Vo sredata si go slusnavme srcenceto! Si tropkase kako brz voz, so bebus se e super pu, pu, pu, golem covek porasnalo celi 2 cm, dusa na mama i tato! Naredno sme na skrining za 4 nedeli, odvaj cekame da go vidime pak!
Аааааааа мила, честиткииииии Да си имаш најлесна бременост исполнета само со убави мигови Честитки уште еднаш
Охо морам да искоментирам ЧЕСТИТКИ Навистина не бодреше на сите и не подржуваше сега на нас е редот со лесно нека ти е
Изгледа ќе има мекици , Форко со лесно нека е, а има тука и нови мами Мене да ви кажам се нешто ме боли, колковите, грбот ова она, грчеви имам во ногата, аман веќе. Дали сум премногу нежна или само се жалам незнам што е. Денес колковите ме болат не ми се станува од кревет - ама затоа ми се јаде цело време и вода ми се пие , жедна сум и пијам како да не сум видела вода. Многу брзо овие промени дојдоа или ми се чини? Ама сите болки ми поминуваат кога ќе се размрда оваа душичка во мене мешето почна да се покажува па се галиме си правиме муабет, читаме, пееме Само сеуште незнаеме какво ќе биде бебето, на вас кога ви кажаа?
^неќе баксуз сум....ете и со RainBow пола саат се допишувавме никако неќе во потпис да се прифати, а во мислење се покажува. п.с. фала на сите
Aуууу Snow-Queen неможам да поверувам на очите...па ти миличка си БРЕМЕНКАААААА...Лелелеееееееее колку се возбудив..ч.се поттикна од нашиве муабети нели...? Ако,како и да е, да си ја поминеш бременоста без никакви проблеми,најлесно да свет, и исто така да си се породиш. Многу многу ми е мило, ви честитам и на тебе и на таткото и ви посакувам се најдобро. цмокче
Dobro utro mamicki jas po navika i od bolki ranobudna sum hèhè mi se smaci iskreno veke ama toa e moram inaku cestitki za novite mamicki imajte naj najlesna bremenost bez zakbi i poplaki Kako nas Tuka
Гладиолче мила да тркнеш до друг докрор да видош што ке ти каже...јас не памтам дека ме болело толку колку што ти се жалиш.
Forko src vcera bev vo sistina mi kaza doktorot mu go zaboraviv imetto deka me boli zoshto bebushtot so glavceto me pritiska bas kaj zeludnikot bebceto e se vo red stomakot sto me boli e normalno teloto mi se podgotvuvalo i tolku se e dobro fala bogu i mi kaza deka malku sum neznicka pa zatoa se me boli. Inace ti Kako si mi denes?
Cestitki od se srce snow-queen so lesno da si ja iznosis bremenosta,nie mamickite ke te cakame vo temata bebe,a sega za sega ke te podrzuvame tuka Mnogu se izraduvav
Честитки Сноу квин кога видов - се зачудев во позитивна смисла. Многу ми е мило. ајде сега и една свадба - нешто што одамна го посакуваше,сигурна сум дека ќе бидеш многу убава невеста
Snow mila cestitki od srce bas se izraduvav .....super mnogu mie milo So lesno da si ja iznosis brrmenosta i da si uzivas vo sekoj moment ......cestitki i do srekniot tatko.... te pozzz i pogali go meseto od nas dvete