и јас тоа правам моментално. Еве и во златна книга се јавив. Во Букурешт во централа ми кажаа само од сабајле ќе работат до 1 попладне месец ипол поради одмори. Диги, срцка си, тенкју!
Vo Zegin go ima isto. Mislam najevtin e tamu. Nema poubav. I jas nego go koristev, posle pocnav i lice da se mackam so nego, prenezen e i mn ubavo mirisa, a sega gledam mm se macka
Девојки може и јас околу боледувањето да ве прашам,која е поупатена ако може да ми објасни како идат тие работи. Замената на матичниот ми даде боледување на 15 дена, ми кажа дека за продолжување треба матичниот да даде предлог за комисија. Е сега, мора ли тоа да е одма после ова боледување, или мора да се појавам на работа или ако се појавам се губи смислата за продолжување? Проблемот е што ова ми важи два дена пред да ми се врати матичниот од одмор. Нема веќе кај замената да идам, планирам да одам тие два дена на работа и пак да видам што ќе ми каже матичниот.... па да не ми се искомплицира процесов?
Путеров е како павловичева и мене ме поти ама сега знаеш како правам, се мачкам и седам така некое време за да се упие па после се облекувам и дома не е жешко под клима и не ме поти, никамо не се мачкам пред испаѓање. Иначе го купувам од Еурофарм
Ulickata se naoga na rampata sto e pred drzavna i labaratorijata ti doaga od leva strana..ne e mnogu tesko za naoganje a mozes i da se javis na tel i oni ubavo ke ti objasnat (mene bas i ne me biva mnogu za objasnuvanje na lokacii ) a inaku bockaat 2 pati ednas stom ke otides odma, posle ti davaat da pies serbet i moras da sedis mirna da ne se dvizis 2 saati i posle dva saati te bockaat 2 pat. jas bev okou 10 saat i nemase nikoj samo jas si sedev i si cekav, a rezultatite ti gi davaat istiot den posle 3 a mozes da im reces i na mail da ti gi pratat da ne se maltretiras da odis.
хелоу од мене. Само шо си се вративме од прво цтг, се си е у ред, бебушка тежи скоро три килца. Ќе си ја поносам уште, рано и било. Ја па се молев да ме задржат да кажат ајде отворена си хаха
Ајде и јас да се попишам. Денес на скрининг бев, фала му на господ се е во ред. Тоа чуството кога наеднаш од топче гледаш човече мало што се тегни со рачина и ноџина е непроценливо. Дур сега сваќам колку вреди тој живот во мене, дека расте во мене и се развива.. Ми ја стопли душата . Од денес 13 та недела. Во септември имам закажано на втпр скрининг во 20 та недела, тогаш ќе се знае и пол. Со лесно низ горештините жени, поздрав.
ne smee da bide prekinato boleduvanjeto. za matichniot da ti dade predlog mora da ima mislenje od povisok doktor, u sluchajov toa e konzilijarno mislenje.
Значи пред 2 часа имам болки долу ниското, како некој да ме удрил по вагината, инаку сум 37 недела, да идам на лекар или да почекам се напив магнезиум, болката е константна. Дали е можно да се пораѓам?
Бев мила, немав време да пишам. пораснати сме скоро 12мм, имаше срцева акција па се измести, не зезаше благодарна сум му на Бога што ми го чуваше до сега, па нека го чува и моето а и на сите вас понатаму да истераме до крај. позз мешиња убави
Здраво мешковци Јас само да ве поздравам Еве ние си ја полниме 22 недела, синчево мое почнува се поактивно да биде, баш вчера имав една голема кавга со плачки со татко му, луѓе не знаете се мрдна во стомакот, само клоцаше (души мали, зарем до толку чуствуваат), денеска кога сакам да се порадувам на неговите движења мн е мирен Инаку против стрии направив една крема со свинска маст (зовриена во 9 води), јекодерм и крема од чоколадо со Е витамин, и неколку дена си се мачкам од поврќе искуства знам не им се појавиле стрии, сепак мислам дека тоа е индивидуално.. и така Имајте слатки сништа