Jas ke ve bodram od tuka hahah.....ajde forko mila kako sto sme trgnale jas ti i ana ko na maraton da sme hahha koja poprvo ke bide....
Hahahahha i mene pocnuva ama poveke vozbuda ne samo bebco sto mi preta tuku od vlzbuda i kako peperutcinja....ajde forko ne se zali ti si i pred nas 2 nedeli hahhahah .....
Морее и мене ми личи како да ќе ви се придружам... Само нека издржи до Недела да ми помине регистрацијата Ептен се начекавме ние, ама јас од пуста возбуда да не избрзам
Zdravo na siteeee, mamichki i dni mamichki. Jas sum inaku na polovina od bremenosta, tocno 20 ta nedela Inaku sakam nesto da ve prasham . Ovoj vikend bev kaj mojot lekar na eho, mi kaza deka bebto go nosam nisko, i deka moze da se sluci da vidam na toaletot nekoja rozinkava boja, onosno krv? Inaku mi kaza da ne se voznemiruvam i da ne mislam na toa. Inaku jas sum si plachka i samo na toa mislam i se pazam da ne mi se sluchi nesto? Dali na nekoj mu se ima slucheno i dali nekoja od vas ima dojdeno vo vakva situacija. Vashata podrshka ke mi bide najvekje od korist *
Mila ke ti pisev preeska ama trudnicka zaboravenost .....ke ja osetis i ti Ne sum mnogu strucna za nisko nosenje na bebce no sto sum slusala od drugi e deka treba da odmaras da ne krevas mnogu tesko da ne se opteretuvas mnogu t.e da se trudis kolku sto mozes rabotite da gi svedis na minimalno....e sega ako gin.ti rekol deka ako vidis malku krv ne e nisto strasno togas ne bi trebalo da bide....no sekako pri sekoja promena ili pojava koja mislis deka ne e dobra i te zagrizuva slobodno mozes da si prasas kaj ginek.... Drugo navistina neznam sto da napisam se nadevam ke dobies korisni soveti od nekoi koi go pominale toa..... Ti posakuvam i ostanatite 20 nedeli da si gi pomines bezgrizno vo uzivanje i sekogas glavata gore i bez grizi samo nasmevki....najubaviot period tie sega..... Mnogu pozzz se nadevam pomognav malku
Dobro utro srckiiii.....eve me mene mlada nevesta da zametam zacistam neli takov bil redot hahahaa...... Kako ste mi vie ??? Forko mila do kade si ti.....??? Vi posakuvam ubav den
Dobro utro I od mene mamickii Kako ste mi bas sega ve citav forko sabatini vie ste sitnoo srcki ajde so gospod napred I so lesno da si se porodite I da se gushkate so bebencata mene me udri na psiha deka se u 7 ipol meseci ke se porodam nezz zoshto
еј мајски бебиња каде брзате јас треба да сум прва море ајде ви пуштам среќа на кој кога ќе му дојде ред
Haahaha ajde karak mila poveli ti otstapuvam jas mesto hahahha....inakuuuu jas pocetno junsko haha ama ke se pridruzam vo maj taka mi stoi..... A ti gladiola srcko pocekaj uste malku i ne misli takvi raboti kade preku red ne se brzaj hahaha......ve pozzzz
Овие два дена добив два коментара дека сум била поправена (и тоа со погледи упатени накај моите нозе). Еј ама ме нервираат такви луѓе, прво носам широко пошто стомакот го осеќам веќе малку зголемен и не сакам да ги закопчам панталоните за да не се стегам, а второ уште не сум нигде на друго место поправена освен нормално стомакот што сама го осеќам, пошто немам промена во апетит. И на крајот на денот па и да сум поправена бе, нормално е да се стави некое кило сега, ама се кажува ли така бре бог да чува. Никад не коментирам туѓ изглед, освен ако не сакам да дадам комплимент. Луѓево се катастрофа значи!
што се замараш па нормално е додека си бремена да се поправиш Јас исто од 55 кила отидов на 70 ама само мешето добро и малце во лицето ама убавко ми беше Јас си се свигав Свекрвами се мереше со мене во килажа ми викаше сега си 70кила мхмхмх :geek: Ама како ги каЧив така и ги симнав сега сум си истата од порано 54кила Така да уживајте си и не замерувајте на кој што рекол
Па тоа викам, па и да ставам нормално е во оваа состојба, ама ме нервираат луѓе што така коментираат. Што очекуваат за одговор кога ќе кажат така?! Уффф еден бокс!
незнам што е причината....или сите ни се породија, или шетаат по сонцево.????...како и да е, некако затаивме со муабетчињата....па дајте некоја пофалба, желба, критика за некого, за нешто итн итн.,...... еве јас сум сега во дилема...како да се вика мојата девојчица......некако сите имиња ми се исфорсирани, па сакам нешто ново, необично....(sorry..незнам дали има ваква тема...за имињата, ама ми текна онака...) убав ви денннн.....
Абе луѓево си се чудни, и мора да зборуваат -тоа им е работа. Ама што попрво тоа го прифатиме полесно ќе ни е Еве јас пред да останам бремена само ме прекоруваа, со години слушав „леле девојче ќе се скршиш“ „јадеш ли нешто“, позади грб дури се распрашувале болна да не сум (не дека ги интересирало стварно, туку само да се пушти муабет) Сега пак обратно „леле колку си поправена ќе се стркалаш“, „никогаш нема да си ја вратиш килажата ако продолжиш да качуваш“ , „машала четворка да не носиш„ ........ И ако тргнам јас секому да удоволувам и да ги задоволам стандардите „за таман“ на сите, можам да стигнам само до негоја медицинска институција =)
Ич уво да не ве боли!! Јас дека вака "ситна", кога се поправив почнаа да ме прашуваат дали сум бремена. Сега кога сум бремена, сите по ред ми викаат леле ама си ослабналаааа!!!! А си имам меше ко за четврти месец, и мајка ми што ме зеза дека одот сум го сменила. А мене сиромашката нон-стоп ми се моча, и само трчам и со стомакот напред ко нездрава. Којзнае колкава трудница ќе бидам, ако сум како мајка ми, 2 метра обем на струк уште во седми месец ќе биде весело! Среќа барем немаме стрии. Одвај си го чекам стомакот огромен!
Ajde i do mene dobro utro na site. SRcuhki ne se zamarate mnogo , i jas bev istpa pred da ostanam bremena , imav 50 kila , sega sum na polovina od moja ta bremenost i sum 61-62 kila, inaku se popraviv samo malku vo liceta i mnogo malku vo nozete, inaku samo stomakocheto mi e napred se drugo e super, ne se mnogo zamaram za toj koj sto ke mi kaze i ke me iskomentrira kako izgledam, treba da zaneme deka sega na site ni e najubavo *