Luge nemozam da najdam postot od twins02 mn mi e zal i koga le cujam vavkvo nesto abe se ezam,sto se slucilo so zenickava i so bebeto?
Goram od kiselini, ke pocnam plameni da frlam po doma. Deneska nekako pomalku lezam, morav po doma nesto da fatam, no super sum. Stomakov ne mi se stvrdnuva. Mm izleze da go seta sinko, kaj da e ke se vratat, me ostavija da odmoram dva saati, iskreno ne ocekuvav, ama ete veti deka ke me cuva, kolku tolku se potrudi. Bebusive dobri se, vaka gi osekam pod rebra so noze, u preponi so glava, ne e bitno kade, bitno me tepaat. Vo vtornik odime da se vidime na GAK, so nadez deka doktorot ovoj pat ke bide tamu. Drugive doktori super se, no na ovoj najmnogu mu veruvam nekako. Aj cao zenski, da gricnam nesto jas, cel saat nisto ne sum jadela
Тамн пред некој де се пофалив дека немам киселини ајде оп дојдоа од некаде ама знам дека од некое јадење е.инаку во првата бременост имав многу.Ама овоа моево во минутка рита по сто пати се превртува дури и ме боли како се мрднува мислам дека за три месеци ке станам тенк,кој знае,јас веќе изгледа влегувам во 7ми,ке видиме на контрола изгубив веќе ориентација...
Како сте со килажа бе саншајновки? +12 на праг од 7ми. Кај ми е крајот... А за киселини? Никако да си купам апчиња и никако, поцркав овие неколку дена од нив.
Од седми месец натаму на колку време одите на ехо? Мене матичната ми закажа пак за еден месец....а си викам да не е многу, да презакажам побрзо?
Aman pomagajte neznam.sto se desava denes koga stanav bev vo wc ii koga gi oblekov gakickite vo momentot mi istece belo ama mnoogu samo naednas si protece ... Cisto bela boja . Po cel.den si imam posle toa normalno po.malce.. i me boli cel den stomak kako da imam dobieno (ne mn silno)ne pominuva..me boli i grbot od gore do dolu..... ???
Zebski utre kje mi zema brisevi doktorkava e sega vecerva utrogestanot da go ispijam ili da go stavam vaginalno,neznam sto da pravam,aj ve molam ako imate nekakva informacija pisete mi
Мене гинекологот ми имаше кажано два дена пред брисеви да не ставам утрогестан. Инаку ги ставав секоја вечер вагинално, не ги пиев. Пред брисеви два дена паузирав, потоа продолжив пак.
Јас сум 26недела и сум само +5кг ...сега за сега.... иначе кога ќе имаш киселини написе една чаша ладно млеко ...без шеќер.
Тоа белото може да е обичен секрет,кој е зголемен во 9ти, мене на сабајле ми истекува стално. Но по описот и локацијата на болките, ти си изгледа спремна.
@joy1 @BO>DA @wings ne veruvam da e plodova voda deka bese cisto belo kako sto imam sekret samo mnogu naednas mi protece da ne preteram ama 10cm mi se ocrtaa na gakite so belo... Inace sum 38+4 ... Daj boze da e veke dojdeno vreme da se porodam ,eve pomina cel.den ne mi se zgolemeni bolkite uste e isto....
Женички се породив вчера во 09:20 сабајле и на свет донесов здраво,женско бебе 2950 тешко. Дома ке пишам во породилни приказни