"Moralo"28 dena pred termin da se otvori,jas 19 dena pred termin go otvoriv zasto go iskoristiv odmorot,a na rab ne ni pomisliv da se vratam zas nozete mi otekuvaa a 8h sum na noga koga odev na rabota
Od koga e toj zakon? Jas pred 2 godini se porodiv Mi rekoa 28 mozam porano da go otvoram(najrano) a ne deka moram
Немојте да се излажете во Премама @LadyC, во најжешкото отидов, остај мода деведесеттите туку не се бе ко за трудни моделите. И тие шо се, за до петти месец стомак, ма каков петти... . Се изнервирав и купив од еден бутик за плус сајз, да не речам дебели жени, фустан за излегување од болница. Пошто неможев да гледам, неможев да се движам веќе. Добронамерен совет НЕМОЈТЕ, ЏАБЕ ПАТОТ
Абе можда си погодила, не викам не, и тајминг, роба., јас конкретно за фустани зборам, дека не носам панталони. Ако барате фустани, никако таму
Aa e ok,ne sum procitala ubavofustani ne ni barav deka ladno bese dodeka bev trudna pa i tamu ne ni poglednav
Девојки, а се преморам одма кичма доле ниско ме фаќа . Не било волку јако како вечерва. Онаа лоша тапа болка од која не можам да спијам, како укочена сум. И перниче под мене и се џабе. Ве молам за хелп инаку останав цела ноќ без сон.
Nor normalno e od umor da te boli polovinata...ke te boli i od lezenje i od sedenje ne e strasno.naprotiv normalno e legni optegnise odmaraj ke se smiri
Jas redam pernici od site strani pcujam sve zivo i divo ponekogas go.teram maz mi da me masira nezno(ama dzabe) probaj da ne se premoruvas taka naednas sto i da rabotis pravi pauzi odmaraj po malce...jas sum doma eve dremam grbot cel me boli omalaksana sum.si osekjam jako stvrdnuvanje na sekoe bolki dolu vo stomakot i se nadevam deka ke stanat pojaki i ke se porodam
Zdravo zencinja Se spremam denes da izlezam od doma. Ke odam na povojnica vo komsii, pa na pregled na klinika. Vo panika sum, neznam zosto. Denes polni 30 nedeli, koga li pominaa
Добро утро. Уште сабајле се испонанервирав што не ми креваат кај матичниот туку ми дига и спушта слушалка. @eleni27 душо среда рече Лолита е втора смена? Ќе треба да одам по предлог да не одам да плаќам паркинзи за џабе... Што да се доручкува дајте предлог. Бтв спиев ко заклана. Заборавив како е. Убав ден цурици.
Ми фалеше ваков ден врнежливо време за да се наспијам, на страна тоа што стопати станав за у вц се осеќам наспано денес . Со бебуш деновиве ми е мн забавно само мрдка клоца,многу ми е убавко чувството, оцерена од уво до уво Едвај чекам да си го видам уште една недела да пројде па ќе закажам преглед, таман 35та за брисевите. Имајте убав ден женски А ќе заборавев мала консултација: Павловичева или пенатен?? Вреќичка за спиење или јорганче?? тоа ми се дилемите за купување...
ако не се лажам имаше напишано дека ложанковски ти е матичен, ако е така на одмор се до 13 или 14 сеп