utre ke odam a sum 17+4 .. a nedelive so mesecive koga ke gi smetam ne mi idat tocno a kaj vas ? po nedelite mi idi petok da vlezam vo 5 mesec a po meseco duri na 2 ... :/ kako e tocno ?
Koga odam vo wc po mokrenje na toaletna mokrakjata mi e Kako zelena??????? ustvari toaletnata stanuva zelena.. Offf eden den da ne si miren I opushten. Shto li e rabotava????zagrizhuvachki li gi
@Dear_Thing ke ti kazat deka ima gestacisko kese, smesteno vo matka i ke ti zakzat kontrola za nekolku nedeli za da cues srcence i da vidis plod. Bidejki ke si 5 nedela, ova najverojatno, osven ako ne e zacnato porano, pa koj znae, moze veke ima srce se ke bide vo red Jas od denes 6ti mesec kako projde vremevo...strav me fakja duri edvaj cekam sega skrinig za da se vidime so bebkoinaku eve go sega bas dodeka pisuvam, kloca, rastura denes porano pocna so mavanjeobicno kaj10 vecer mu e vremeto. Denes prv pat i na rabota dodeka bev me iskloca i nego ne mu se odi na rabota, ama sto da se prai. Ajde uste malku ostana. Ubava vecer meskovci
@simonka93 Mila, tuka sum, si apkam blago Ne, uste se galime so meshko odma ke se pofalam koga ke dojt denot D edvaj cekame da si ja zapoznime princezata ti dobra si mi?
Добра и јас,денес пак на контрола бев, господинов уште ќе си седит,ќе си ја пречекат др од на одмор ајде те чекаме да пишиш како помина, за после и ја да знам шо ме чекат пријатна вечер
Зависно од бројот на деновина отсудтво,јас сум 30дена и исплаќаат 90%.Доколку се 7дена 70% а до 15 дена.80%.КОГА се работи за трудничко боледување тогаш е 100%
Мешиња, едвај чекав понеделник да ве изначитам. Мило ми е што сите углавном сте добри Јас го осетив топлото синоќа и сабајлево, синоќа неможев да заспијам, а сабајлево осетив вртоглавица и мачнина во желудникот ама брзо помина. Ве гушкам
prashav vo fzo. ne vlijae boleduvanjeto na platata. isto i drugarka mi potvrdi shto e sea na trudnicko
So Gospod napred I pozitivna misla, sve ke pominit odlicno... Pred dve nedeli mi bese nnooogu strav, sega edvaj cekam da se olesnam kako vrvet denojve, sve ponestrplivi sme termin mi e za utre, pa ke vidime... @simonka93
Мешиња, терате муабети и муабети секогаш кога јас не сум во можност да ве дружам. На крајот едвај ве дочитувам. Јас денеска КОНЕЧНО бев на вториот скрининг. Бебушка моја е СУПЕР, срценце, мозоче, бубрези, се е како што треба. Фала Богу! Тешка е 680 гр. и МНОООГУ личи ни брат и Добив еден куп убави сликички, не можам да им се изнагледам. Имам за син ми, ќе си купам деновиве и за нејзе една убава голема кутија во која ќе чувам се, од тестот за бременост, до облеката со која ќе ја изнесеме од болница, првите патичиња, радосница, се, се, се.. Во кутијата на син ми дури и издишаните балони со кои мм дојде по мене во болница ги чувам. Додека траеше скринигот почувствував клоцање, а во истиот момент бебушка со нозете ја гледав на ехо како клоца. Убавини.. Убавини.. Закажавме термин за Кумбсов тест на трансфузиологија во јули, кога ќе се вратам од одмор. Сега спокојна можам да патувам. Од мисли не ми излегува, убавица на мама!