Јас па на клиника имам супер искуство. Ниту чекав, резултати имаше истиот ден докторката на трансфузиологија толку добро се покажа се ми објасни и се заложи за се да ми биде на располагање во врска со крвта. НЕ знам, прв пат одам таму (на клиника на трансфузилогоја) и имам супер искуство
Zarem polot moze da se vidi vo 13? Jas kje cekav duri do 18 da go vidam... Denes 12+0 ja polnime 13 ajas se pogladna i pogladna..
Може, ама со знак прашалник. Мене во 13-та недела ми кажа докторот што мисли дека е, но да не си го земам тоа здраво за готово. Веќе во 16-та + некој ден и ми потврди, па повторно си прашав во 22 и повторно исто ми кажаа.
Мене со сигурност ми кажаа кога полнев 14та. (Прво еден гин. без да гарантира, па кога полнев 14та ми потврдија со сигурност. Дури имаше коментар од гинекологот "волкаво клиторис да е нема шанса" . Јас одма горда мајка, малиов патлак извадил.
mene uste od koga imav 10 nedeli, mi go kaza polot bez da go prasam, ama mi rece da ne go zemam toa zdravo za gotovo, pa pak koga imav 14 nedeli istoto mi go kaza, za na kraj na 18 nedeli mi go potvrdi polot so sigurnost, pa posle pak koga bev 22 nedeli koga pravev screening drug doktor pak mi go potvrdi istiot pol. znaci sepak toa zavisi kako plodot e namesten, ama sekako i od iskustvoto na doktorot.
Ве молам дајте ми одговор дали треба да ми тежи малку мешето, дали е нормално. Не ми се смејте, мора да си прашам.
Урлам! Стомакот не ми тежи, ама имам чувство дека веќе почнав да се движам како патка. Во 8-ми и 9-ти месец изгледа ќе се тркалам, а од кревет со кран ќе треба да ме стануваат. Со син ми што си без згодна трудница па едвај од кревет станував, сега кој знае како ќе биде.
Жими се, Гетов и покажуваше на една млада дали се учи, дали му е асистентка. Мене сега ми е смешно жими се, ама тогаш само во хематомот ми беше паметот.
Да да. Ти земаа брисеви? Мене во 8ма ми земаа за HPV, кламидија и поим немам што се др. Имаше повеќе раб набројани.
Ох, ајде некоја поупатена мама да ти објасни за ова срце. Мислам дека се лечи тоа. Не се секирај, еве ќе каже некоја мама што знае повеќе.
Читам некое упатство за клексан...Стварно во стомак се прима? И ај тие шо примале клексан, дали некоја од вас го примала превентивно, или сите сте имале причина?
@LadyC изгледа ептен ти е досадно, па како портпарол на сите што си....Читаме и ние па ако некој знае да одговори ваљда ќе и пише. Не мора да не повикуваш Без љутиш, ама морав да го дадам коментаров.
@Jagoda123 Јаготке убавино, кажи ми мешето ти тежеше на тебе на крај? Ми тежи мене газот изгледа. И онака сите ми викаат газишта дека сум пуштила. Побогу. Не стомак, гзишта... :/