Аууу се измачил човекот. Извини, не сакав да се изнервираш, ама навистина очекував да ти помогне повеќе. :\
Ме изнервирa oн уште вчерa сегa пaк му пишaв, некa не зaебaвa некa врaти aсaлнo, мaлце ли плaќaм сo гoдини зa тaa услугa.
јас реално проблеми вакви на почетокот имав , а сеа сум по ок... мислам дека ти беше тука негде со термин со мене така ?
Девојчиња јадете луто? Јас се набутав со сарма сега три лути пиперки, обожавам лутичко. Не сум имала некој проблем до сега фала богу. Само да ме остават секој ден ќе јадам. Кажувајте да намалам ако треба.
Пa сo oглед нa сите кoмпликaции дa се стремиме дo 21-22.07 пoсле ги вaдaт кoнците oд серклaжoт и синкo дoaѓa
шо убо за запек си зборевте , шо свртевте сеа на пород, ме потсеќате дека уше цело тромесечие ме чека...
абе како си кажа "шо убо за запек си зборевте..." Топ муабет. Ме наасмеа. Туку, ај тебе цело тромесечие, кај мене додај плус месец Ама како и да е, сите не чека ова жешко лето да го пребродиме
абе запек е неуба ствар али кој шо го мачи јас на @alisijad ибо и реков, кај и да е до крај ке се олесни (не се лути срц, шала)
Беше, вчера, си ја видовме најубавата точка на свет, иако уште е малечка мн. Кузеска рече све изгледа океј за оваа фаза, да си пијам аспирин, фемибион и утрогестан "за да му дадеме поголеми шанси за успех". Тоа звучеше малку страшно ама да бидам искрена мене сега се ми звучи страшно Ни се смееше Кузеска колку бевме возбудени со мм, ни направи да пукне Ја прашав на крај за одмор, викам уплативме за од 5ти сега уште пред месец ипол кога не знаевме ништо, да откажуваме ли, реално рано е, ќе бидам едвај седма недела здравје Боже; вика зошто да откажувате, одете уживајте, само одговорно и не мн далеку. Ќе одам на 4ти, ден пред одмор да пробаме да чуеме срценце, мада мислам ќе биде рано 6 недела и ден-два. Уште сум збунка ама полека почнува да станува реално. Сега само се молам натаму да биде се во ред!
Си ја изгубив здравственара книшка.... во неа ми беше се и мајчината книшка, и сите сликички од ехо и ливчето со крвната група... знам ја извадив во авицена сбајле, и сеа дома ми ја нема... се надевам дека е таму... Ете ми се плаче сега