Stvarno @DigY te snema. Aj sto te nema da kazes nesto, ama pa kako sto kazaa, nema koj da ni praj muabet za vkusni jadenja
@LadyC да утре заминуваме на пладне. Ќе се трудам секоја можна прилика да ве читнам и да пишам по некој пост. Кај можам јас без вас? @Smizzy може по едно тоблероне? Мене ми е најубавото чоколадо на светот. Ајде мешиња, следен пост од Швајцарија. Јас се одјавувам! Слатки сни!
@Smizzy @kikin tuka sum, samo setnav troa. koa ste kaj sladoled crno cokolado od deja vu e vrvot neso stvarno ludnica. inace vecera od cicko banicka, koj bil znae.
Добро утро женски. На работа ве читам и си грицкам ѓеврек. Ептен ми е лошо кога сум гладна. Изгледа некој рекордер во мачнини сум. Синоќа едвај заспав, страшно - најстрашно ми се лошеше. Нели ме лажеа дека е само прво тромесечие? Денес 16+2 абер нема за подобрување. На апликацијава на тел. ми пишува оваа недела зборувајте му на вашето бебе. Така планирам јас и бебо неделава да ја имаме првата кавга што не ја остава мама да ужива во бременоста, а и тој да касне нешто убаво. Од една страна поштедена сум од крварење, лежење и такви ствари, ама лошењево ме мава на психа.
Иста сум... 28+6 и уште абер немаат мачнините да престанат. Чат пат и повраќам, ако не можам да го издржам нагонот, а особено ми се лоши од непријатни мириси. Јас и онака сум гадлива, во нормална состојба, сега ептен дуплирано, триплирано! Ајде, ќе помине, ќе се издржи.
@NanaMia не сум во Мк, инаку радо на сите би го препорачала, стар е, фосил од над 70 год ама зауоа искусен и стручен доктор.
Dobar den i od mene! Cekam da projde denov, utre sum na skrinig. Ne sme se videle odamna so bebko! Ama eve go mava, rastura kasnav malku blago sabajle, edna casa gazirano i epten go razdrmav izgleda se nadevam deka vecer ke mozam da spijam, utre rano odam sama na klinika, mm pak ne e doma. Ovoj pat koga go osprakav samo malku si poplakav minatiot pat se ugusiv od solzi , ali sega mi e poblisku, jes da nema da e doma pak nekoe vreme, ama podrugo se osekam hormoni... Ostanete mi ubavi i raspolozeni, utre ke ve izvestam kako sum pominala
Девојчичи, прашав и во пАричен надоместок за породилно ( поврзано со патолошка) , 100% платата се зема без кратење! Јупииии!!!
Eh iskreno i mene me macese toa...100 % e korektno da bidi...makar so znae drzavickava nasa da bide mnogu nekorektna...mi olesna...fala Lady na ubavata informacija
Па најубаво ќе ни каже некој кој веќе го поминува тоа... Немам кого да прашам друг, прашај паталец велат...
@Annath најверојатно и јас ќе ја делам твојата судбина и цела бременост ќе ја истерам со лошење. Само нека е се со бебето во ред ние мораме да издржиме. А и првата ли ти беше? И покрај тоа што бременоста ми е предолго очекувана и се радувам, на моменти ми иде да испукам од нерви. Себично е знам. @LadyC мила не сум вешта со технологија да ти објаснам за апликацијата или да ја прикачам. Просто кажано се вика im pregnant има една лилава жена со срце во стомак. Сепак подобра сум од мајка ми која до пред некој месец го креваше глушецот на компјутер за да го движи Во конкетст на мачниниве на пауза одев да оставам мокрача за анализа и по пат ми замириса пица. Изедени две парчиња!
Питајњце::: Освен во Вајкики, кажете кај има на друго место облека со жени у друго стање...? Или пак кажете некое бутиче со широчки убави блузички, црна ми треба со кратки ракави, ама не тесна малку така лелеава и подолга до г'з да ми е....Тенк јуууу