Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Труднички муабети

Дискусија во 'Бременост' започната од meU, 23 јули 2012.

1. macence4

macence4 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 февруари 2012
    Пораки:
    292
    Допаѓања:
    416

Forko немој преку ред да одиш јас сум пред тебе :D И јас молам бога да ме фатат болки и да одам ама нема кога сакаме ние туку кога ке им текни на нив тогаш :rofl: Ама ако дошол моментот кај тебе ти го пуштам патот хеххеххе

На karak му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Forko

Forko Истакнат член

Се зачлени на:
    21 септември 2012
    Пораки:
    954
    Допаѓања:
    586
    КОј сака нека е прв само дај да се олениме не можам веќе :D

На karak му/ѝ се допаѓа ова.
  3. WORRIED.BT

WORRIED.BT Форумски идол

Се зачлени на:
    23 декември 2012
    Пораки:
    5.372
    Допаѓања:
    148.729
    И јас Форко као некој морж сум само се преместувам од кревет на кревет, а и некако многу отеков на стапалава ми се чини преку ноќ, не ми влијае топлово изгледа позитивно, а замисли на трудниците што цело лето ќе го поминат :

[/quote]

ЕПА БЛАЗЕ ВАС.....ШТО ДА КАЖАМ ЈАС....НА 12 АВГУСТ ВЛЕГУВАМ ВО 9-ТИ! КРАЕН ТЕРМИН 12 СЕПТЕМВРИ!!!
    ЕПА СЕГА ВИДЕТЕ! :x јас сите ве шијам .ке го затворам списокот на септемвриски бебушки 30 ти септември може и октомври ке ме фати .како почнаа жештиниве уште од април ми се плаче кога ке ми текни на периодов што допрва ме чека.

4. ana.tinkerbell

ana.tinkerbell Истакнат член

Се зачлени на:
    29 ноември 2012
    Пораки:
    344
    Допаѓања:
    239
    Форко wait for me please :D да урламе заедно во болницата :D

На Forko му/ѝ се допаѓа ова.
  5. anule88

anule88 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јули 2012
    Пораки:
    415
    Допаѓања:
    214
    Cliona мила видов си прашала во врска со алергии и јас сум алергична и првите месеци несмеев да користам ништо како превентива, па после ме фати зима немав потреба и сега повторно ко се расппролети го прашав гинекологот кон крајот од бременоста дали смеам спреј, ми рече можи, ама веднаш после тоа се породив и пак не го употребив ама сега почнав многу мака да имам па прашав педијатар дали смеам ради доењето ми рече можис то а ти е како превентива и го користис само еднаш преку денот.
    Иначе користам Flhsonase спреј.

6. Cliona

Cliona Истакнат член

Се зачлени на:
    31 декември 2012
    Пораки:
    251
    Допаѓања:
    190
    Маче абе стварно, тебе да не ти падна чепчето? Ако е така како лигавко со крв малку тоа е, што значи кај и да е ќе трчате накај ГАК :) Леле душа, ќе те мислам сега цело време, Кјара доаѓа :inlove: :hug:

Сонце и јас порано ставав од спрејов, ама сега си викам да не нешто ми направи компликации а без него не можам, па ќе се јавам да видам дали ќе ми дозволи докторот зошто и така сум веќе пред пораѓај или па може нешто друго ќе ми дадат, уфффф многу ме нервира, на секое кивање си мислам ќе се породам :|

На Forko му/ѝ се допаѓа ова.
  7. anule88

anule88 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јули 2012
    Пораки:
    415
    Допаѓања:
    214
    Види види прашај го гинекологот можи ке ти дозволат и тебе оти не се трпи ова, и јас веке пукнав подизлези надвор и одма ме фака кивајца, а и очите ме печат и на секое малиот ко ке цицат јас наглава туку му кивам душиче за грев. :doh:

8. Forko

Forko Истакнат член

Се зачлени на:
    21 септември 2012
    Пораки:
    954
    Допаѓања:
    586
    Добро утро мешиња :yawn: :)
    Убав ден ви посакувам :* :rofl:

На Cliona му/ѝ се допаѓа ова.
  9. gladiola

gladiola Истакнат член

Се зачлени на:
    6 септември 2012
    Пораки:
    292
    Допаѓања:
    130
    Dobro utro mamicki i od mene ubav i topol den vi smeta li toplovo ili samo mene mi smeta?

10. milamamica

milamamica Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јануари 2013
    Пораки:
    186
    Допаѓања:
    61
    :D ако јас преживеам, вие немате секирација ич....хахахха..ви кажав господ нпомош да ми е, како и на другите трудници - колешки....

11. milamamica

milamamica Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јануари 2013
    Пораки:
    186
    Допаѓања:
    61
    ЕПА БЛАЗЕ ВАС.....ШТО ДА КАЖАМ ЈАС....НА 12 АВГУСТ ВЛЕГУВАМ ВО 9-ТИ! КРАЕН ТЕРМИН 12 СЕПТЕМВРИ!!!
    ЕПА СЕГА ВИДЕТЕ! :x јас сите ве шијам .ке го затворам списокот на септемвриски бебушки 30 ти септември може и октомври ке ме фати .како почнаа жештиниве уште од април ми се плаче кога ке ми текни на периодов што допрва ме чека.[/quote]

12. macence4

macence4 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 февруари 2012
    Пораки:
    292
    Допаѓања:
    416

Форко ти уште си тука :D :rofl:

13. Forko

Forko Истакнат член

Се зачлени на:
    21 септември 2012
    Пораки:
    954
    Допаѓања:
    586
    Тука сум :) Чекам некоја од вас да не одам сама :lol:

На Cliona и karak им се допаѓа ова.
  14. Cliona

Cliona Истакнат член

Се зачлени на:
    31 декември 2012
    Пораки:
    251
    Допаѓања:
    190
    За 1ви-2ри каде?
    -Во ГАК, претпородилна соба :D :D :D

Што убаво така да се соберат повеќе од тука, па и празникот да си го истераат и да си се дружат таму, и така гледам една на друга само предности си даваме, никоја да го скрши мразот :) Само со лесно на сите, па кој порано кој покасно, на кого како му дојде редот :*

На macence4, SimonaTino и Forko им се допаѓа ова.
  15. Forko

Forko Истакнат член

Се зачлени на:
    21 септември 2012
    Пораки:
    954
    Допаѓања:
    586
    Бар да џапнам некоја чашка утре за 1мај бар страв да утепам па после без проблем идам у ГАК :)

На Cliona и SimonaTino им се допаѓа ова.
  16. Forko

Forko Истакнат член

Се зачлени на:
    21 септември 2012
    Пораки:
    954
    Допаѓања:
    586
    Толкава нервоза денес ме фати што ми се иде од седми да се фрлам..Дали дека цел ден сама дали од времето не знам што ми е :@
    Не можам веќе се осеќам ко трип!!! Не можам ништо да сработам да се свиткам се ме мрзи да правам ко да ми е преку глава се.Не се издржува веќе, никад не сум била порастроена у животов мислам ;( :@

17. gladiola

gladiola Истакнат член

Се зачлени на:
    6 септември 2012
    Пораки:
    292
    Допаѓања:
    130
    Mamicki Tuka li stee? Ve molam kazete mi shto da se napijam puknav od nervoza se ispokarav so mm celata se tresam i tesko disam od nervoza i nemozam da se smiram nonstop placam

18. Forko

Forko Истакнат член

Се зачлени на:
    21 септември 2012
    Пораки:
    954
    Допаѓања:
    586
    Ајдеее све отишло :) не сум само јас нервозна :) Нема што да пиеш освен Б6 :*

19. ana.tinkerbell

ana.tinkerbell Истакнат член

Се зачлени на:
    29 ноември 2012
    Пораки:
    344
    Допаѓања:
    239
    Мој совет за да ти помине нервоза да си се истушираш и да си легнеш пушти го мозокот на пасење или па пушти си филмче и ќе си заспиеш :*

20. Ani.16

Ani.16 Активен член

Се зачлени на:
    28 април 2013
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    2
    Ако можи да ви се придружи уште една трудница :$
    Ве читам цела бременост но еве сега решив да ви се придружам се надевам ме примате :wasntme:
    Имено јас сум 34 недлеа и 3 дена .Оваа ми е 3-та бременост и најмачна ми е ,иако се здебелив само 8 кг се осекам ко мече :| Едвај јадам пошо синко мој ми лежи на желудникот,и ми создава мачнини исто како на почетокот на бременоста :(
    Само кај мене ли е овака?