Da ke ima 18m pominato, ama sepak mnogu malku mi se gleda. Barem dve godini da imase od eden do drug poragjaj
Uf uste denes odmoriv snaga kolku tolku. Od utre pak po staro, mm tolku izdrza, od utre pak ostanuvam so nego, vo prevod sama so palavo dete. A ne mozam da trcam po nego, sveki ubavo si go cuvase, ama ovoj zapnal, od utre on ke go cuval. Znaci ke cuvam dve deca doma. Toj na sekoe kafinja, jadenje, pa cigari...nisto sam ne pravi. Maliov-koj moze da go stigne, neka go stigne slobodno, jas ne mozam Ve pozdravuvam denes, od utre kojznae dali ke mozam da se uklucuvam voopsto
Покачени леукоцити имам од почетокот на бременоста.До 22недела сум стигната ама не сум пиела пошто брисојте ми беа чисти и стерилна уринокултура.Ако треба понатака ќе ги земам
@Twins02 mnogu mi e zhal, ne mozham da najdam zborovi so koi bi te uteshila. Veruvam i deka ne postojat takvi zborovi. Samo ke ti kazham bidi silna! Morash! Te gushkam silno i se nadevam deka drugiot bebush e podobro.. Se molam za vas
Dushicki moi nikako ne sum, mi se raskina dushata, za bebceto ne ni davaat nikakva nadas, sekoj saat, sekoja sekunda e borba za da prezivee, se molime da uzdrzi, me boli dushata petto IVF mi bese, mi se srushi se pred mene.
Душо, ќе биде се во ред со ова мало сонце. Јако е, се бори душичката. Не се откажувај, гледаш дека и оно е самото борец... Верувај како што и сите ние веруваме и се молиме да биде се во ред... Само имај верба.
Se nadevam se ke bide vo red,gospot neka e so vas,koj i sto pisuva ne e vazno,vazno e deka site sme so tebe i so tvoeto malo srcene gospot neka ve cuva
@Twins02 Откако те прочитав не ми се пишува веќе. Може звучи за неверување, но во мислите ми си, а и на сите други овде. Кога и да се сетам се сепнувам. Во исчекување сум на денот кога ќе кажеш дека твојата мила е добро и се е во ред. Сите се молиме за вас две. Се ќе биде во ред!
Ti si mnogu hrabra zena, samo verba vo bog, bebceto kje bide dobro, ti bidi silna i davaj mu sila i na sonceto
I kaj mene bea se uredni brisevi sea cekam rezultat od urinokulrura,ama porado crp to visoko morav da pijam pancef