Mozno e da e staro mleko, jas se cudam ne dojam 5m vekje, a koga kje stisnam uste ima kapki mleko sekako ne se stiskam cesto da ne go provociram, ama 3,4 pati se imam stisnato mesecive radi radoznalost
И мене колку многу ме болат градите колку се само големи и пупките набабрени мислам ќе протече млеко во секој момент,а да ги стиснам може ама не мн болат не се допираат.
Zdravo ... jas sum 34 nedela i kako se blizi vemeto me faka panika sto kako ke bide ..iako znam sto me ceka so prvoto sum carski vo cair kaj kirovski i so vtorovo isto sakam nezz sto da vi kazam samo glupavi misli mi se motaat vo glavava ... kirovski periodot e na odmor koga jas ke treba da se poragam za drug doktor osven nego i jegeni ne sum slusnala vo smisla na dobri ...
Dobro utrooo. Mene kloci me razbudija. vchera ne pominavme bash lesno, ama ajde, pomina.. sumnjam u shekjerot edvaj chekam da go ispitam..
Добро утро и од нас ако не сме спиени цела ноќ. Цело време сум како со менструални болки па врти се на лево, на десно не бе не поминува и сега во вц гледам малку крв најверојатно е чепот и сега си седам така утре сум закажана за цтг ама незнам кога да одам за вболница кога е веќе време ај некоја поискусна мамичка да ме просветли. Убав ден на сите!
Почнува процесот Штом имаш такви болки и чепот паднал наскоро ке го видиш бебето На колку мин имаш болки?
Kako ste meskovci? Jas konecno posle koj znae kolku vreme se naspav stanav kon 10, napraviv plan da podsredam niz doma, ama nesto slabo mi se realizira planot zemav samo si gi zdipliv i premestov rabotite za bebko sto si gi imam zemeno. I tolku bese od sreduvanjeto Sega imam plan da kasnam nesto ovosje i mozda eden sladoled...e toj plan ke go realiziram
Цела сум возбуди незнам што да очекувам, инаку болките ми се на некои 10тина минути и кратко траат ама цело време ги има. Значи ќе се видиме наскоро со бебушко
@Верче4 да се пријави до која фаза е стигната во болница? Ја мислам од преска,ми личеше како да ќе е брзо
Ехее, за спиење не прам муабет, сега да затворам очи заспивам. Кој месец си? Јас веќе петти сум, да чукнам во дрво мака не видов, се грижи бебушко за мајка Само се како што треба да е, макар и најголема мака да видиме, тие ни се најбитни.
Uf blaze tebe. Jas i vo prvata i vo vtorata bremenost se cedev od povrakanje, glavobolki i kojznae sto. Sto ubavo e maka da nemas. Mene macninite me napustija duri vo 18ta nedela.