a denes ima zabrana za nas, a? ne sum otvorila vesti ama do pred 45 min bev nadvor i da vi kazam si go dobiv toa shto si go barav. cervixot igli mislam. mi. proagjaat...
Стoмaкoт не требa дa гo сoнчaте, не е препoрaчливo. Прaшaјте си гинекoлoг, a не нa фoрумoв. Нaјдoбрoнaмернo oвa, не ви сoлaм пaмет. Не дa не нoсите двoделни, нaпрoтив, слoбoднo, дури и пoжелнo е, aмa стoмaкoт мoже дa биде пoкриен сo некoјa мaрaмa или нaметкa. Не е зoрт сoнчaњетo вo бременoст, и oнaкa крaткo трaе тoј периoд. Дa не си нaпрaвите белјa и oд типoт нa флеки пo кoжaтa пoрaди дејствoтo нa хoрмoните.
Jas si zedov dvodelni i eden ednodelen kupiv od Lidl kolku za kef inace dvodelniot e pozgoden barem mend mi bese
Не ни ми е план да се сончам, туку секако ќе фати од вода коа ке се плива, па затоа сакав еденоделен, мислам една од причините
Си дојдов здрава жива бев на преглед се во ред лажни контракции зачестени имам ми дадоа Утрогестан да примам цервик 30 мм и така сега си седам дома !
Од синојка сум затната али сега веќе и омалаксана , се истуширав со млака вода и као треска да имам, цело тело ме боли а лицево ми иде да ди го откорнам А да, и лимфна жлезда под лева пазува ми е болна на допир и отечена Совет ????
Многу ми трпнее левата рака когаа спијам, зашто се на лева страна спијам, дури страв ме фаќа не можам да ја мрдам некои 5 минути, укочена е додека се врати во нормала. Ви се случува ова?
Значи законот не штити сите без оглед со решение или не. Отвори закон за работни односи и прочитај. Ако не ти го продолжи и сака да ти даде отказ се рачуна за ништовен. Значи максимално си заштитена. Без грижи.
Знае ли некој што се случува со @zeka ? Некој да ја познава лично, па бар да не извести дали е добра? Одеднаш ја снема женава.
Тешко,жешко лето...бебушка слабо ја чувствувам денеска скоро па ич....сигуурно е и топло и мачно исто како на мама ......
Мами пазувите, лактите и колената ми се црни како никогаш неизмиени дали има некоја слично искуство, дали има некое чаре и дали ќе обелат и ќе се вратат во нормала после пораѓај ако не друго?
Od sto se potekuva vo bremenost? Inaku deneska bev si gi vidov bebushkite, ednoto saka da se slika mu napravivme slika, drugoto za ziva glava ne saka da se vrti, kako tatko mu ne saka da se slika, mi rekoa za tri nedeli skrining? Dali navecer spiete so klima, mnogu mi e tesko, ne mozam da disam od toplovo.
Девојчичи, добра ноќ од мене. Вечерва ќе се дружиме со климата бидејќи не можам да дишам инаку . Добра ноќ.
@Twins02 се отекува од задржување на течности што обично е последица од конзумирање на сол и често како последица се покачува и притисокот, додека пак во трето тромесечие отеченоста е многу почеста појава и е од самата тежина и долго стоење на нозе. А за спиење нема шанса без клима иако не е здрава солуција јас друг спас не гледам