Ах, тоа беше препорака минатата недела... Не знам друго ништо, докторот кој ја следи бременоста дали препорачува нешто?
Вечерва прв пат забележав отоци на нозете...петок сум точно 30 недела...незнам дали е од неделите или јас денес многу шеткав...што се прави кога се има отоци...на глуждот и стапалото..и десната нога ми е повеќе од левата... Малку се исплашив бидејќи си имам килограми па се плашам да не се резултат на нив.
Ќе издржиш ајде, после друго те чека.. Гледаш како си дежурам.. Ама тоа е нека растат живи и здрави само! Убави сништа, се надевам си спиеш сега..
Moze od kg a moze i od setkanjeto,mene rabotata mi e na noga i baloni mi se pravat a levata mi e poveke otecena od desnata nez zas taka,a dodeka sum doma ok e,nisto obegnuvaj ja solta i probaj na povisoko da gi drzis mada mene ne mi pomaga toa mn
Ај добро утро од мене. Неспирна идам да ги завршам тие пет дена шо ми останаа да ги доработам па зиам одмор па породилно. Незнам како ќе издржам, вчера имав лажни валјда, 100м ги одев пола саат, абдоминално доле како сечење со нож, па седнам, па пак исто.. уше сеа ако е вака, ќе ја решам со царски порано
Добро утро и од мене. Обожавам кога навечер се спие убаво. Си купив за мали вчера едно плавко боди со натпис и замислете на мм не му се допадна. Баш е слатко. Не сакал да биде детето подвижна реклама. Епа не пишува "сникерс" на него! Пишува дека мали е мал но главен. Ова е прва раб да купам и да не му се свиѓа. Ми вика утре ден кога ќе порасне и ќе гледа албум со слики мм ќе му викал "ова јас ти го купив, а ова мајка ти" Баш е блесав.
Добро утро и од мене....јас па ништо немам купето аз синко мој, гледам сите си купувате....а реков кога ќе дознаам што е одма ќе купам. Затоа денеска ќе го добие првото поклонче бебо... Тоа сакав да ви кажам, и плус одам да видам како ми е крвта после клексаните кои ги примив па сега чекам резултати
Да мила, бев минатата недела,резултатите се ок,само ми кажаа дека бебуш е мал,но во граници на нормала,но сепак било подобро во 13та недела да се направи. А матичниот гин. ми кажуваше дека од десетта недела се правела приска, е тогаш сигурно ќе ме вратеа да дојдам за недела/две... Инаку преубаво е чувството кога ќе видиш мали рачиња и ножиња како пливкаат...
Еве го. Јас го купив во Козле кај мене во трговскиот за 180 денари, ама го имам гледано и во Мир Мар (Тритекс) во Буњаковец со уште многу други што се ептен интересни. За татко ми ќе купам од таму лигавче на кое пишува "дедо дај 100евра" Онака да се испоштуваме.
sinojla bogami se naspav, posle nezz kolku vr u spalna si legnav i bez klima. ke izgurame nekako. kako si ti zadovolna od tretmanot tamu?
И син ми има вакво исто боди. Јас па нон стоп му го облекував. Исто има и 100% фраер и кој знае колку со натписи. За близначињава уште ништо немам купено, сега нема зимска облека, затоа ќе си почекаат. Инаку во план ми е сега за летово на синко да му нарачам маиче од АРИЗА (на фб) со натпис "татини принцези чувајте се, јас сум мамин мангуп" Јас и мм обожаваме вакви алиштенца со натписи, па кога натписите се нна македонски, уште поубаво Лигавчето од кај ќе го купиш, од Гордис?
Не, лигавчето го гледав во Тритекс после Буњаковец одма кога одиш према Симпо спроти неуромедика (мислам неуромедика беше таму) на сама партизанска. Ваљда објаснив убаво. Мислам продавницата е Мир Мар ( Тритекс пишува) . Не знаеш какви типски работи имаат, во излог ги гледав и плачев (ова во втор месец ми се задеси) . П.с. сега ќе ја најдам фб странава, мора да видам што е тоа, многу јако звучи. Инаку купувам се поголеми бодиња за да ги носи понатаму, баш зашто нашиве бебушки ќе се зимни, нема уште со долги ракави.
Мајкички носите ли прстени на рака? Приметувам веќе не можам да ги носам баш, почнуваат да ми отекуваат прстите и прстените да ме подзатегаат. Не знам дали да ги извадам...