Offff i kaj mene e istoto i jas sama nemozam da se bockam i odam na brza pomos da me bockaat i mi naplakjaat po 50 denari za bockanje i se utepav od davanje pari za bockanje i vcera koga im rekov dajte mi fiskalna taa zede da mi se dere ako se bockas bockaj se ako ne odisi doma i sama bockaj se nemoj ti mene fiskalni da mi kazuvas(kretenka).Idioti se site
36+ sum i pritisokot mi varira od 140 do 160 i srceva reakcija od 110 do 130 tuka toa go smetat za premnogu visok pritisok,inaku sabajlevo se razbudiv so placenje me fati strasen grch na dvete nozi i me drzese pola saaat pusti fati se taka i se ne mozam da stanam od krevet
@eleni27 истото ми се случи со модрицата и оваа од вчера ме боцна безвезе и огромно модрило имам @Надежна какви пари ма, што им даваш, кој тоа пари дава на државно за боцкање. Шанса нема да им платам.
@KoZee Од кој град си, каде ќе се пораѓаш? или во странство живееш во напишаното. Освен притисокот и срцевата акција, се друго е во ред со бебче? постелка, п.вода?
И јас по оваа табела се водам, ама па јас се мислам дека со полни 22 се влага во 6-ти. Ова со неделиве и месециве ми е научна фантастика Јас веќе во седми месец. Трето тромесечие. Наредна недела на клиника да видиме што како ќе биде , колку пораснале сонцињата мои. Вчерашниот ден помина, не дај Боже уште еден таков. Па уште со дете мало и стомак огромен на garage sale отидовме Е ај не се нервирај Среќа што детево почна порано да заспива навечер, па имам време да се одморам, да спремам нешто за утреден за јадење и да се напијам едно кафенце со мм, кој бај д веј многу ме нервира, дали од хормони, дали таков е (второво е точно) Ај поздрав жени, пијам кафенце и јадам колачи, колегата има роденден
Da vo stranstvo sum i tuka kje se poragam,inaku po toa sto kazuva doktorot da se e vo red ali ne sakal da rizikuva ,a zosto i kako ne znam sea u ponedelnik kje g prasam po detalno so kako posto sakam prorodno carski nekako strav mi e ali ako se mora mora se ...
Mesina dali pravam greska sto pijam cevitana edna casa na den i plus pre mama duo deka mn vitamini ili ?
Ејјјј, ваљда не. Па и овошје јадиме и цевитана пиеме и плус покрај витамините за трудници си пијам б6 и б12 ...И покрај магнезиумот пијам магнезиум во шумливи...Уживај пиј си по една чашка во денот
Значи извинете на оф али морам да се пожалам. Муабетов чинам познат е на некој од вас али да се истресам морам. Многу мразам кога се договарам со некој нешто и за два дена се мењаат плановите, едно се кажува па после друго, никој околу мене од друштво нема деца и се нешто гледаат да те организираат како нив им одговара. Прво слушаш едно, па друго после и не можам да ги поднесам. Луѓево толку се несозреани и неам намера да им се замарам. Очигледно секој си бара друштво според годините и фамилијарниот статус. И јас, што па јас очекувам од немажени/неженети? Да дојдат да ми кажат кого смувале а јас да им зборам за бебешки работи? Не треба они да се сменат, треба јас да се сменам. Може сум осетлива, али навистина премногу години се вложени во другарства кои не вредат. Извинете на долиот пост. едит: Имате ли потешкотии на времево? Леле ќе пукнам 2-3 дена претешко ми е, како прегазена се осеќам. Бтв јас не пијам скроз ништо освен маџун и прополис на шеќер.
јас до вчера пиев само фолна киселина... од денес ништо не пијам @LadyC и јас сум многу поспана, цело време ми се спие и си дремам
Zdravo i od mene,Kako ve citam deka ste pospani mene uste poveke mi se spie,a moram na rabota vecer sum do 22h neznam Kako ke izdrzam,no me zagrizuva toa Sto seuste ne sum go pocustvuvala dvizenjeto na bebeto a sum polna 19ta nedela
Па нема да ме боцкаат не сакаат да ме боцнат ако не им платам идиотки се невидени а сама неможам да се боцнам и си плаќам секој ден и многу се нервирам, ама што да праам