Труднички муабети

Discussion in 'Бременост' started by meU, Jul 23, 2012.

1. fs-fs-fs

fs-fs-fs Истакнат член

Масажа, јагоди , шампањ и добар секс веќе заборајв како изгледа :)

2. DigY

DigY Популарен член

mislev za ubajna zborish ne za sf :D te sfakjam srcka :*

3. LadyC

LadyC Форумски идол

Кога сме веќе кај сексот ама имав луд и незаборавен, се раскостивме, мм го вика водење љубов, а јас му викам "абе растури ме тука, не глуми сакање" ... Бајаги често сонувам.:?: Онака див, споредба како две зајчиња, понабрзина... :rofl:
    Можеби скоро секоја вечер.
    @letters како си денес? Поарна си?
    @TheSecret и ти како си? Се смири мешко?

Ве бакнувам сите. Имајте убаво утро :*

kavadar4anka, kukla21, kikin and 2 others like this.
  4. Jagoda123

Jagoda123 Популарен член

Јас нели вчера ви се пожалив дека не сум добра?!
    Утрово во 5:00 часот се утепав од повраќање. Наместо ноќта да се одморам, јас се изморив.
    Ниту една положба не ми годеше, де топло, де ладно, де тврда ми беше перница, па неудобен душекот, се ми сметаше.
    Еве ме сега пак како вчера, па и бетер. Се чувствувам како воз да ме прегазил.
    Синко стана од спиење и денот мора да почне.
    Да соберам некако сили и ќе го изгурам, вечер ако сум добра знам дека кога ќе го видам креветот во кома ќе паднам.
    Добро утро мешиња,
    имајте убав ден.

muchacha_a likes this.
  5. DigY

DigY Популарен член

istoto samo bez povrakjanje. sekojdnevno. sinojka spievme u dnevna zasho toplo mi beshe u spalna. pod klima cela nok. nema drugo chare.

Jagoda123 likes this.
  6. Dear_Thing

Dear_Thing Истакнат член

Се чувствувам како натрапник, глупаво ми е дури да пишувам тука - само едно прашање да поставам ако може :) Кога бевте на прв, најпрв преглед за утврдување на бременост да речам? Јас имав позитивен тест вчера, а дури утре требаше да добијам, значи реално не ми ни касни уште и сега докторкава ми закажува ехо следниот петок. Не е тоа малку рано за да се види нешто? И какво ехо прават за оваа работа, обично или вагинално? Некако ми е страв сега да копа внатре со тоа палката...

kavadar4anka likes this.
  7. DigY

DigY Популарен член

i jas sakav shto pokasno da otidam. rachunav posle osma. no ispadna da moram u shesta da odam. do 10 ta kje te gledaat vaginalno, ako mozesh odlozi do 6+ za i srcence togash da si chuesh, da ne mora sto pati. mada ako te teshi mene sekoja nedela do 10ta.me gledaa vaginalno...

8. LadyC

LadyC Форумски идол

Од што си повраќала? Да не ти е од храна? Нели може мт да те замени малце? Срце убавко Јаготке си ти, пази се ти и малата принцеза. :*

9. LadyC

LadyC Форумски идол

Прво WELCOME! :*
    Јас одма бев у 4та недела, не знаев дека сум 4 та, три дена ми каснеше. Бев 4+ , значи полнев петта. Да видат нешто тешко, може само зачетоци. Ама ако ти е мерак оди. Јас од мерак бев. Ембрион ми видоа после 8ма недела. :*

kavadar4anka likes this.
  10. fs-fs-fs

fs-fs-fs Истакнат член

Одма ојдов ме виде вагинални и виде дека има зачеток по две недели бев за срцева и така ! Не ми се чекаше кога го направив тестот по 30мин бев кај матичната :)

Bebulleee, NanaMia and LadyC like this.
  11. Jagoda123

Jagoda123 Популарен член

Не знам, цел ден ми се повраќаше. Уште пред појадокот вчера.
    Еве и денеска ми е исто. Едвај го нахранив син ми, не можам на нозе да стојам.
    Мм не може да го чува, во 5 се прибра од работа. Жал ми е да го будам. Бабиве и дедовциве сите се на работа.
    Пуштена ми е климата јас се потам, а уште не е толку жешко надвор.
    Пак како храната до грло да ми е крената, а сеуште немам јадено и константно имам грч во желудникот.
    Уф не знам што вака ме спопадна?!
    Бебушка е добра, си мрда. :)

LadyC likes this.
  12. LadyC

LadyC Форумски идол

Ќе прснам колку ми е топло...
    Касни нешто што освежува, не јади тешка храна сонце мило. Да ми пишеш до после дали си поарна. Гални мешко за мене и поздрави ја од тетка Лејди. Те гушкам! :*

Jagoda123 likes this.
  13. LadyC

LadyC Форумски идол

Како да си помогнам, ме убија брадавиците, многу ме болат, практикувам да не носам прслук, ама и на допир на маица полудувам од болка. Боли не се трпи бре! Ве молам за хелп. (facepalm)

14. simonka93

simonka93 Форумски идол

@TheSecret кога ти е термин? Те барав во темата ама не те видов. Како си денес? :*

15. Adina

Adina Популарен член

Jas stavam kokosovo maslo, sekoj den, posle banjanje, Ic nemam imano problem,probaj, ne gubis nisto, a znam i nekakvi kapki stavase nekoja, ama ne se sekjavam na imeto, cek da slusnime i drug sovet :D

LadyC likes this.
  16. TheSecret

TheSecret Форумски идол

Eve sum, lazni bile, neka si sedi tamu bar uste dve nedeli zosto tesko nego :) a se si mislam od toplovo ke da bese, vcera setav vo park i posle toa vo citi mol abe sparno ne se disi a veke 19h bese posle doma mavnav eden tus i pod klima i me fatija ali fala bogu pominaa. Eve sega mm saka vo loco kroko da ideme ama neznam zesko e jezda na 5 min ni ei so kola ke ideme, ama treba da se dokupat nekoi rab sto da pravam da dokupam sve ko sto gleam se pozesko i pozesko ke bide letovo, i posle ne mrdam od doma.

LadyC likes this.
  17. Lepaaa

Lepaaa Популарен член

Ете сум и јас. :hai:
    Јас жени сум многу нервозна, на моменти мислам дека луѓево околу мене воопшто не земаат в предвид дека сум бремена, па само ме нервираат. :x
    Уморна станав од спиење, одам да пијам едно ладно млеко да се освежам. :hug:

18. LadyC

LadyC Форумски идол

Имам кокосово масло. Ќе пробам. Фала ти многу :*

Adina likes this.
  19. NanaMia

NanaMia Популарен член

'' Добро'' утро и од мене. Никој убаво не спиел значи синоќа.. Во 5дури заспав, малата у 8почна да си клоцка, да се врти, мг и е гајле, ја очи неможам да отворам. Тоа е.. Ај вечер здравје.. белким ќе поминеме подобро

Bebulleee and DigY like this.
  20. Adina

Adina Популарен член

Jas si koristam kokosovo za sve :) stomak mackam, telo, lice, kosa, vegji :D nitu kosata mi e ostetena, nitu liceto, nitu strii mi se pojavija, epten mi se pogodi, probaj I ti, se nadevam ke ti pomognit.. Inace dosra si? Uste si na miruvanje? :) Ke Izdrzis, sve za nasite bebushi, samo neka ni se zdravi i zivi :* :*

kavadar4anka and LadyC like this.