Da ve prasam ovie dva dena ke go sledam jazikot sabajle ne mi bese tolku bel kako vcera, ako mi ostane ke odam za bris, kazete mi dali ako e kandida e opasno za plodot ?
Јас 10 ќе родам ама брисеви со она железноно (ваљда на тоа мислеше) не можам. Кога бев за брисеви пред некој ден да ти кажам свикав од што ми прпа. Немој да ни се породиш порано, молим те подружи не повеќе.
Мене што убаво ми зеде, брцна со прст нежно провери и после од самата ракавица пренесе на стапчето, баш беше безболно. Ќе ве дружам негде до средина на јули, а после не гарантирам
Добро ајде до август нека е. Бар дај ни уште еден месец да ти се радуваме тука. Чувај го синко уште малце во меше, ќе ти фали после ( гледај како те разубедувам) .
Ќе ми фали целата бременост, тоа ми се 9 многу убави месеци во животот, но после со бебето во раце е уште поубаво. Нека си порасне уште малце и кога ќе биде спремно може да дојде, а до тогаш јас морам турбо да се спремам. Само две три алиштенца му имам испрано
@Smizzy како сум успеала да те игнорирам ама ич не ми е јасно?! Читам последно мислење на темава од игнориран член и се чудам. Сконтав дека си ти па средив. Од мобилен кога разгледувам изгледа глупости правам. Добро е, пак те читам!
Каков баксуз сум значи, на вакво време мене грлото почна да ме боли јадев супа со многу бибер па се надевам дека ќе ми помине
@Jagoda123 за сите по едно чоколадо (може и виртуелно де) @DigY те снема со идеите за јадење, па и сладолед секој ден сама јадам