Силни болки почуствував во 3месец и гинекологот ми спомна дека имало случаи со колострум и толку рано,доколку ми протечи да не се секирам.Значи индивидуално е
Јас го имам од многу рано уште при крај на прво тромесечие, ама тогаш само како траги на градникот. Вчера ме збуни што ми беше многу обилно целиот градник утопен па дури и на маичката пропуштило, сепак индивидуално е. Инаку сабајлево се разбудив со многу јаки болки во долниот дел од грбот кои се прошируваа накај долниот дел од стомакот. Тоа додека лежев кога станав прекинаа,веројатно беа лажните. Деновиве имам и зголемен секрет кој е погуст од претходно, изгледа се припремам полека полека
Сеуште не мила, мм едно,јас друго, ама се надевам дека набрзо ќе најдеме некоја средина додека се роди,а може и отпосле
Добро утро. Како сте бе женски? Мене ми тргна вчера. Бев да ја видам количката што ви ја пуштив на слика и да ви кажам во консултација со мм си ја купивме. Дечкото рече дека им е една од најпродаваните, а и кога ја пробав ми беше топ за возење. Толку беше фин што гаранцијата ни важи од декември 2016 г. Епа нек се угоде. Убав ден мами
Lele devojki kazete so da mackam...poludev...celo telo me cesa...strii imam prilicno mnogu na stomakot...ama sega me cesa celo telo kako sugava sum...imam i mali mozolcinja na nozete i racete...bev na kozen lekar...mi dade nekoj sprej na prirodna baza bil...mislam gingir se vika...ama i toj ne mi pomaga...kako pudra bela e za sipanici so se koristi...mackav lea mama,mama love od dm,kokosovo maslo...ama bas nisto ne mi pomogna...so bi mozelo da mi ja smiri kozava... Kazete spas...
И ние никaкo дa се дoгoвoриме зa име мм еднo, јaс другo уствaри други пишмaн сум и јaс сaмo се премислувaм Утре сум нa кoнтрoлa и цтг и ми фуфкa дa не ме зaдржaт уште мaлку некa си пoседи, тaмaн пoчнaв сo движење сегa дa си прoшетaм мaлку
И ние немаме име то ми е најголемиот хорор цело сабајле си плачам ради то Јас сим во вторник на преглед ама и да ми речат нема да дозволам да ме задржат ако немам болки . Нејќам со провокација да се породам кога сака нека си дојди бебата !
Баш сакав да ти пишам дека така пообилно знае извесно време пред порагај да дојде,ама незнам која недела си да не се плашиме без везе. Јас го имам од крај на 5ти месец онака малце, а пред 2 недели во 31 нед капки почнаа да капат и си викам готово ќе се породам кај и да е Еве ме си терам ништо не се случи, ако си веќе 9ти со среќа може брзо да има нешто
Добар ви ден! За колострум, јас во првата бременост немав, откако се породив ми дојде млеко и си доев. За имиња- мислам тоа е најмалку битно. Само бебушите и вие да сте здрави и живи. Кога ќе се роди, кога ќе си го видите тогаш и ќе си одлучите. Инаку јас ај што немам сила, ме мрзи и ми се спие, туку многу грчеви и гасови имам, некое глупо чувство абре ќе се мрднам. Особено приквечер, па ко ќе ми се подуе стомакот мислиш 7 месец сум, ќе експлодирам. Се тешам дека ова ќе биде до трети месец, ако ме тера до крај тешко мене а и на тие околу мене( читај мм) Инаку во петокот бев на лекар, бебе расте па да се молиме се да биде во ред. Термин за приска на Гак нема, ќе проверат неделава ако не ко ќе стигнам 12 недела ќе ми дадат приоритетен упат. И да не знаете Димчев во Систина кога е на одмор? Јас ќе си одам и на Гак и во Систина. Само полека, но сигурно да си тераме и на сите со лесноооо, особено на топлово само офкаааааммм таман и ников ми е менелеле, сега треба да го сменам во оффффлеле
Јас имам кај Димчев закажан скрининг на 3ти август. Така да у август е тука сигурно. Мислам мојава рече дека сега овој период е на одмор.
Со здравје и долго да се служите Ladyc Дали може да ми кажеш за каков модел се одлучивте и од каде? Јас појма немам од каде да фатам
Вo Лoкo Крoкo имaш мнoгу убaви мoдели и бoи. Ние oд тaму јa зедoвме нaшaтa преубaвa е. Cangaroo Sarah. 16.000 кoличкa, трaнспoртер и тoрбицa плус некoи дoдaтoци зa зимo.
Мојава е 3 во 1 за 12000, мене лично ми се свиѓа, ја купив од Бебе Супермаркет, еве како изгледа само количката. Јас во оваа се заљубив.
Девојки Киселини ме изедоа. Вода пијам, од неа ме фака. Со се пробав, ништо не помага. Наредниот вторник ќе правиме уште едно зреење на белите дробови. Вчера 180 притисок, умрев од главоболка. Денес е подобар, 140-150. Издржуваме. Бебе клоца, шутира. фудбал, кошарка се игра. @^angel^ , локо кроко, алф кидс прилеп, андреј компани, либерта бебе центар, бутик за деца дијана, бебе супер маркет. Разгледај. Јас мојата ја зедов од Алф кидс, Чиполино Брило, имам ставено слики во соодветна тема. Ја монтирав, ја исправ, презадоволна сум. Уште бебе да ја прифати здравје. Од 26.500 на 16.000 денари. На Акција е моментално.