Jas jadam meso i plus pijam kozja surutka koja e bogata so proteini. Sega sum 28 plus 3 prvpat vcera mi se pojavija otoci. Cela vecer spiev so krenati noze i mi se izgubija, eve sega stanav 10 min.edni przeni lepcinja si napraviv odma mi se pohavija otoci na nozete.
Ме интересира влошки за гради какви да барам? Ги гледав на Чико, 40 во паковање околу 340 денари. Некој предлог,сугестија.
Не купувaј пред време или евентуално земи еднo пaкувaње oд зегин или дм билo oд кaде најобични нaјефтини
Devojki dobar vi den Koga nemozev da spijam nemozev,sega pak se vrtam od edna na dr strana ama vednas zaspivam za razlika od prethodno,ubavo naspana 8 9h no koga ke stanam mn sum omalaksana i pak mi se spie,nekogas ko stavam i glava me boli,na site li vi e vaka ili mene mi e fali nekoja zicka Imajte ubav den
Babylove od DM, jas 80den gi kupuvav pred 1godina... Inaku imav chicco pumpa i vo nea gratis duri dve vloski imav i bea znaci skroz isti kako i ovie od DM, moze i polosi da bea. Ubavi se od DM imaat i lepenka pozadi za da si gi zalepis na prsluce
Jas iskreno sakam samo da spijam za pobrzo da dojde denot da se porodam, strav mi e no nikako ne mi se ceka povekje pobudalev skroz
Mamicki edno prasanje? vo pocetok na bremenosta sum.Ovie denovi imam tegobi imam tvrda stolics, nemozam da si odam normalno vo wc.dali se ima sluceno na nekoj i nekoe care pobrzo da mi se regulira, znaci epten mi e
Срцки помагајте од памет сум извадена пред малку на бришење забележав кафено скроз малку што да правам не можам да ја добијам докторката леле ке полудам и утре на работи до понеделник треба да чекам.
Ако е кафенко не би требало да прај проблем. Одмарај станување само за во вц и пробај да ја добиеш докторката во меѓу време. И смирено
Мислам на сите тоа ни се случува во почетокот. Од зголеменото ниво на прогестерон е. Јас до 16-та недела тешка мака мачев со столицата, после сама се среди, Ако не можеш да одиш неколку дена, побарај во аптека чепчиња безбедни за трудници има на фитофарм. @QueenP не можеш да одиш во приватна болница некаде блиску? Или обична каде што има гинеколог. Знам дека се паничиш, ама додека е слабо и кафеаво не би требало опасност да има. Ако имашутрогестан ставај. Сепак јас сум за веднаш на доктор, оти таму мислата ќе ти биди
Не паничи, одмарај, ако можеш обрати се на доктор, ако не можеш да ја добиеш твојата и имаш можност најубаво е приватно. Не се плаши, поубаво е само да не се паничиш, ама треба со доктор консултација.
Кафено е и ептен ептен слабо ама незнам што да правам женава жива ја нема и звонев 100 пати недостапна е а кај да одам вака доцна во струмица а дали можам на своја рака утрогестан да ставам.
Не се вознемирувај иако е тешко... И јас на почетокот мислам 7 недела имав кафеав исцедок .Од памет бев извадена , отидов одма во ремедика. Таму имаш во секое време дежурен др. Се додека е кафеаво не е страшно . Одмарај .
Миличка и јас го имав тој проблем и кога го прашав док ми кажа сега си во друго стање ништо нема да биде исто ☺☺☺повеќе течна храна...лесна бременост ти посакувам
Мила да те утешам и мене 2 пати во текот на бременоста ми се појави кафеав исцедок. Првиот пат беше некаде помеѓу 8 и 10 недела не се сеќавам убаво, ама истражив нешто по нет и видов дека е нормално и дека не е страшно, па не му придадов значење и ми помина за ден, два. Не ни отидов на доктор тогаш. Вториот пат беше во 4ти месец, тогаш малку испаничив, ама излезе дека било од брисевите кои ми ги земаа еден ден претходно. А и мене пустото се ми се дешаваше за време на викенд кога немав кому да се обратам, среќа не беше ништо страшно. Така да, не се вознемирувај, во понеделник ќе појдеш до кај матичната и ќе те погледне, ако има потреба ќе ти даде хормонска терапија и се ќе биде во ред.