i mene mi se slucilo nekolku pati i go imame toa diskutirano ovde. ne znam od sto bese ama ne e strashno. bidi si raat.
А богами и лош јазик има (дрзок знае да биде) Јас кога отидов да се порагам он беше на смена арно ама рече рано е оди дома.Нокта во 2 кога добив силни болки се јавив на Теута од дома дојде и ме породи.Сабајле на визита тој Ми вика а мор ти како се породи без мене ноква? Јас знам мн за др Ацо ама не е за пред трудници Наскоро син му и керка му ке го наследат
Ти го зедов терминот, станав мајка на најмилиот Георгиј. Дај боже сите да поминете лесно како мене. Ве бакнувам
Да ти е здрав и жив Георгиј, прекрасно именце сте одбрале! Да расте со мама и тато и да е вечно среќен!
Dobro utro mamicki, jas stanuvam mnogu rano ne mozam da spijam zosto imam mnogu bolki vo kukovite, da ve pozdravam da imate imav den i vnimavajte na toplovo
Дечки, утрогестанот за инсеминации го ставав вагинално, а сега гледам братучетка ми во бременост го пие, орално. Како го земате вие? Не ми потенцираше докторкава во мејлот.
Па така кажаа на тв, ај баш ќе ви пишам ако ме пуштат мене....а и вие треба да им каќите на работодавачите, можда ќе се сожалат....
Вагинално има поголем ефект. Јас зашто крварев морав орално и истиот орално ќе го примам до 34та недела 2*1. Инаку вагинално ти е поарно. @kavadar4anka како си? Што направи со магнезиумот? Пиеш или не? Прашај ја матичната златна, мене ми помагаше за грчеви.
Честитки симонка да е живо и здраво и да расте со мајка и татко. Добро утро и од мене, одам кај матичната да ми даде боловање (патолошка) имам неподносливи болки во грбот и плус од жешкото ми се качува притисокот. Стискајте палци да ми даде боловање, пошто е малце терсене може да се вратам со празни раце.
Мoже дa ти дaде бoледувaње некoе време, aмa пaтoлoшкa не се дaвa тук тaкa, и не зaвиси oд неa сaмo требa кoнзилијaрнo мислење.