Пред некоја вечер си легнавме и заспавме, но мене во сред ноќ ме стегна некоја желба за галење и го разбудив мм. Тој целиот зачуден и поспан, но сепак завршивме работа и си продолживме со спиење. Арно ама утредента не бев сигурна дали сум сонувала или стварно се случило тоа и го прашувам, а кутриот вика и он не бил сигурен сакал да ме праша . Битно двајцата се сложивме дека ни било убаво Така да теоријата на @DigY за трето тромесечие држи вода
ej taka e najslatko! mi se sluchilo ama netrudna. najopushten si i samo si vrtish grb si dospivash. merak
Хахаха се смеам ко улава... мм е до мене, гледа фудбал и ми се чуди. Да знае дека го оговарам готова сум. @LadyC блазе си ти, нанкај и за мене, јас уште малку па ќе одам на работа.
И јас сум мераклика за секс многу... Мојов од што е уплашен не ни прашува,со сила да го тераш... Како и да е ја полниме 12 недела во 13 имам закажано скрининг. Едвај чекам.
Уште кога пиша дека кај Гетов идеш, сакав да ти кажам да очекуваш ароганција и дерење. јас сум од тој крај, ми беше матичен, сеа дека живеам у ск, немав потреба да го глеам. не си ставај на срце, човекот си беше н место, имаше помалце пациенти и беше квалитетен. сеа од мг гужва се изместил. не дај боже брисеби да ти земе, ќе се мрднеш. у таква ситуција си, неможеш подалеку д отидеш, тоа е.
Девојки да прашам едно можда глупаво прашање. Читам на жени пред пораѓај и царски и стават клизма? Како изгледа тоа? Боли ли? Ти го стават во анусот? Не ми се смејте стварно незнам го замиалувам како црево ти го ставаат да те прочистат така??
Една блиска пријатекла сега брзо се пораѓаше и и ставиле клизма...тоа било танко цевче и пуштале млаз вода за да се изчисти, но ништо не болело ....било малку чудно но немала никакви болки.
Овде(USA) не ставаат ништо, блиска пријаттелка се породи пред скоро три месеци и кога ми го кажуваше нејзиното доживување рече не знаеш колку пати само ќе извршиш нужда и ќе се извинуваш за тоа.
Мене кога ми рече таа сестра/болничарка што и да беше, оди во WC да ти го ставам! Ја загледав бледо и реков, аааа не, може сама? Си го земав чепчето и сама си го ставив. Баш непријатен дел од процесот породување. После чепчето не ставија на ЦТГ, колку бев упрпана дека ќе ме стегне стомакот додека сум така легната и врзана со каивчињата. Мислев нема да можам да издржам ако ме стегне стомак, леле што се тогаш на памет не ми паѓаше.
И јас мислев во трето повеќе ќе сакам,ама цела бременост немам некако желба за секс а и се плашам по малку па затоа подобро не. Инаку кичма боли, пред малку си добив два силни и болни удари над десниот колк и така. Ај да не се жалам многу добра ноќ на сите
мене па ми е страв цевче да не ми напикат, поарно чепче што викаш сама ке си го ставам. Во секој случај подобро да се прочистиш на некој начин, од колку да се покакам на сред пораѓај