Treba da proveram vo izvestajot bas me interesira dli e istata. Mene mn me ispalsi taa so plodovata voda a posle nedela na kontrola kaj mat se bese ok i se cudese sto gledala ovaa.
Zdravo idni mamicki kako ste. Ve citam postojano i ete se resiv i jas ednas da vi pisam. denes sum oficijalno 7mesec i eden den. Lelele kako samo leta vremeto. Nedelava konecno ke go vidam na bebushko . Pocnav da razmisluvam za kupuvanje na raboti za bebushot. Prasanjeto mi e sledno: sto mislite i koj e vasiot stav vo vrska so kupuvanje na staro ( krevetce, kolicka, i sl.) Gledam na pazar3 ima dobro socuvani i krevetce i kolicka. Seuste sum vo dilema bidejki koleska so koja razgovarav na ovaa tema me stavi vo shube/ mislenje kao od kaj znam kakvi se, cii se, dali se vo red, mozebi napraveno im e nesto.... suma sumarum novo si e novo. A prethodno jas za mene si imam kupuvano od internet na staro i sum zadovolna.
Немај гајле тука сум за се што треба а ако даде бог наскоро и јас ќе се приклучам во темава па тогаш ти ќе ми даваш Кураш пошто многу ќе ми треба. И знаеш како викаат изгорена Мајка најдобро сваќа како му е на некој што паничи и се грижи за своето бебе,затоа јас најдобро те сваќам.
pisuva znam, samo ne mi teknuva sto pisuvase. Vo sistina obavezno pisuva i pecat ima, bas posle ke go pobaram.
јас искрено не би купувала на старо од непознати луѓе .. секако ако е проверено "пример од некој роднина / човек од доверба ,немам против да земам/ купам " секако ако е во добра состојба .. ама вака преку нет не би сакала .. тоа е мое мислење немора секој така да размислува ..сепак за бебенце се работи
За муаметите од предходно во врска за односот на док. спрема пациентите ако сака ајнштајн нека биде, ако нема човечко понашанје со пациентите -џабе! За мене тоа е многу битно , ако се почуствувам навредена, омаловажена не му се враќм и точка. И не важи само за док. Од продавачка, до сестра, аптекарка за сите. Па убавиот збор луѓе лекува, мислам не буквално ама на една загрижена мајка и те како и треба убав збор а не вреѓање.
Zdravo ve citam celo vreme eve I jas izgleda sum trudnicka minatiot ponedelnik na 6 juni pravev beta hcg bese365 a na 20 ovoj mesec ke odam na exo
Zeni sex od koga pocnavte da imate, jas sum 11-ta nedela smeeme ili ne, da ve prasam dodeka da odam kaj maticnata da ja prasam i nejze
Blagodaram za mislenjeto, vo vrska so krevetce mislev na krevetceto kako osnova( neli drvo e ) a dusek da si kupam anatomski
Женчиња мои најмили и најсакани .....Ние си дојдовме домче, добри сме и двете , премногу ми недостигате буквално сите од темава.... Подетално ќе ви пишам за некој ден во темата Породилни приказни.... Ве гушкам сите најсилнооооо
Pepapa jas ne bi ti preporacala sex pogotovo deka si so IVF, jas ne pomisluvam na toa, inaku i jas bi sakala da vlezam vo taa grupa soba za doenje.
Јaс се снaoгaм зa снaoгaње нo нaпoрнo е тешкo кенкaaт се грчaт пa двaјцa oбсвезнo думкaaт и дo.вц oдмa немa одење Хехе надевам се дo 40 ден ке е вaкa пa ке фaтиме ритaм