Ќе си одам сигурно тоа. Свекрвата не можам да ја земам од повеќе причини. Ама, ќе се снајдам, нема да останам така... И јас на тоа помислив, си велам мора да има начин, не може да е нерешливо... Многу ми се менува расположението, не бев ваква порано, сега 10 карактери ми се мењаат на ден.
@LadyC душо промените во расположение слободно препиши ги на хормоните, а се друго ќе се среди броени се тешките денови и доаѓаат најубавите. Се ќе помине и ќе се заборави кога ќе те погледнат најмилите очиња. Ова од што ми кажувалњ за од искуство се надевам наскоро, неможзам да дочекам
Женски денес прв пат облеков труднички панталони и со гордост си го прошетав мешето (досега се криев во широки маички). Почна бааги да ми се познава, бе...треба да ја направам првата фотка, време е. Си најдов и вакви гаќи за трудници, ептен ми се по ќеф, се радувам ко којзнае што да сум купила.
@AngelOfArh kako si ti , kako e mateo ,pominaa li grcevite, pocna li da cica ili uste od sise , raste li, kako e da se bide majka , koja kolekcija ja koristis za banjanje i so sto go masiras .
Denes sum najsrecna gi dobiv rezultati od tranquliti test bebinja se zdravi i mi pisuca dve zenski iako na eho doktorot vide feka licat na maski
јас преѓе си купив хулахопки за трудници и се чудам бе, најобични халакопки 300 денари. Ама ај не купи, само тие за трудници. Набиваат цени зашо знаат мора да се купи, само тие се. Еее, ранлива категорија. Ќе си купиш шо ќе правиш... Здраво инаку Цел ден ве читам ама немав шо да ви пишам. Ве поздравувам сите, јас ептњнсум down , се каарам си плачам...не знам шо ми е. Затоа несакам да пишувам негативни постови
@Jokiiniki женче, дај раскажи за полот на бебушките. Што рече докторот кога ги виде добиените резултати? Значи сепак се две дундиња? Ете ти како се прават грешки!
Јас сум во сабота на свадба и денес сакав да си земам труднички хулахопки ама си викам ќе влезам и во обичните дома, ќе ме соберат. Не ми се купуваат веќе труднички алишта, се си викам при крај сум. Едвај чекам да се породам, одма одам некое секси фустанче се частам
Zdravo zenski, malku sum razocarana od nekoi raboti sto gi pruza zivotot no toa e stoe. @DigY pogore si pisala za ispituvanjeto za skrien seker, jas ke ispituvam vo avicena, mi kazaa deka na privatno e 700denari, a moze I so upat od maticen ginekolog samo so da e so sifra za trudnici I ke e besplatno, samo tre a porano da se zakaze. Jas pred edna nedela zakazav za kraj na mesec juni, site termi I im bile polni. Ve pozdravuvame so bebus moj.
Nisto vika eve pisuva dve zenski a na eho mu se gledalo kako da se maski ama ne bese siguren togas bev 14 nedela koga me gledase
ej fala na infovo. ke vidam prvo ke se javam da zakazam pa ako neso nema mesto ke zemam upat za adrialab. fala so mi kaza.