Иста сум значи. Ми се јаде ќе се најадам и одпосле ќе се туфкам како ми е тешко а некогаш и ќе исповратам. Да не е чоек да се напие нешто да изеде не се знае од што и кое време ќе го фатат киселини. Јас пипер мразам, а кога ми текне на јајца со пипер па поготово урда од самата помисла ми се гади.. Така ќе тераме се си мислам до сам крај .
Како сме тргнале нема да сакаме истото да го видиме и по пораѓај. Не знам како ќе спијам. Обично кога ме држи, ме држи многу долго време. Ама кога ќе ми текне на сончко се заборавам.
Размислувам за денот кога ке почне породувањето и ме фаќа паника...30+5 сум и се ближи и тој ден кога сонцето ке го земам во раце жени имате ли и вие страв или единствена сум?????
Ехе јас сум за некој ден 23 недела, па уште од сега ме фаќа страв... што ќе биде, како ќе биде... нормално е И не му ја мисли се ќе биде супер
Mesina pocustvuvav kakobda mi grgorat crevata napred i nazat i me dobole nad papukot stomakot.. nekolku dena ne mozam da go pocustvuvam bebeto deka dvizi.. pritisako momentalno mi e 101 so 58 i raceve mi se tresat.. normalno e denes vlegovme vo 22 nedela
nie sme dobri, primivme depo, cervix 4 cm i nesho, i lezenje 4 nedeli. potoa reche doktorot i da pojde lesno e. ete info za. dobra nokj od. prvi sum na odmor pa potoa trudnichko ))
Што правите мешиња? Спиете? Јас деновиве турбо шетам. Со мм бараме ламинат и плочки за во кујна. Дома ќе се реновира. Кошулица ќе ставаме, па ламинат и плочки. Во превод 7 до 10 дена ќе се преселиме кај свекрвица. Се радувам за реновирањето, а кога ќе помислам на другово ми се темни, ама мора да издржиме. Малку денови се во прашање, морам некако да се утешам. И жени мои после останува да кречиме и се надевам ќе успееме да присобереме пари за детска соба за синко и тука да финишираме. Се ова ни е во план да се среди пред бебушка да се роди. Да си ја донесеме од од болница во чист, реновиран и среден дом. Се радувам, а од возбуда не можам ни да заспијам, кога спијам пак сонувам кошулици, плочки и ламинати. Лудило. Ко за беља еве ги повторно и горештините, па на времево убиствено е човек да шета, а и со апетитов сум заникаде. Во вторник на трансфузиологија, а здравје Боже на 1-ви август на гинеколог. Едвај чекам да ја видам беснава глиста. Извинете за рефератов ама морам да се оправдам за своето слабо присуство. За да не ме мислите и да не се грижите. Ете така, ај добра ноќ.
јас тука не гледам да пишува дека има присутни еритроцити... вака според ова нема место за паника ...
сањај си ти плочки и уживај а не ко нас само пораѓање и родилна сала сонување чим затворам очи а јас сум си кај свелрва више некое време дур чекаме куќата да нимсе допраи а предходно сами си живеевме... и неможам да се пожалам сеа за сеа така да 10 дена не де ништо веруј
Леле жени каква силна болка имав во долниот дел на стомакот ни можев да стана ни одам до пред еден саат лежев малџе ми помина,мислам дека нешто ми се истегна или како да се помести прееска кога го дигнав син ми во раце.ако продолжи и утре ке одам на болница.а бебуш мрда многу секој ден се повеќе и повеќе.
не се секирај ... мислам дека денес сите се пожаливме од болки али ете за да си бидеш мирна тогаш иди утре на лекар
kakov laminat kje stavate? jas doma (pred da se omazam) si turiv bel so sivo nijansiran. lele mn sum zadovolna. a vamu kaj shto ziveam sea, cel stan e so laminat ama onakva boja... drvo boja, i kvalitet nikakov. mislish plastichen e. katastrofa.
nisko go nosam src, kako raste taka. povekje pritiska i bolki imam. pa da ne se otvorime pred vreme..
Даб Точно како што го опиша. Бела основа со светло сиво. Преубав е, се надевам ќе биде лесен за одржување, а ќе се погоди и квалитетен. Мислам дека многу ќе ми го отвори просторот, затоа и одбрав светла нијанса. Абе радости сум деновиве. Па какви убави плочки, со уште поубави бордури за во кујна си пикирав мх мх.. Инвестиции во сопствениот дом ме прават најсреќна.