Trudnici imate li problemi so hemoroidi koristevte li nekakva mast smeam li da kkoristam factu krema ??
супер ти се резултативе бе озбилно ова воопшто не е за плашење ... имам исти резултати како тебе за железо и хемоглобин и си почнав само пак да пијам мед со ленено семе
Јас знам да земиш еднакви количини семе од коприва и мед (отприлика по 300 гр.) и да ги измешаш во тегла. На се тоа исцеди му еден лимон за да не се здрвува. Тебе ти кажувам, а мене ми е 15 во граници од 11 до 30 и се уште не сум направила
Сваќава моја мила нешто слабо ја читам по темиве. @eleni27 да се јави! Да поднесе извештај, како е? Како се двете црвчиња? Зетко мој? Или се можеби на одмор отидени, а јас сум го испуштила тој дел?!
Девојчиња ми донесоа маџун за имунитетот, дали смеам да го пијам во шише е? Ако имате некакво искуство ве молам споделете. Тенкју
Гроздов слад. Смееш, супер е за крвта. Јас секое утро на син ми му давам по една лажичка пред појадок.
Одлично. Да го искористам тогаш. И онака имам проблем обично со имунитет, па не сакам да ризикувам, сакам да го пијам. Фала ти Јаготче
LadyC bev kaj Dr.Drasko za pregled, doktorot e fin, objasnuva se, no nema nekoja golema razlika od toa sto i na skriningot ke ti go vidat najvaznoto protok na krv, gleda dopolnitelno leva i desna komora, spored americki studii treba i vtor pregled vo 29 nedela, se e ubavo, no nekako ovoj pregled dokolku ne daj boze nesto ne ti vidat na skrining mislam nema potreba, bubanj za pari inaku otkako mi kazaa na informacii cetiri razlicni ceni 5200, 5500, 5800 i 5700 den. za bliznaci deneska mi naplatija 5400 den.
Скрининг 2 е 4000 и после 5400 за срценца на близнаци?ОМГ наредна трудноќа ќе го пратам мм во Ирак, париве од брод не стасуваат! п.с. ти благодарам многу на инфо
Морам да споделам што приметив деновиве. Бебо клоца ко лудо ако имам нешто на стомак, пример мачката ако ми легне на меше, лаптоп ако ставам, тањир со храна... Као „тргај ма ми тежи, на шо ти личам ја “
Здраво мешиња. Денес бев на лекар, ми зедоа крв и мокрача, ме изнапрашаа и напишаа цела историја во една огромна папка со документи, плус списанија и се што е потребно за една трудница од литература до цедиња и на крај го слушнав моето најмило срценце со еден апарат наменет за истото. Сега сум многу посмирена и освежена , подруго е сепак кога ќе одиш таму и ќе седнеш на консултации и се по ред. Утре сум на скрининг држете ми среќа за прв пат па да видиме што и до каде сме со бебето. Расположена и весела сум бидејки конечно се изборивме за прегледите и сите работи околу тоа за да бар малку од малку на човек главата да е помирна. Се читаме утре. Поздрав мешиња и убав ден ..
за стрептокока кога се зима брис ??? дали е ок да одам во полна 37ма недела ?? нејќам следнава за да не се отворам пред време со тоа буричкањето внатре