Здраво мешина... само да ве поздравам. Многу ми фали да ве читам ,со вас денот ми беше прекрасен а сега деновите ми се мн досадни. Многу се нервирам што лаптопот и мобилниот исто времено ми се расипаја .Но што поскоро ќе бидам активна. Ве поздравуваме со синко <3
Добар ден. Ај и јас да ви се пофалам дека малку сум подобра, денес зедов ден за дома да одморам и да се релаксирам, кафе пиев може и тоа е лекот и кока кола купив па ќе видиме кога ќе стигне апаратот дали ми е до притисокот. Направив торта и се средив околу домашни обавези, малку се тегнам ама подобро е од вчера. Се надевам дека викендот маж ќе ме однесе некаде да се релаксираме од меланхолија. И така.. Поздрав мешиња. Да ви дадам сега од моиве крофни мојт?! И така ништо не јадам периодов па викам да си почастам душа со најдоброто и зашеќереното .
Мислам дека новите труднички девојчиња не знаат. И Витамина мислам не беше тука кога се правеше мубетов зошто јас бев тогаш уште на почеток.
Најјако кога ставив слика со надуен стомак во 13та. Уште не знам дали е тој првиот труднички или ме тешевте. Абе цели сте сонциња
na toa i mene mi tekna. hahahahah. abe stomakot. deka ti bese poduen ti bese a dali od hormoni ili od bebe so e bitno
Тoчнo. Амa нa секoј требa дa му текне декa не секoј имa и секoј мoже дa јaде тaквa хрaнa и прaви стрв тукa.
Eve mene od preeska pametot mi e vo krofbite sto gi vidov i ligi mi tecat i otidov kupiv cokolada ama ne mi se jade, ne e toa toa, sakam takvi krofni offffff
Kako ke me naterate krofni da pravam na 40 stepeni.a taman se izbanjav i klima pustiv vikam relaxxxxx i op krofni na forumov.ke ve otepam ej
Kazuvajte kako da go pojacam imunitetot, jadam taan so med, sto drugo da si napravam za imunitet, sto jadete ?
Zdravo na site ! Izvinete ..ama ne znam dali go postavuvam prasanjevo na pravilno mesto. Minatata godina vo avgust ostanav trudna i se pustiv vo 6 -ta nedela .Objasnuvanjeto bese deka toa e selekvija na prirodata i nema nikakov problem so mene ili mm. Posle 6 meseci ostanav bremena pak no go izgubiv i toj plod i mi kazaja deka se rabotelo za biohemiska bremenost. E sega sum bremena pak ..posledna menstruacija mi bese na 23.juni so bi znacelo deka sum 5 nedeli . Bev na lekar vo sredata i dojtorov mi vika sakam eho da napravime bidejki veke imas 2 izgubeni plodovi . Na ehoto nemase nisto ..nitu plod nitu kese NISTO !! Vo ponedelnik mi kaza da odam pak da vidime sto ke ima togas . Duri ponedelnik ke mi zemat krv itn. Se plasam.. imav i malku kafeav iscedok no prestana za den i pol...sega nema nisto. Pijam folna kiselina i progresteron (vaginalno 3x1) . Dali e prerabo za da se vidi nesto na eho (ehoto bese normalno NE VAGInalno ) ili i ova bebence ke mi zamini . Dusava mi se tresi ..poluduvam do ponedelnik ke skrenam Vi blagodaram mnogu !!
ne e prerano za da se vidi na eho. no nekogash znae pokasno da pokaze. imavme tuka takva chlenka. malce me. buni shto ni kese nema ama najubavo vo ponedelnik kje vidite shto i kako. sepak ako si imala biohemiska bremenost mislam deka trebalo nekoi ispitivanja da se napravat...
Мешиња како се справувате со отоци на нозете? До сега немав ништо денес забележав дека ми се потечени нозете кај глуждовите. А и пулсот ми е висок 105 ми е овие два дена
bese li na lekar? jas ke odam tamu kaj sto ke se poragam pa nez sto da ocekuvam, provokacija li ili nez
@Twins02 110180"]Kazuvajte kako da go pojacam imunitetot, jadam taan so med, sto drugo da si napravam za imunitet, sto jadete ?[/QUOTE] Јас маџун почнав да пијам, добар е за имунитетот и на деца даваат, ќе ти помогне.
Odam sekoj vtor den na ctg, i doktorot mi rece deka ke me ceka do ponedelnik eventualno sreda(vtornik drzaven praznik) i posle ke mi stavi 2 ili 3 provokacii, ako i toa ne uspee carski ke mora, takov bil protokolot..