Се увери дека е вистина? Се ќе биде во ред. Уживај си, како и досега и малото точкиче ќе расте и ќе ве прави најсреќни! Ајде офишл " уелкам ту труднички"
Се уверив, се изнасмеав на глас, си поплакав и уште не сме кажале на никој, освен на нашите дома зошто по се` што поминавме ни е страв да се радуваме. Мм вика, да можам дур не се роди не би кажал на никој - што ти е пусти страв.
Женички мене нешто стомак ме боли така насекаде некаква болка незнам како да ви ја опишам и како малце да ми е тврд,незнам од што може така може од премор или од некое јадење,ооооффф да заспие синко па да си легнам и јас
Da ne trcas mnogu ti po sin ti? I jas taka trcam po nekolku saati po mojov, ne go krevaam, ama navedni se, setaj go, pa rani go i navecer se me boli, ne samo stomakot. Eve sega, trcavme so sinko niz park, od kicma noze race, mislam i stapalata me bolat. Ama sinko zaspa vecerva mnogu rano, pa jas kuliram nadvor. Uzivancija
Zenski sega gledam na maicava fleka kaj pupkava, isteklo nesto...sto cudo e ova? Nirmalno li e? Samo sto vlegov vo 6ti mesec. Ima mesto za panika? Epten me zbuni ova...
Еее јас вчера го средив теренот и бајаги ме болеше а и кожата поосетлива и потенка ја чувствував, истото си го реков аман хормони немојте сега да излагате од контрола
Имав пишано пред некое време, во тој период и мене почна жолтп густо ама по малку, колострумот е тоа и нормално е, сега сум 7ми и веќе искача и воденко покрај жолтото
@DigY @wings мене знае сега и малку крв да ми се појави (точкички неколку), а плус сама се депилирам, па сега на топлово ем боли поише, ем мешко голем, се потам... Ама успеав се средив минатата недела
Мајка ми сиромашката ме буди 4ти пат. Сум и рчела па ни Ѕвезде раат од мене не гледала. Ме протресе, сега од инат ќе и рчиме двајцата. Увек сум затната навечер. Тоа е, ви посакувам мирна ноќ.
Ти мила како си? Го избрка бебето хематомот? За рчењето ич да не ти е гајле, мене мм ми се смееше, па и ме снимал навечер и стварно 'рчам ама ај него да го видам со изместени органи внатре, хроничен умор и затнат труднички нос како ќе спие
@Smizzy @wings deka na lekar sum, inache ke odgleduev national forest lele ne spominjaj zatnat nos ej..od prv den me maci..
@DigY ептен немаше смисла, мм дури ме замоли да се потсредам малце ама па што да правам кога од стомакот не се ни гледам долу. А и полесно вака за хигиена. А за носот читав дека е нормално, ама нервира многу. И навистина бременоста е "друго стање", се што е чудно, сега е нормално.
Има,прашај во апотека.Погоре ти напишав што јас примам но ако ти е шубе прашај си стручно лице.Ова со дуфлолаксот е испробано,на природна база е и треба многу течности за да ти ја омекне столицата.Има и чепчиња за трудници околу 500-600ден.се во Зегин.Па со лес...
Нема веќе, среќа моја! Само одмор ми е препорачан, да мирувам. Еве, сега се разбудив да.јадам. Може сега нема веќе будење. Ти благодарам што праша.