Здраво ЖенЦки!!! Здрава и жива ќеркичката на @thebabylover , понеделникот почна со убави вести на темава, така нека продолжи цела недела. Јaс ве поздраавувам од посао, веќе искрено почнав на се да се изморувам. Не ми е мешко голем ама ме изморуваат и тие малку скали додека се качам во канцеларија. Ајде сега да рботиме малку...Убав понеделник да имате, нели за таква да ние цела недела
Девојчиња убави, ни фалат трудни да се пријават во "термини за породување" . Ајде сите кои го знаете полот, знаете краен датум за пораѓај пишете таму. Имајте убав ден и нека неделава биде вака ведра целата. Исто би ја замолила @Twins02 ако може да пише кога ќе има време зашто сигурно сите тука ја мислиме и неа и малецката. Убав ден убави луѓе.
Понеделнички, работно, поспано... од ситуацијата на Твинс веќе не ми се ни пишува, се молам и се надевам дека се ќе помине во најдобар ред! Кај е Господ никој не е! Утре сум на преглед за теродината, ќе го посетиме Скопје
Понеделник, среда и петок е од сабајле, од 8:00-16:00, во вторник и четврток попладне од 13:00-20:00. Јас знам дека така работи.
Mesina jas ne docekav i pojdov vo bolnica sabajlevo me stavija na ctg pokaza mali pocetni bolki doktorot kaza deka e normalno se sprema bebeto me pregleda mi rece za 2-3 dena da odam pak ah ne mj se veruva deka moeto malecko se sprema da se zapoznaeme
Оффф, кој знае колку убаво чувство е....И страв те фаќа ваљда, едвај чекам да го доживеам....Ама кога ќе му дојде времето
Кажете кај да си најдам некои кежуал фустанчиња вака како за нас ( а да не е Вајкики), како за секој ден за на работа?
@danichap јас пак со прашање до тебе Дали кај вас во текот на 6тиот месец од бременоста даваат да се испие една ампула (2мл) холекалциферол или Vit. D3 со цел да се превенира дефицит кај мајката?