Zdravo zenski. Go fativ krevetot sinko vo krevetce si gleda crtancinja, jas malku da polezam. Do sega setavme, peski, so tocace, vo kolicka, na site strani bevme. Dete trca, me fatilo za raka, jas edvaj go sledam Bebulinjava bas mi se mirnicki. Epten po malku me pozdravuvaat Pozdrav lepotici, terame 18 polni nedeli, hahaha veke petti mesec. Neka pominuva vremeto, ajdeee sakam da si gi guskam zlatcata
Како сте мешиња? Ние пред малку се вративме од роденден. Ако ми недостасуваат букви (а се трудам да не недостасуваат) да знаете дека син ми ги исчупа копчињата од тастатурата па едвај пишувам од лап топов, не замерувајте. Му дадов вечера, сега гледа Пепа прасе и грицка квики, јас да искористам момент додека е мирен и да видам што има ново, па и да пишам по нешто. Имајте убав остаток од денот! Се надевам дека времево не ви влијае лошо на расположението. Мене на пр. еве почна глава да ме боли.
И јас сум прво тромесечие со тој резултат,докторот ми препиша10 клексани и ги примам во болнички услови.Ништо страшно..подобро ќе се храни бебчето.За плаќање утре ќе видам пошто ја примам последната а немам информации како оди.
Добро, можно ли е од сабајлево ддо сега да ми рипна стомачето? Аууу, жива среќна сум, не ми се верува....ептен рипна за разлика од вчера али уопште не ја осеќам беба
Добро ви утро! Како сте убави мами? Јас возбудено чекам денес да дојдат да ме боцнат, па сум полна надеж дека ќе запре ова целосно. @kikin ти се израдував за мешето многу! Епа редно е да ни расте полека и на нас.
Rekov deka ke odmaram od citanje, ama ne izdrav Samo da kazam deka bebko epten pocnav da go osekam samo navecer ama... Nekade od kaj 10 pocnuva, a posle koga zavrsuva so vrtenje i pretanje, ne znam preku den e miren. Utre sum na kontrola. Meram cervix. Se nadevam se e ok Ubav den zenski
Mnogu mi e milo dusicke, neka e ziva,zdrava,vesela maleckata. Vi posakuvam se najubavo od srce! Baknezi za trite