Јаготкеее, фалиш душо, пиши како сте ти и синко твој? Го гали мешето? Ја сака дадичка? Како реагира? @Jagoda123
зш ма?? нејкеш да го тераме она сељачконо и ние?? окај од сеа ке штедам за меден месец на младите од кумот-на Карибите да одат.
Тука сум, тука.. Ве читам, две-три страници сте пишале додека јас готвев. Преку ден сте многу активни, навечер кога имам јас повеќе слободно време никаде ве нема. Марфи! Ние го спремаме синко за сестричката веќе некое време. Знае дека во мешето на мама има бебе/дада ама колку е навистина свесен за тоа не знам. Знае од време на време да дојде до мене, да го погали мешето и да рече "Оооо убава дада" Тогаш ме топи од среќа. Сега за сега е добар, некогаш ќе го погали, некогаш знае да ме акне по стомакот. Интересен му е начинот на покажување љубов. Кога ќе се роди малава не знам како ќе биде, само знам дека ќе морам 4 очи да отварам.
Јас последниве денови имам проблем со спиење, легнувам рано, па се будам за во вц и тогаш сон не ме фаќа. Гледам дека и ти не спиеш некогаш до рано сабајле. Значи нели е сонце? Па малецок е душа, кој знае колку му е чудно среќа малечка. Кој знае колку е сладок кога те гали... Се топам од сама помисла...
Jas poznavam tolku trudnici koga gi prasuvav za Torch se cudea, nikoj ne im sponmal za takvo ispituvanje nitu pak pravele, skoro nekoi od niv se porodija so zdravi i zivi bebenca.
Ни сестра ми немаше праено, од мене слушна минатата год. Но тоа што не праеле а родиле здрави деца не исклучува можност. Секој што е во контакт со животни треба да си направи задолжително.
Da da sekako, no sakam da kazam deka nivnite ginekolozi ne gi upatile za vakvo ispituvanje, jas odam na privaten ginekolog i za Torch doznav od forumove pa bev da go napravam inaku od kade bi znaela, ima zeni sto ne citaat forumi.
Sakam da kazam deka nekako ne se zainteresirani site, se nekako na brzina frlaat pogledi koga ke im doneses rezultati, mnogu propusti pravat, ako ne se informirame samite tesko nas, Natali86 sto napravi ? Dali bese na uste edno mislenje ili da ne se vide so Lazarevski ?
Lejdi abe lezi si sto e vazno kolku, pa koga se raboti za zdravje pogotovo bremenost pa ako treba ke lezam 9 meseci. Od kaj bi znael doktorot kolku da lezis, samata momentalna situacija ke si kaze kolku. Znam tesko e samo da se lezi i jas lezev eve seuste si lezam ne za drugo nego tesko mi e sega ogromna po zestinive da se dvizam. Podobro da lezis i da miruvas nego li da stanes da setas i nedaj boze belja da napravis, znam deka ti se seta leto e , ama pa sto e povazno. Ne te karam nego sovet ti davam so najdobri nameri, jas ko sto razbrav najvise si luta na doktorot zosto ne ti kazal kolku vreme da lezis. Abe lezi tamu samo do wc i nazad mora da se izdrzi koga znaes deka toa malecko vo tebe zavisi samo od tebe i tvoite odluki.
ајјј шо убаво. бидна царскиот а??? да ја позз многу од мене да и честиташ и да ја гушнеш ако си у близина