Јас неможев да издржам до следен понеделник зашо све мислев се пораѓам и си бев сега на преглед али не кај матичната нормално ... бебево си се наместило со глава и спремна е а килажава ми е сумљива 2500гр све мислев повеќе ќе е... и така си неам сеа никаков изговор за царски хахаха ќе си чекам болки и ќе си идам природно колку и да умирам од страв
Dobar den meskovci! Ve pozdravuvam so sinko, eve go pravi kung fu potezi, mislam bluzava ke mi ja iskine Jas bozemski na eho pred edna nedela,ama nisto, mi go odlozija za ovaa nedela. Petok pravam skrien seker. Ic nejkam i mislev deka ke go odbegnam ama ne, zadolzitelno bilo. Kolku e zadolzitelno bez nikakvi indikacii ne znam, ama aj. I na klinika nema termin za ehokardiografija pa sega moralo prioriteten upat, a tie bile posle 1 saat, znaci pak treba da baram slobodni saati, sto sekako ke treba da si gi odrabotam posle. Uste malku ajde ve pozdravuvam ubav den
mi praeja ctg, u petok pak kje mi praj plus cervix merenje eho i depo. ponedelnik brisevi )) @BirMelek jas skrining praev 20+6 taman si e.
pa se pojavija kontrakcii na matkata. ama ne e strashno, mali bea. pa pazime sega. znaesh kakov e mojov doktor, sto pati kje proveri samo za da e siguren deka se e ok
Која недела одиш за скриен шеќер од 24-26? Со мој термин е, ми треба упат? Ккога сме кај шеќеров...Се најадов кроасанчиња и го размрдав бебо мој....
јас цело време си плаќам и тоа што треба да е бесплатно ... ситно е по 100-200 ден али обавезно ми зимаат и з акрвна слика и за скриен шеќер а си пишува шифра за трудница
А прашуваш зошто плаќаш? ПРашај ги и ќе ги потсетиш, зашто некогаш им одговара на будали да се напраат...Пример јас сабајле проверував крв и урина кај матичната која соработува со авицена со упат, и за тоа не ми наплати, единствено платив за нешто на приватно шо оди ЦТР или така нешто, за инфекции во крв во организам појма немам шо е тоа....
Црп немoј дa се исплaшиш aкo е.пoкaченo нoрмaлнo е вo бременoст Инaку јaс ни зa тoa ни зa други рaбoти кoи не се стрикнo.пoврзaни сo бременoст не плaќaв, сaмo шифрa z34 и тoлку
Имав шифра z34, ама ми наплатија 300 денари, од авицена рекоа тоа на приватно одело...Тоа е, ама јас не знаев шо испитувам ни што е тоа ни зошто го испитувам. Прашав ми кажаа за инфекции ни ми рекоа нормално да е покачено ни ништо...Ако не сте вие овде да кажите...хехххе, баш ќе пишам како ми било
32 nedela sum i ovie dva tri dena mnogu go osekjam kako ika bebusko dali vi se slucuva jstoto I dali e ok tolku cesto da ika?
Priskata ispadna ok,brisevite negativni,samo kandida pokazalo,kolku e opasna?doktorkata rece deka.ne mu stetelo na bebeto i nisto ne mi dade da stavam.vase mislenje?