Девојки на кој сајт конкретно може да се најде информација околу следењето на топлотните бранови/фази? И да има дадено препорака за нас да не идеме на работа? Гледам следите препораки, но дали се од официјални извори ило пд медиумите? Ви било добро да постои такво нешто официјално, од навечер му пуштам линк на шефот по мејл, и готово
Јас бев до кај шефот, прашав ми вика треба да имаме официјален заклучок на влада за да те пуштам. Лани имало заклучок и ги пуштиле. Оваа година нема соопштение уште. Се нервирам ќе пукнам. Министерот кажува ослободени трудници ние на работа дремиме. Има ли некоја друга вработена во државна институција да ги пуштиле?
Немам коментар! Знам дека треба да не пуштат тие соопштение чекаат. Му викам какво соопштение, можеби нема да пуштат, сметаат дека е доволно тоа на тв министерот што кажа
Мене уште ме тера на терен да одам во друг град!!! На топлотнибранови.цом гледам портокалова фаза, дали по дифолт важо препораката за ослободување на бремени жени во портокалова фаза...?
@simonka93 Kolku bi bilo ubo, ne te procitav porano, jas bev nataka sabajleto rano, dodeka ne se fateni gorestinite, beba moja si kjutit, ne I se izlegvit, I vikam ke te nosam na plaza, abe gajle I e hihi ke si terame uste nekoj den kako mi gledat.. samo sve neka e vo red, pa ke si pricekame
Lele devojki kako ke se odi na rab denes,nadvor e katastrofa ne se dise ne pak da se raboti ,alal da im e na tie koi ke bidat osobodeni
Здраво девојки јас бев вчера на ехо преглед шеста недела сум и имало и срцева реакција.Ми каза докторот пак за две недели на преглед.Може ли некој да ми каже што испитувања се прават на почеток.
Значи требало некакво известување, соопштение да добијат од министерство кое никаде го немаат пратено. И овие од министерство само преку тв препорачуваат. не знам кој е крив, или пак треба да си седиме да не аздисуваме многу
Jas msm samo na tv bese toa,baska eve kaj nas nema klimi koga ke dojde noz do koska togas otvoraat vrati no popusto,ke se borime nekako ako ne biva ke barame care
А како би си легнала сега дома, по пижамчиња, затамнети ролетни, пуштена клима, до мене ладна водичка, нешто бlаго, филмче и да задремам ич да не ми е гајле