Не да ме болат табаните, посебно кога ќе станам од спиење, едвај одам од болка. Но тоа трае 5 минути и после ко ништо да не било. Не знам зошто така.
Ќе биде, сaмo мисли пoзитивнo. Акo и прoтoкoт нa крв е дoбaр (сo дoплер прoверувaaт и верувaм декa е), уште пoмaлку имaш причини зa грижa. Амa знaм кaкo ти е, и јaс истo се oсеќaв и уште се oсеќaм. Гoлем стрес ми нaпрaвијa минaтaтa неделa сo тoa, oдвaј се смирив пoсле нaпрaвенo ЦТГ.
Samo da ne se razbereme pogresno-muabetcika u pozitivna smislabogami alal da ti e vaka bez negojas da ne bese mm do mene ke zbesnev.deka panicarka i sekoj den go zamarav nesto
Da, mi napravi dopler maticniot. Rece deka se e vo red. Bebeto ubavo se hrani i ubavo napreduva. Dodokot na krv e odlicen. Taka kaza. Malku me smiri da ti kazam. Fala ti pretpostavuvam posle ako se e vo red ke imam za obvrska na nekolki nedeli da prosuvam kakva e situacija?
Од прва те сфатив дека мислиш позитивно. Многу ти благодарам навистина, инаку и јас сум огромна паничарка, имаше тука мн бед моменти кога јадев од страв па и на мм му пренесував душичка, ко да може нешто да помогне од таму. Ама се е во ред, башка ве имам вас тука и да ти кажам бајаги се справив со работите со помош од феминки. те гушкам и благодарам уште еднаш
Mm znaese deka sum sekoj den na Femina i ako nesto bev isplasena ili neznaev so/kako i vikase "aj vidi sto vikat zenite od Femina,prasaj gi niv "
Ми имаат кажувано дека не е штетно да се има секс но свршувањето внатре не е убаво. Има еден случај на блиски роднини... Имале однос и мажот свршил внатре, по 2_3часа жената ја фаќаат болки.... Кога се породила цело бебе било со сперма.... Не била убава гледката. Хахаха
Imam slusnato deka spermata go omeknuva rodilniot kanal za polesen poragjaj i mnogu parovi go praktikuvale
Kolku li sperma toj isfrlil sto celo bebe od 3 kila bilo so sperma oblozeno? Site bebinja koga se ragjaat se modri crveni so beli damki i deluvaat prljavo.Sto e sosema normalno ziveele vo matka 9 meseci.Posle gi banjaat sreduvaat i vi gi nosat cisti Covek mora mn da e neinformiran za da tresne vakva glypost
Па и не се баш безвезни... Бидеќи ми кажа моја мн блиска личност што присуствува на мн пораѓаи .. . Исто така мои роднини со кој мн добро си живејме сами кажаа за случката дека бебето било цело со сперма......
Lele be kjuti, pogolema glupost stvarno ne sum procitala, bas ko sto vikas za spermata, eden ton ko da isfrlil i samo so sperma bilo oblozeno pa i neubavo izgledalo
добро полека одма ме нападнавѕе ккако гинеколози сте ...па и не сум глупава да нз ккако изгледа едно бебе на пораѓај. значи на гинекологија што работи жена има кажано и сите ја зафркавале жената зар не можевте да издржите. а и буквално како свакате (цело со 3кг сперма). се знај колу сперма можи да има ...небитно јас кажав тоа што слушнав,а додека ме напаѓате мене овде и ми кажувате дека е глупост ова што го пишав... да и пишевте на феминката дека е воред...
воред не се изјаснав убаво (цело бебе) но се знај колку сперма можи да се исврли ... па и вие за се олку буквално свакате? ...небитно јас го кажав тоа.што го имам слушнато а вие мислете што сакате ...