Se e vo red da. Zaradi tie kontrakcii me stavija na dupla terapija, za da gi nosam sto e mozno podolgo bebuskite. A i mene stomakot ekspresno mi raste, mn tezi, pa mora da se intervenira na vreme. Sreka sto imame odlicni doktori.
znaci tuka negde SME jas sum na 12 sept. I nemozam DA izdrzam nestrpliva sum epten. Vie kako se drzite?
I jas sum istata... Cela bremenost se dvizev a Sega devetti mesec ne mrdam so pest... Namesto Sega najmnogu DA se dvizam jas Sega najmnogu lezam...
I jas ... Samo poglednuvam vo stomakot Dali mi e spusten nadolu I Dali imam 4 prsti ramno pod gradite... Ama zasega nisto... Na Bebushot komotno mu e vnatre,nekako ne mu se izLleguva
Kaj mene sekoja nedela razlicna sostojba e,de edna nedela nesonica,dr nedela omalaksanost,eve sega mn kiselini i macnini imam i kako ke se doodi nez,gospod neka mi e na pomos mene i na site nas
Lelelele ,socustvuvam so tebe za kiselinite...jas imam strasni kiselini vo tekot na celata bremenost (so gorenje vo zeludec I pecenje) I od se sto imam probano edinstveno kisela voda mi GI a!iruva malku I rupurut tabletki obavezno. Bez niv nisto ne pravam. Do pred nekolku DenA dezurav po deli noki do sabajl vo bukvalna smisla... Sega eve za sreka zaspivam okolu 3 imam simptom nemirni noze I samo setam niz kuka hahah a za otoci DA ne pravam muabet...hahah shrek of crtaniot film sto e ne mi e raven vo stapalava... Kaj bile devet meseci uste malku ke izdrzime
Jas sum cela otecena duri i nosot kako patlizan mi e hahahahaha sega novo poslednive denovi osekjam kako mi trpnat preponite i me boli grbot i karlicata ...mnooogu cesto mi se zdrvuva stomakot i trae podolgo od pred eden mesec...iii mi se cini sum 2 godini trudna
Jas na pocetok nemav nis 2pati samo dali povtativ,sega izgleda ke nadoknadam celi noki imam kiselini bukvalno ko namerno da me macat ko ke zazori mi ide macnina idam i pos duri zaspivam,i taka eve 3 4 dena,na periodi sum Za nosot me nasmea ,jas nasabajle ko stavam izbegnuvam ogledalo poduena u facata ko nekoj bokser da me nacekal,za bolki koga stanuvam od stomakot nadole se me boli odvaj stanuvam,karlica muabet da ne pravam,nozete dole stapalata mi otekuvaat ili jas samo tamu zabelezuvam nez,i pocnaa nozete celi da me cesaat nez zs taka
Ви посакувам на сите со лесно да поминете и да си се гушкате со бебушките и ви блазесувам што сте при крај, се потешко се трпи трудноќава а згора на тоа и дијареа сабајлево некој совет?
Добро утроооо! Откако почнав да користам трудничка перница последниве три вечери спијам без прекини. Да знаев дека лекот е 5 пари одамна ќе го применев. Лелее девојчиња, зар толку е тешко у 9ти, ме испоисплашивте 300 филма извртев у глава. Одма се замислив ко подуено прасе што не можат од кревет за до вц да го станат. Инаку ние растеме, уште малку ќе влеземе во 7ми, веќе си осеќам тежина и мали си е доста активен што ме радува. До сега сум поправена 12кг. Немам отоци, али ако продужам вака што ќе правам. Тоа е што е, убав работен ден цуци, гушки и бацки! @^angel^ банана или малку живо кафе ќе ти помогне.
Добро утро и од нассс Денеска сме на контрола уфф едвај чекам . Јас сум 36+ и сум балонче.. Тешко ми е секое станување од лежечка положба.. Секое вртење од една на друга страна.. Киселини многу само кога спијам.. Одење во вц на еден час.. И мене стомакот ми се стврднува и се појавуваат грчеви на препони.. Целулит имам многу дури и премногу И..маж ми не ме гледа како сексуален објект..не ме ни допира,само ме гушка и вика не можам да те дирам таму а бебето мртка...и страв ми е од инфекции...хаха оној пат ме допира преку гаќички за да не пренесел некоја инфекција И така .. Едвај чекам да дојде бебуш...ноќеска ја сонував..душа мајкина
Dobro utro i od mene. Kako sto vlegov sredina na sedmi pocnaa problemite, otoci, tahikardii, toplini, fala bogu toa vcera go preskoknav ama pa zatoa cela vecer nemam spieno, kiselini nevideni imav, mislev plameni od usta ke mi izlezat, sakam da ve prasam nesto sto me zagrizuva pred dva, tri dena polovinata pocna da me zaboluva, od vreme na vreme me vrti pa ke pomine, sestra mi me panici mi vika porodilni bolki da ne se, jas sum 28 plus 5, sakav da ve prasam dali e normalno da me podzaboluva polovinata ili ne ?
Исто и мене ме болеше и уште ме боли ,.понекогаш како патка одев на улица од што цела се вкочував. Напиј се магнезиум ,ке помине не се плаши ..
Акo си веќе вo 9 и aкo немaш други симптoми, дијaрејaтa мoже дa биде знaк зa скoрo пoрoдувaње. Се чисти и се припремa oргaнизмoт.
Za kiselinite zemi gastrogart mn pomaga,a za bolkite vo polovina sum slusala deka se normalni, rastat bebuskite i tezat poveke pa so toa se pojavuvaat bolki, ama ako sakas da si bides mirna prasaj si doktor
Мене 9ти ми е подобар од 7ми и 8ми месец, буквално супер сум. Згора на се и брзо ми поминува, а нестрплива сум да се породам. 38ма недела сум, спијам многу, почнав да шетам многу, чистам, средувам без страв, клекни стани сум цел ден и надокнадувам секс за сите 9 месеци наназад. Абе рај, да ти е жал што завршува кај и да е