Здраво на сите, ме мачат некои работи во врска со бременоста. Во 17та недела сум, и бебето веќе почна да мрда. Прва бременост ми е и многу работи не ми се јасни Пред два дена се извадив од памет од засилениот исцедок што буквално истече од мене , малку ама доволно да се исплашам. Е потоа ништо , се си беше во ред. Во меѓувреме се случува да почувствувам пецкање и да ме заболи како да ме пресекува и сето тоа е по малку. На почетокот докторот ми рече дека сето тоа е нормално и дека е заради тоа што матката се шири. Ви се случувало ли ова на вас?
Срцка не се плаши најнормално е, јас сеуште имам таков исцедок и многу ме нервира али тоа е мајка природа што да се прави матичната ми рече дека можно било да имам некоја габичка па на брисевите ми покажа дека ништо немам најнормално, и за пецкањето е исто, сега ти расти бебулето па во тек на наредните недели и ке те притиска на органите па ке мислиш дека ке пукнеш можно е и киселини да ти се појават али сето тоа е најнормална работа, не се грижи
Здраво сакам да прашам нешто .Мојата братучетка имала секс но пред тоа никогаш немала менструација и дали ќе може да забремени пред да ја добие првата менструација? Ве молам кажете ми за да и кажам
mamicki dobro utro, kako ste ? sakav da ve prasam, jas sum 7 nedela ama premnogu me bolat gradive kako ludi. do koga ke bide vaka ve pozz site mnoguuuu....
Dobro utroo i od mene mamicki jas pak nenaspana i so bolki vo grbot ama toa e i plus bebevo cela nok ko u teretana da bilo . Bebe marta ke te bolat srcka se do 5 ti mesec à Moze i pomalku kaj sekoja trudnica razlicno e i dobro ni dojde
Добро утро женички и од мене. Чим ве нема уште изгледа немате проблеми со спиењето Ако, затоа јас и Гладиолка будни уште одамна Него да одам јас да се спремам полека, треба на цтг да се оди па додека не фатиле горештините. Бебе.Марта добро ни дојде во клубот, како што ти кажа Гладиола кај секоја трудница е индивидуално, еве јас на пример немав никакви болки, ни мачнини, ништо во цела бременост. Ти посакувам многу, многу весели и лесни труднички денови на тебе и на сите останати трудници
Feminki sovet,,,treti mesec sum bremena se e vo red no sabajlevo malku poveke me boli leviot jajnik sto ne mi bilo do sega taka,,,duri ne mozam dase dvizam od bolka,,dali toa e normalno i kolku trae
Мене ме болеа до 5ти месец,што не мора да значи дека и тебе ке те болат до тогаш се е тоа индивидуално, не се секирај ке помине... и добредојде во клубот,имај лесна бременост
dobro ve najdov na site neka ni e so lesno i samo za ubavini da si pisuvame jas sega za sega nnemam ni macnini ni nisto samo gradive sto me bolat, ama ako za ubavo samo neka e.. ve pozz site mnoguuuu, neka ni e sreken veligden na site sto go slavat i izvinete za latinicava od mob. sum ukl. momentalno...
Леле фала ти многу тинкербелл јас се испоизвадив од памет. И на мене брисевите ми беа во ред знаци нема простор за паника.
Бебе.Марта јас сум 17та недела и сеуште ме болат. Непријатно чувство ама се намали болката не е како на почеток. Се навикнав да спијам на страна , не ги стегам многу со градници како претходно.Освен тоа користам мрсна крема и мислам дека ги омекнува некако поубаво ми е. И уште нешто, како почнаа да растат земав поголем градник и ќе видиме до кој број ќе стигнат
Мамички сакам да ви посакам убава вечер, исполнета со мир, љубов, спокојство и благослов кон оние кои ги сакате. Христос Воскресе!
Za mnogu godini ptaznikov HRISTOS VOSKRESR Neka ovoj den vi donese mnooogu zdravje I vi go ispolni zivotot so sreka,radost,ljubov,dedecinja Ve baknuvam mi fali temava,ne e napusta
Dobro utro mamickiSREKEN PRAZNIK ZA. MNOGU GODINI vi posakuvam zdrajve Sreka ljubov i MNOGUU bebenca.Forko ni je Nema Fatila u gak ona
Христос Воскресе! За многу години нека ни е празников - благослов и берикет~ Тука сум уште Ви посакувам убав празничен ден
Христос Воскресе !!! За многу години да ни празникот на сите! Бог да не благослови со здравје,љубов и леснина Имајте убави празнични денови
Навистина Воскресе. Нека овој празник на сите ни дава многу радост, среќа и здравје. Имајте убави денови исполнети во мир и хармонија
Христос Воскресе за многу години мамички и идни мамички, Многу здравје, среќа и многу нови христијанчиња да се родат годинава, Господ да Ви даде на сите се што посукавате
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ мир ,срека , и живи и здрави бебчиња на сите труднички нека ви донесе со лесно на сите идни мами ,да си ги дочекате срекни и весели вашите бебчиња и да уживате во најубавиот период од животот