ako e pomalku od 4000 ti se isplati. u ostalo ne ti se isplati. i jas mislev na staro da go kupam samo dushek nov ama eftini se sea i krevetchinjata...
Meshinja bevme na kontrola, moeto devojche e 750 grama dusha mamina tuku se pozaliv za bolki vo kolkovi,grb,listovi na nozete...I mi preporacha calcium I vitamin c shumlivi ama skapachki se me interesira dali moze obichni shumlivi da zemam od poevtinite
Друшки, резултатите од приската ги зедов денес, пишува низок ризик, знам дека не се дијагностички резултати ама ми олесна бааги. Деновиве ќе одам и до кај матичната да ги види, па белким ќе сака да ме погледне и на ехо. И мојава не е цвеќе за мирисање, хистерија ја мава од време на време, ама нема на друго место кај да одам, единствена приватна е во градот и морам да трпам. Добро знае понекогаш и фина да биде. Секс имаме, поретко од вообичаено, ама сепак имаме. Со оглед на тоа што немам никакви проблеми не сакам да го оставам мажето да пати. Инаку желбата за секс ми се намали, велат во бременоста се зголемувала ама јас не можам ни да се навлажнам. Чудна работа изгледа секоја трудница си е приказна за себе.
Хахаха значи може и кај мене да се смени. Се надевам штотуку влегов во 4ти, оти вака ептен за никаде ми е, не уживам а сакам да му удоволам на мм. Ајде белки ќе ми проработат хормоните и ќе ми порасне либидото.
Ако не кажи му не можам. На сила триење ќе направиш и после болки... Што знам... Јас реков не сакам и не сакам. А сега сакам, ама нема (ни смеам, ни имам со кој) .
Внимателен е многу и затоа немам болки. А и не иницира често, па не ми е проблем еднаш во две недели, а од што собира долго време брзо и завршува.