Само фолна киселина пијам и спирулината ја пијам уште пред 3-4 месеци... На контрола треба да одамза две недели, па ќе видиме како ќе биде....
@simonka93 Milaa mnogu sum srekjna za tebe, neka e zdrav I ziv maliot, tebe brzo oporavuvanje. . Cekame vo soodvetnata tema da ni raskazis kako pomina A za datumot ako, ne se ljutam, so zadovolstvo ti go davam bas ubava vest posabajlevki
За спирулина не чув убав муабет. @DigY help? Башка еве и Диги ќе ти каже, магнезиумот не штети, но ти си знаеш најубавко.
од спирулината? јас ја пијам заради тоа што имав проблеми т.е. постојано запек..... откако почнав да ја пијам одам редовно секој ден
дали доставувате некое барање на работа за да ве ослободат од работа кога МЗ препорачува бремените да бидат ослободени од работни обврски?
И јaс имaм читaнo декa спирулинaтa не е oк вo бременoст. Плус зa oвaa сaн себaстиaн уште пред некoјa гoдинa читaв декa вooпштo не е дoбрa зaтoa е и нaјевтинa. Кaкo нaјдoбрa ми беше пoсoченa Спирулинa Пaцификa вo прaв.
Не, ако Министерство вика да не одат бремени, едноставно не одиш. Барем јас така правев лани и никој ништо не ми рече.
Јас и кажав на матичната дека консумирам спирулина на првиот преглед и ми рече дека е во ред... А и колешка моја од работа ја пиеше во бременоста, еве сега има 8 месечна ќеркичка.... утре сум на преглед за тероидна и ќе прашам....
epa jas i mm kisnevme u vc, shto i da izedeme. preku 30 modrici na sebe imav. ima spirulina vo prav. vo biokult, taa e ubava. ne ovaa od. san sebastijan
на работа сум...морам да чекам зашо ова е препорака, не е наредба. Кога е препорака се остава работодавачот да одлучи, а кога е наредба тогаш мора, т.е. може да си заминам без да ми кажат.
Не ти чини oвaa сo сигурнoст ти кaжувaм прaвo ѓубре е ценaтa и кoличинaтa зa тaa ценa си кaжувa сaмaтa. Јaс oвaa јa имaм пиенo.
Мене ме ослободија без проблем од работа,кога ги прочитав синоќа препораките им пишав на работа дека не доаѓам,мислам дека нема потреба од барање.