Mene Ivanovski vo Sistina mi rece pomegu 18 i 22 nedela,jas zakazav za vo 20+ nekoj den Ma uzivaj,bese li na dr?Jas sum 16 nedela i osven sto mi se spie nemam nikakvi simptonmi,daj boze da prodolzi taka.Idi na dr,neka te vidi vaginalno i ako e se vo red uzivaj si,ne se sekiraj A kaj koj dr bila? Devojki da ve prasam nesto.Sto mislite da se odi li na odmor vo 24,25 nedela?Mene nesto site mi vikaat deka ne e loso da si ripnam ovaa godina,a dr pak rece deka e ubavo da poplivam m alku.I sega ne znam.Koja ima iskustva?
Бременоста е кај секој различна. Ништо не осеќав до 7ма недела. После крајно киселини, повраќање,несвестици. Сега во второ се смирив.
јас сум на почеток.... докторот ми рече да не патувам со авион, а со кола дека може кај сакаме да одиме... на плажа до 12 часот и попладне после 18 часот.... да не сум многу на сонце и да пливам колку што можам.... одлучивме да одиме на Сарти на вториот крак во Грција и одиме за една недела од 03.07.2016 година...
Јас планирам да одам крајот на август, тогаш од прилика ќе сум толку. Докторката ми рече секако дека можам, само да се пазам од јакото сонце. Здравје ако е се во ред до тогаш, одам обавезно, многу ми треба одмор.
Кога сме кај одморот, јас одам во вторник. Верувам дека ќе имам време и од таму да да ве дружам, ама сигурно не колку сега. Бидете умерени во пишувањето за да можам да ве дочитам.
Шо убаво ќе одите на одмот. Јас бев на еден ден пред една недела и од жешкото се вратив дома потечена во нозете како никогаш досега. И така решив да не одам никаде. Добар ви ден, пијам кафе бујрум кој е за.
Ubavo site da si pominete.I jas sakam,ama tamu nakaj 15-16 avgust.I mi treba odmor.Celava rabota so in-vitroto,sreka,radost,pa pazenje,pa misla,malku me izmorija,dobro de ne srekata hahahaha,ne mozam da ja sokrijam srekata.Imam stravovi golemi,i se sto ke mi kazat jas odma ke poveruvam,pa si velam koj bi znael poveke od vas devojki moi,site ste so razlicni sudbini i razlicni iskustva
jas mislam deka nema vrska,pred da ostanam bremena imav katastrofa rezultati,a sega zelezoto mi e extra.
Епа добро ако е така, пред 6 недели ми беше 15, сега ми е 26, а викаат требало да се намалува зошто бебето го зимало....
Жени што мажите ви рабботат и во сабота....Шо прајте по дома? Пукнав сама, жешко надвор, не знам шо да праам....филмови, книги....се ми се здосади
Jas gi pijam femibion,pa iskreno za 6 nedeli ne e mnogu,ne se sekiraj,podobro da ti se kacuva odkolku da se simnuva hahahahhaha
Јас се дрижам со свекрва ми, или гледам телевизија , не можам секој ден да ги договарам другаркиве а и кога не е на работа, работи горе на спратот, така да си умирам од досада цела бременост.....