Se plasam da se porodam vo gostivar a za privatno iskreno neam uslovi koj doktor bi mi go preporacale ja za svite slusam po nekoa losa prikazna I toa deka od gv od januari do sega 30 bebeinja se preprateni vo sk so krvarenje vo mozokot
Fala ti mnogu ama Stvarno se zagriziv dali Znaes da mi kazes dali e normalno da poštou tolkava razlika od ednata i drugata raka
Денов не ми почна убаво, цела ноќ болки во стомакот имав неможев да се наместам никако, сабајле стана појаки и појаки, вистински менструални болки. Ме фати страв, рано му е на бебето, уште сум неспремна, мм се спремаше за на работа, синко ми се закачил на врат се со мене и на крај добивам повик со лоша вест. Аман викам, можеше ли полошо?!? Земав едно по едно да средувам, се напив дупла доза магнезиум, го испратив мм, но ако треба да биде спремен да си дојде дома, синко го успав и јас легнав до него, одморив малце. Болките се смирија, се надевам нема да се вратат. Се жалите од топло, јас овде смрзнав, едно тмурно никакво време, на се личи на јуни не личи
Ма какво упуштање, мене истиот муабет ми го направија во државна институција...да си седам и онака имало клима, шо дома сеа ќе трошиш...Е така, а од утре не знам какви најави има, дали ќе биде вака топло или не.
Кај рековме дека се депилирате со нов восок??? Мојата кај шо одев депилира со онај претопуван па ми е шубе со таков. Башка 3 месеци се бричам, толку ме фаќа страв од тоа колку ќе боли....
jas vo dior ama smeniv kaj edna u maalo sea kje odam posho taa od dior mn ja zanima mojot privaten zivot. vamu chist isto a 100 den poeftino. kje ti kazam denovive kako sum proshla.
Da i za toa, i za sluckata koga i umrea i bebceto i majkata i vo bolnica koga i vikale kako se cuvstvuvas vikala e sto kje odam skopje na soping kje se opustam i relaksiram, sto kje se zamaram jas so niv
Дејки,веке ми доцни еден ден,тест позитивен, второ дете ! За недела дена на лекар ! Се надевам се ке биде ок!
Мешиња резултатите од кумбсов тест во 8-ми Септември/трансфузиологија за колку време се готови? Битно ми е да знам кога да си закажам на гинеколог по враќање од одмор. Имам закажано на трасфузиологија на 27.07.16 а се мислам на гинеколог да си закажам на 29.07.16 за два дена ќе бидат ли готови?
I jas rabotam kaj privatnjaci i ne ni pomisluvaat da me oslobodat.Bashka nema klimi a sme na posleden sprat i umirame site...ne se dishi ne se zhivee kako li ke izgurkam ni jas ne znam...vo 14:00 koga se vrakjam nakaj doma mi e najteshko
Vo privaten sektor recisi nisto I da ne se pocituva. Kaj mene na rabota ne e loso, klima ima, ama koga si odam nakaj doma lelee majko e, edvaj stignuvam do doma, I toa sto ne mi e mn daleku, dur stignam do doma mi se gadi, mi se vrti epten mi e loso. Ama toa e, na rab mi vikaat neli si pravela bezobrazni raboti sega trpi. Epa sram da im e. Inaku bebus nesto mn e aktiven. Se vrti, sutira, skokotka se pravi. Dusa mala edvaj cekam da se vidime. Samo si ke pocekam uste edno tri meseci zdravje boze.