Мамички дали чуствувате тахикардии од топлово? Јас да, секое сабајле скоро, мислам ќе ми рипне срцето. Мерам притисок 120 со 60 со пулс 100 (нормален притисок мене ми е 90 со 60). Понеделник имам контрола па ќе видам што ќе каже матичната. Фармацевт сум, а еден Б6 не се осудувам да се напијам... за ќотек сум!
Перница за трудници, ја има моментално на групер. Неколку дена ја имам, спијам по 12саати како на облаци
Ne mozam da ja prikacam slikata, ajde ako mozes pusti koja pernica ja imas, jas imam edna potkovica ok e
Јас имам проблем со срцебиење, од гинеколог ми е одобрено да пијам б комплекс, 2 до 3 на ден ако имам поголеми стресови. Немам пиено до сега, може ќе бев полабава во оние "депре" денови .
Еве сум, ама од сабајле турбо, станот ми беше хаос и средував, па и еве сега пауза, синко во раце го заспивам греота цело сабајле го игнорирам, ама затоа после ќе се галиме. Ова во стомак па скроз го заборавив, вчера ме намачи многу чудно ме болеше стомакот, дури на моменти страв ме фаќаше, ама сега е се ок и мирен е денес. @DigY дај некој предлог за јадење, не ми се јаде ништо, почнувам на вода да живеам
gleam te nema pa da opipam da ne ti teknalo porano da se olesnuesh srcka jas denes kje projdam so piperki puneti so jajca i urda. ako te mrzi da gi punish i jadesh przenici onda jajca piperki i urda sprzi si. ili ako ne, kazi so imasnu frizider i da ti smislam neso od toa sto imas na lager
Не рано е за олеснување, утре морам на свадба да го измалтретирам малце малово Фрижидерот ми е преполн има се и ваљда затоа ништо не ми се јаде, а и со првото бев ваква пред крај живеев на вода, сладолед и по некоја палачинка Нека прави мм што му се јаде па ако ме привлече ќе к'снам и јас
Мене најубави сте ми. Стигнав, еве ме во кревет и зјапам во тв. Сукрвица официјално затната од денес. Се надевам така ќе остане.
На трудна жена секогаш нешто и фали. Еве мене на пример сега разладување во море ми фали, ладен, освежителен пијалок и една сочна, црвена лубеница со ич семки.
Абе Ne da ssum napnata. Epten. So site se karamm , so mm, so majka mi so kojaa denes se vidovpo mesec dena.... So site. U kurac sve neka odi, da mozam negde sama da izbegam na den dva da odmoram najubo.