luge sto da pravam pomagajte ,hormonive mi diveatsite se zalat od toplo sto i mene mi e ,no od hormoni poluduvam,se nadevam deka e period i deka ke pomine brzo
taka,pri orgazam se stvaraat silni kontrakcii na matkata i doaga do ktvarenje,vaka nesto na kratko mi objasni doktorkata ,voglavno mozno e bidejki jas nemav sex samo orgazam
nemora da znaci ,kaj sekoja zena e razlicno ako mozes uzivaj si ne se vozdrzuvajinace ne bese obilno krvarenje tuku kako kafeav iscedok potemen koj so utrogestan za eden den predtana ,no sega jas ne se osuduvam bidejki se preplasiv
Кировски од Чаир... кај отидов кај него кај се запустив. Никаков однос. Реков еднаш дека не барам ниеден доктор да се понаша со мене како со принцеза, ама отидов испаничена од овде, со проблем, бидејќи бејби имала преголема глава, патував 2 саата во еден правец на 40 степени за да дојдам до него да даде негово мислење (као демек најдобар бил), да се распрашам за пораѓај кај него, итн. за на крај да ми каже И ШО ДА ПРАВАМ СЕГА ЈАС КОГА ИМА ГОЛЕМА ГЛАВА? Не, докторе не треба да правиш ништо ти, само треба да си го поправиш малце понашањето, пошто како за прво дете сум поприлично испаничена дека главата и се развива побрзо од телото. "И ШО ДА ПРАВАМ СЕГА ЈАС" не е одговор за некој од ваш калибар. Ме гледаше се на се 5 минути, и се вратив од Чаир со милион прашања. Оваа незаинтерисираност ме изиритира до толку да радо се пораѓам во плевна него ли кај него.
Не се нервирај атер бебето. Јас што претрпев да дојдам до добри гинеколози... Глупости треска ненормален. Страшно. Не се нервирај , секакви веќе работат...
таков си е тој Мајками многу лошо искуство има од него... цел ден буквално со болки и нејкел на царски да ја носи и после толку саати мачење пак некоја седтра ја породила спонтано... Кога ја видов мајками после пораѓај не личеше на себе а и седтрами од тежок пораѓај цела помодрена и со хематом на глава се роди ( голема разлика сме па затоа све си памтам ) Да напоменам дека со најголеми врски беше мајками кај Кировски
Kako be cresicka golema glava...30 nedela si...dosega bese se vo red...od kaj sega pa ova...pojdi si na privatno...skapo e ama mirot ne se doplaka...a ovoj muabet od Kirovski ne dolikuva na eden doktor koj pred se treba da bide covek i da zemi vo predvid deka ti si idna majka...jas mislam deka se e vo red..samo smireno
Уште на 27 недела ми рекоа двајца доктори дека е поголема главата но рекоа дека најверојатно до следниот преглед ќе се изедначи. Кировски не знае што треба да прави сега он кога има голема глава, а освен да испаничи уште толку богами и не знае асален одговор да даде.
Бев на вонредна контрола сега во договор со докторката, се е ок, па проверивме да не има случајно хематом, нема. Али бебушко беше у циркус поза. Глава доле, ноџиња горе и си претка. И на мојава маже се гледа. Ми вика, види го, колут напред прави. Мочко мој, изгледа цел ќе да е сепак на мајка.
Jas pak ke ti recam...pojdi si na privatno...edno eho vo Sistina kaj Petrovska ili Dimcev...2150 den.e...ama znajs deka koga ke re vidat videno e...jas se oddadov od pari ama ete koga ke pojdam Sistina posle sum rajat...a kaj maticnata odam radi reda...ne deka imam mn.pari pa idan Sistina tuku imav pet godisna borba za bebe i mi treba mir i doverba
И јас исто мислам ... место да молиш вакви дрски доктори да си отидеш кај нормален човек на приватно за да ти објасни се и да те прегледа ко што треба ... Знам дека многу јас го фурам Јегени али за човечен однос само кај него да идеш, слушнав Димчев не бил така најфин
Бев во Систина кај Димчев јас во 22 недела, за човекот немам зборови, се ми објасни ми покажа, сакав да одам пак кај него сега ама ај демек кај овој во Чаир за узпат да договорам пораѓај. А сега пак не ми се оди толку зрачење некако шубе ми е.
Seedno kade...Dimcev sum go slusala...jas odam kaj Petrovska vo Sistina i samo niv gi znam...muabetot ni e...pojdi da te pregledaat kako sto zaslyzuvas
Не е никакво зрачење ... ехото е потполно безбедно за бебето и воопшто не се сеќирај. Јас сум тазе доктор така да ти гарантирам за ова Слободно закажиси кај Димчев...
Колку и да е тешко, остани смирена, барем до наредниот прегелд каде ќе добиеш многу почовечки однос и покомпетентен одговор на твоите прашања. Правеше ли детален скрининг на органите? Кои беа вредностите на HSVp/hem ?