. И јас сега се смеам. Сега ми се враќа филмот , шо рече овој бе... Битно мм се поду ко паун прееска. А ти да си одмараш, заслужуваш, па ти две носиш!
Има многу, спагаат во делот на вродена тромбофилија и најчесто некој фактор е покачен пример лајден факторот, ама не верувам тоа да ти испитале сега Тоа го прават пред бременост, кај лица што лечат стерилитет долги години, имаат неуспешни ивф, чести спонтани. Види си на резултатите што имаш испитано.
Не можам да се наспијам на веков бре, бивало ли до толку да ми се спие??? Од сабалјево бев со резултатите до кај матичната, се е ОК, ми зеде брисеви, НО не сакаше да ме гледа на ехо. Ја замолив да ме ѕирне бидејќи во Ск оваа ич ништо не ми покажа, но ми рече нема потреба не било убаво за бебето толку често да се зрачи. Аха, да, тоа дека не може да ми земе партиципација, затоа... поради ова бесплатново не сакаат ни да те погледнат. Како може, матична ми е, да ме види само во 8ма, па после кога... дури во 20та? Па јас кога полот ќе си го дознаам, дури во 5ти? Па не е фееер, сакам побрзо...
Која недела си? Ехото е 10 минути работа. Не треба да молиш, би требало на секоја контрола да те гледа. Да било толку штетно, немаше сите секој месец (па и почесто) да одиме на контрола. Инаку јас кога бев бремена со син ми мислам дека во секое време и на било кое место можев да заспијам. Цела бременост бев "жива ненаспана".
Jas ja ispituvav otkako ostanav bremena a sum so ifv imam nasledeno nekoi geni za trombofilija od dvata roditeli moja preporaka e da gi primas ne se stetni voopsto tuku korisni i kako sto vikaaat bolje spreciti nego leciti
Pa.I mene site tie mi gi proveruvaa, za geni za udari cuda I pojma nemam ne gi razbiram rez ama stom vikaat ke gi primam. I onaka 5 se vo prasanje
Сега не смеам да го ѓибам знам. А отсекогаш сум мразела целулит. До хормоните е да. Ајде ќе се средиме, да сме здрави и живи со бебушките, другото е лесно
Meshinja na rabota psihicki me maltretiraat eve momentov si placam...koga doznaa deka sum bremena sakaa da me odjavat I jas sekako reagirav deka ne smejat.... Me narekoa Bela mecka zastitena so zakon I posle trudnicko nema sansi da se vratam kaj niv na rabota.. Jas si navednav glava I si rabotev molcejki no pocnaa psihicki da me maltretiraat Kako ke izdrzam terminot mi e 20 septembri,boluvanjeto mozam da go otvoram sredina na avgust,a do togas?? Sovet imate li Kako da se spravam so situacijava
14та недела сум. Знам дека не е штетно, тоа им е само изговор да не трошат време кога не можат да наплатат.
otvori si boleduvanje ili pokazi malku zabi. od. zavist lugjevo po forum se zanesuvaat a ti chudish za u zivo. da, beli mechki sme trudnite be. shto ne ostanst i tie trudni za i oni da se ili pokazi zabi zakani se so se zivo i divo, ili otvori si boleduvanje pa neka se cheshlat.
Како е возможно бе да има такви луѓе??? Тоа што го трпиш е прав мобинг. Немој да им ќутиш, спротивстави им се, не може така да те третираат! Сега ништо не ти можат, а за после не му ја мисли, јас да сум не се ни враќам и да ме молат.
Ako otvoram boleduvanje toa ke trae 15 dena I posle pak isto........ tolku li trae boleduvanje od maticen?????????? A za zabi probav I DA pokazam,probav I DA premolcam I rezultatot e ist..
ti ja znaat cakata. zatoa ne ti uspeva. od matichen 15, posle kje odish na specijalist ushte tolku kje ti dade.
Srcka mila , mnogu ti blagodaram za iskrenite zelbi i cestitki..... Odamna ne sum te cula..... Gospod sto e nJUBaVO da ti dava i sto poskoro edno ili dve zdravi i pravi bebuvcinja
Отвори си уште сега боледување. Не дозволувај психички да те нервираат и тебе и бебето. Идиоти светски...
Ама што и да отвори боледување колку тоа ке трае..2 недели?4 недели? После мора по комисии да оди ако има нормална бременост нема да и дадат. Налет на пари дај отказ .И да ги пријавиш за мобинг на раб место а продолжиш да работиш ке те гледаат со уште поголема омраза.