На ГАК даваат чепчиња и ми се допаѓа тоа како алтернатива за прочистување. Кога помислувам на класична клизма коса ми се крева. Второво во план ми е да го родам во Чаир, па ова како податок не ми се допадна баш. Инаку мене клизма/чепче не ми ни требаше, јас и онака ништо немав јадено 24 часа, но процедурата си е таква. И да, подобро да си се прочистиме со време, отколку да ни се случи таква непријатна ситуација на бокс.
Нештото на кое што најмалку треба да мислиш и да те плаши Опушти се, 15 секунди работа е, после како пингвин трчкаш до вц и тоа е тоа
Ха ха ме насмеа . Знаеш кога се работи за прво раѓање милион прашања во глава и уште повеќе збунетост и не знаеш што попрво да прашаш, и колку повеќе инфо собираш повеќе збунетост. Ај здравје Боже ќе видиме во пракса, после за второ ке си знаеме
Fa la vi dusickii, da di docekate bidna i carskiot.. Dobri sme odmarame.. Pogolem blagoslov i sreka nemalo od ova! Ve guskame so Angela
Какво маженце имам, право срценце е. Душичка моја. Искоментирав дека ми се јаде тост и рипна човекот да ми купи. Мака ми е дури. Не сум човек што си ја злоупотребува состојбата и немам некои посебни труднички желби. Ни кога бев бремена со син ми, а ниту сега. Често пати пред да забременам знаев да тропнам дека нешто ми се јаде, исто е и сега. Ни малку поразлично. Нема да приумрам ако не го изедам нештото во истиот момент кога душата ми го посакала. Не сум јас од тие трудници! Дури и го молев да не оди, одби да ме послуша. Во иднина не си ги кажувам желбите, барем не во овие доцни часови, стварно нема смисла. Дали јас за него би станала од кревет, раскомотена, облечена во пижами, да се спремам и да одам да барам тост?! М? Тој не ни размислуваше! Добра ноќ мешлаци!
Абе каци ти? Те снема! Не е битен Гетов повеќе, не се нервирам со него, туку ти зашто не ни пишуваш? Фалиш тука...
На рати спијам. Бев да мочкам, сега тешко мене до втора тура. И ти си будна? Зашто не нанкаш? Синко те држи будна?
Спијат сите, само и мене ВЦ-то ме вика, ама ме мрзи да станам, чекам да се наполни убаво бешиката да не одам пак
А шта чеш . Јас па утешно мислев до сабајле ќе издржам. А каква мочла сум... Одам да пробам да нанам. Те бубам за гуд најт.
i vo sistina bese taka i dobro sto mi stavija zosto bese me zapek fatilo hehe pa se pocistiv i posle poragaj sekoj den te orasuvaat dali si bila v wc ,ako ne si na kraj cepce ke ti dadat
naspijte se site,pogotovo mamickite so bliznaci zosto posle nema spienje ete jas sum po cela vecer budna a i maz mi drzime po edno u race,mnigu grcevi imaat i ako gimostavime placat se vijat impovrakaat odma,zatoa prajte so ke praete da se odmorite,sega spienjeto e poubavo otkolku trudna no vremeto go nemam Dobro utro mamicki
Dobro utro. denes nie porano stanavme. i toa sluchajno. se raduvam deka od utre kje se goreshtinite, ne od denes. treba baegi da se sheta, gosti, shopinzi ovo ono, da iskorostam maksimalno deka mm e sloboden Ima nekoj buden za kafe?
Добро утро.Јас не можев да презаспијам сабајле до 4. И пак како вампирка станав сега. Ќе спијам преку ден. Што ми е со несониците, врска си немам... Нити имам некој мешко да смета, нити болки... Топ сум. Пу пу да не се урочам. Ранобудци имаме денес а? @mimidjon едвај чекам да не спијам од син ми душо. Иако е тешко, благослов е. @DigY цуцо и ти зарем волку рано? Користи ден и за мене, шетај, купувај и јади сладолед. На сите ви посакувам убаво утро.