Труднички муабети

Дискусија во 'Бременост' започната од meU, 23 јули 2012.

1. julia87

julia87 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 февруари 2016
    Пораки:
    357
    Допаѓања:
    286
    luge sto da pravam pomagajte ,hormonive mi diveat:$site se zalat od toplo sto i mene mi e ,no od hormoni poluduvam,se nadevam deka e period i deka ke pomine brzo :mm:

2. julia87

julia87 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 февруари 2016
    Пораки:
    357
    Допаѓања:
    286
    i jas isto se osekam :$ednas prokrvarev od orgazam i sega mi e strav iako doktorot vika moze:x

На LadyC му/ѝ се допаѓа ова.
  3. kikin

kikin Популарен член

Се зачлени на:
    4 јуни 2010
    Пораки:
    4.254
    Допаѓања:
    13.903
    Еееј, како тоа прокрваре од оргазам???? Прв пат слушам....

4. julia87

julia87 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 февруари 2016
    Пораки:
    357
    Допаѓања:
    286
    taka,pri orgazam se stvaraat silni kontrakcii na matkata i doaga do ktvarenje,vaka nesto na kratko mi objasni doktorkata ,voglavno mozno e bidejki jas nemav sex samo orgazam

5. kikin

kikin Популарен член

Се зачлени на:
    4 јуни 2010
    Пораки:
    4.254
    Допаѓања:
    13.903
    Ооо, да си знам, да се воздржувам...

6. julia87

julia87 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 февруари 2016
    Пораки:
    357
    Допаѓања:
    286
    nemora da znaci ,kaj sekoja zena e razlicno ako mozes uzivaj si ne se vozdrzuvaj;)inace ne bese obilno krvarenje tuku kako kafeav iscedok potemen koj so utrogestan za eden den predtana ,no sega jas ne se osuduvam bidejki se preplasiv

7. creshicka

creshicka Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    2.152
    Допаѓања:
    5.710
    Кировски од Чаир... кај отидов кај него кај се запустив. Никаков однос. Реков еднаш дека не барам ниеден доктор да се понаша со мене како со принцеза, ама отидов испаничена од овде, со проблем, бидејќи бејби имала преголема глава, патував 2 саата во еден правец на 40 степени за да дојдам до него да даде негово мислење (као демек најдобар бил), да се распрашам за пораѓај кај него, итн. за на крај да ми каже И ШО ДА ПРАВАМ СЕГА ЈАС КОГА ИМА ГОЛЕМА ГЛАВА?
    Не, докторе не треба да правиш ништо ти, само треба да си го поправиш малце понашањето, пошто како за прво дете сум поприлично испаничена дека главата и се развива побрзо од телото. "И ШО ДА ПРАВАМ СЕГА ЈАС" не е одговор за некој од ваш калибар.
    Ме гледаше се на се 5 минути, и се вратив од Чаир со милион прашања. Оваа незаинтерисираност ме изиритира до толку да радо се пораѓам во плевна него ли кај него.

8. LadyC

LadyC Форумски идол

Се зачлени на:
    7 март 2016
    Пораки:
    12.250
    Допаѓања:
    148.760
    Не се нервирај атер бебето. Јас што претрпев да дојдам до добри гинеколози... Глупости треска ненормален. Страшно. Не се нервирај , секакви веќе работат...

9. l.e.o.n.a 31.07

l.e.o.n.a 31.07 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 мај 2016
    Пораки:
    284
    Допаѓања:
    543
    таков си е тој |(
    Мајками многу лошо искуство има од него... цел ден буквално со болки и нејкел на царски да ја носи и после толку саати мачење пак некоја седтра ја породила спонтано...
    Кога ја видов мајками после пораѓај не личеше на себе а и седтрами од тежок пораѓај цела помодрена и со хематом на глава се роди ( голема разлика сме па затоа све си памтам )
    Да напоменам дека со најголеми врски беше мајками кај Кировски :^)

10. creshicka

creshicka Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    2.152
    Допаѓања:
    5.710
    Само едно ќе кажам, срамота и греота што заради него имам лошо мислење за Чаир во целост.

11. DigY

DigY Популарен член

Се зачлени на:
    4 мај 2011
    Пораки:
    3.479
    Допаѓања:
    6.483
    ti ma veruvash na doktorka koja posle krvarenje veli moze sex??? kje te plesnam ej.

На kikin му/ѝ се допаѓа ова.
  12. vesnik

vesnik Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јули 2012
    Пораки:
    107
    Допаѓања:
    137
    Kako be cresicka golema glava...30 nedela si...dosega bese se vo red...od kaj sega pa ova...pojdi si na privatno...skapo e ama mirot ne se doplaka...a ovoj muabet od Kirovski ne dolikuva na eden doktor koj pred se treba da bide covek i da zemi vo predvid deka ti si idna majka...jas mislam deka se e vo red..samo smireno

13. creshicka

creshicka Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    2.152
    Допаѓања:
    5.710
    Уште на 27 недела ми рекоа двајца доктори дека е поголема главата но рекоа дека најверојатно до следниот преглед ќе се изедначи. Кировски не знае што треба да прави сега он кога има голема глава, а освен да испаничи уште толку богами и не знае асален одговор да даде.

14. LadyC

LadyC Форумски идол

Се зачлени на:
    7 март 2016
    Пораки:
    12.250
    Допаѓања:
    148.760
    Бев на вонредна контрола сега во договор со докторката, се е ок, па проверивме да не има случајно хематом, нема. Али бебушко беше у циркус поза. Глава доле, ноџиња горе и си претка. И на мојава маже се гледа. Ми вика, види го, колут напред прави. :rofl:
    Мочко мој, изгледа цел ќе да е сепак на мајка. :*

На Elena ena, kavadar4anka, apple12 и 4 други им се допаѓа ова.
  15. vesnik

vesnik Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јули 2012
    Пораки:
    107
    Допаѓања:
    137
    Jas pak ke ti recam...pojdi si na privatno...edno eho vo Sistina kaj Petrovska ili Dimcev...2150 den.e...ama znajs deka koga ke re vidat videno e...jas se oddadov od pari ama ete koga ke pojdam Sistina posle sum rajat...a kaj maticnata odam radi reda...ne deka imam mn.pari pa idan Sistina tuku imav pet godisna borba za bebe i mi treba mir i doverba

На kavadar4anka и Jagoda123 им се допаѓа ова.
  16. l.e.o.n.a 31.07

Се зачлени на:
    30 мај 2016
    Пораки:
    284
    Допаѓања:
    543
    И јас исто мислам ... место да молиш вакви дрски доктори да си отидеш кај нормален човек на приватно за да ти објасни се и да те прегледа ко што треба ...
    Знам дека многу јас го фурам Јегени али за човечен однос само кај него да идеш, слушнав Димчев не бил така најфин

На Jagoda123, DigY и vesnik им се допаѓа ова.
  17. creshicka

creshicka Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    2.152
    Допаѓања:
    5.710
    Бев во Систина кај Димчев јас во 22 недела, за човекот немам зборови, се ми објасни ми покажа, сакав да одам пак кај него сега ама ај демек кај овој во Чаир за узпат да договорам пораѓај. А сега пак не ми се оди толку зрачење некако шубе ми е.

18. vesnik

vesnik Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јули 2012
    Пораки:
    107
    Допаѓања:
    137
    Seedno kade...Dimcev sum go slusala...jas odam kaj Petrovska vo Sistina i samo niv gi znam...muabetot ni e...pojdi da te pregledaat kako sto zaslyzuvas

19. l.e.o.n.a 31.07

Се зачлени на:
    30 мај 2016
    Пораки:
    284
    Допаѓања:
    543
    Не е никакво зрачење ... ехото е потполно безбедно за бебето и воопшто не се сеќирај.
    Јас сум тазе доктор така да ти гарантирам за ова :D
    Слободно закажиси кај Димчев...

На Delfina15, Jagoda123 и DigY им се допаѓа ова.
  20. danichap

danichap Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    16.534
    Допаѓања:
    289.015
    Колку и да е тешко, остани смирена, барем до наредниот прегелд каде ќе добиеш многу почовечки однос и покомпетентен одговор на твоите прашања.
    Правеше ли детален скрининг на органите?
    Кои беа вредностите на HSVp/hem ?