Девојчиња малце офф ќе отидам, маилот ми е преполн од фемина нотификации, божем гасам да не стига и пак стигаат. Чаре да не знаете?
Чисто да ве позз од Афитос. Ни седам, ни можам да лежам,, у вода е најдобро до сега чувство во бременоста. пробав на грб, неможам да станам, само нанапред идам хахах
Значи во право се со приказните дека второ тромесечие е царска убавина да не ми подрастува стомачево не ќе знаам дека сум бремена...
ne ne, rizikot za spontan e mnogu pogolem kaj prvorotki. ova inam chitano statistiki. probaj malce opushti se, hormonite si go pravat svoeto ama moras da kontroliras
Многу таинствено се понашам по форуми со сликиве скрининг ќе правам околу 22, т.е во 22 и некој ден за поубаво да се види, нема одма во 20 да правам. уште немам закажано, сакам во Систина а ми доаѓа крајот на јули, меѓутоа распоред со термини за втората половина од месецот ваѓале на 15-ти. Димчев бил на одмор во тој период па ќе одам кај некој друг (некои феминки предложија од кого се задоволни во Систина) . Тоа е тоа
Добро тоа е сепак право на избор, битно мешко е пораснат нели? Почна да клоца, осеќаш? Инаку и јас сум во Систина, ама мојава рече во 20та. Нема она да ми го прави ми нагласи, не знам кој од докторите, ама исто и мене на крај на јули ми паѓа (20 недела мене ќе ми е) Диги јас пици ќе правам сега.
Па подпораснат е да . Секој ден си се мислам да не е помал од вчера, поголем ли е... за клоцање слабо, во овие недели сите викаат тоа не е клоцање туку нешто како пеперутки низ стомак, ама јас пустата ни тоа не знам да го препознаам
Мене ме тешат со муабетот дека кога кркорело мешето било бебето. Мада слабо ми кркори во последно време.