Денеска не отидов на работа,навистина ми е тешко од топлово време вчера едвај издржав башка па и 8 часа седејки работам ,ме боли секоја коска на мене.Отеков и незнам како до дома стигнав во 14 часот .....Ви завидувам на сите што не одите на работа хехеххх
Uff I mene mi e mnogu zesko, denojve junacki se borev, ama denes nekako slabo... I klima pustena, pak se prepotuvam @thebabylover koja nedela si? Ne se opteretuvaj so rabotata, bebinjata ni se najbitni
@Adina не да ми е жешко последниве 2 вечери,едвај 3-4 сати ако врзав сон. Ама изгледа на бебушиве им е убо шо не излегвет, ја тебе те чекам да ми повлечиш нога
@simonka93 Kako sme trgnale cel juni ke go isterame sigurno ke si ojme do termin + nekoj den, bar jas taka mislam za mene, nit lazni bolki imam nit nisto.. imas li ti povremeni bolki ili nesto drugo cudno?
i jas sum ista ko site od soba na soba se setam nemozem da spiem , milion pernici stavi, tri pati se tusiram toplo mi e uhhh, pa pocnav kako da se zakasluvam ko nastineta sg bas pri kraj i toa mozese da mi se desi na 40stepeni, nekako blago mi se oteceni nozete go izbegnuvam solot, pijam voda sto drugo, a sekoj den pesacam i mi se zgolemuva otokot .
Ne mora da znaci. Jas rodiv na terminot (2saati pokasno) i prvite bolki toj den mi bea. Jas tie lazni kontrakcii ne gi imav ic.
I ii jas bev rano na eho od drugi pricini, so toa sto mene me gledaa so abdomenalno eho prviot pat, sekako nemoze ni merki da vidi ni srce samo gleda dali e dobro prikaceno da ne e vonmatricna i slicno ako sakas kazi mu/i dali ke moze so abdomenalno eho da vidi pa veke od sleden par so vaginalno za da ne ti e sube.sekako zavisi od nacinit na rabota na doktorot
@simonka93 imas vreme ti do 2, jas za tri dena mi e termin uzivame I cekame, osetvam dek ce mi falit stomakov, klocanjeto...
Сум на мирување, но нема веќе страв, болки, нема сукрвица. Пресреќна сум. Ти благодарам што праша. Ти како си? Како е мешко? Не брзај молим те, уште ни требаш тука. Бубам и гушкам
И мене за 5 дена ми е термин но како што велиш ти ни болки некакви ни ништо.. Овие бебушиве не им се излегува на топлото изгледа. .
Бев до Санте. Нема клима, кажав дека си ги барам парите назад поради нивни пропуст и дека нема да се пораѓам таму. Кажано ми беше дека ги враќаат ако си незадоволен или се предомислиш и не сакаш да си кај нив. Во понеделник морало ради сметководство.Ако, ќе почекам. Јас мило лепо си се вратив денес кај Кацарска во Систина. Знам, ќе речете преку тасе од оваа само менува. Зборев со мајка и ми рече ако фалеле пари плус за пораѓај ќе додадела она. Тоа беше најголемиот проблем. Парите (нормално) . Хематом нема, притисок 133/90 ми скокнал. Утре одам да ми прават уринокултура, крв и серумско железо зашто сум многу тахикардична, од денес мора да мерам притисок да видиме дали ќе падне, ако не под терапија. Ми рече докторката уште последното депо да го примам и толку, а утрогестан до 34та недела да терам. Веќе не се шетам ми збогтиса. Бар докторкава ќе ме води, тука е цело лето и плус еднаш се плаќа, а јас можам и 10 пати да одам (не дај боже) ако треба. Од нејзе си бев задоволна. Тоа. Знам, преку глава сум си и јас и се обвинувам што не си останав кај нејзе од почеток. Цицијата дупло плаќа. Нека ми е бебко во ред. И тоа. Да е сега некоја од вас до мене шамар ќе ми акне. Ако. Ако тоа е лекот. Тоа е тоа. Епа доста ви раскажав мислам.
@LadyC Bas mi e milo, uzivaj sega I voopsto ne se zamaraj, sve ke bidit super. Jas tuka sum, ne mrdam Ubo e so postojt forumov, po gorestinive nemat kj da ojme, bar si se muabetime @Elena ena Elence a na ctg pokazuva bolki? kj mene ni toa, sve si e vo miruvanje, bebushov epten mi e mil, ic nekjit da me bolit nisto
Исто и кај мене.. Јас мислев нешто не е во ред со мене никакви симптоми да немам. . Онака се си е во ред еве баш сега го почастив бебчо со Тутка и чоко бисквит и одма се јавува си мрда
Onaka dobiv bolki. Ni provokacija, ni nisto. Nakaj 9 sabajleto mi padna cepot, bev na pregled odma mi rekoa rano e. Nakaj 4 popladneto pocnaa slabi bolki vo 11 vecerta veke bea jaki odam vikam bolki imam, mi vikaat ajde ke ragas. I taka 7 prsti otvorena me primija i vo 2 nokta bebeto mi bese vo race. Uf daj boze i bliznacite vaka da gi rodam lesno, i site vaka lesno da si se porodite
Znaci samo jas po zestinive ne.se zavrtuvam doma. Ne znam mene ne mi smetaat ama aki me aknat od zemja. Ne sum vo sskopje I ssamo akam navamu natamu, po kafinja pa kaj moite pa kaj roditelite na mm, Pa pak kafinja, ic naa edni mesto ama pa I nigde ne sum si kako doma slobodna. Zatoa ke kazam od doma nema poubo, ni kaj majka nr mi e veke kako doma, a kaj svekrvammi pa ic. Edvaj cekam da se vratam