Од кога им почнува втора и до кога да не знаеш? Зто Ложанковски работат секогаш од 7 до кај 14. И на здравје пица драга моја. @^angel^ јас имам и јорганчиња во Стружанка се по 480 денари и имам од Локо Кроко вреќички.
Знам душо Нацка ми кажа ама за предлог ми рече кај Лолита да одам, јас не можам да ги чекам до 13 ти зашто на 09ти сум на комисија.
И двете се убави. Павловичева за секојдневна употреба, а пенатен користев кога ќе имаше син ми црвенило на кожата. Дефинитивно вреќичка. До првото лето спиеше во вреќичка и не го мислев дали е покриен или откриен. Првото лето го успивав расоблечен, само по боди и покриен со тетра пелена и не сакаше да спие повеќе во вреќичка. Еве ме сега по цели ноќи јас го покривам, тој се открива.
во плик како ги ставате да спијат на страна? Јас не сум ги употребувала,до една година ми спиеше мирно на два саати го вртве и толку.
Zenski da ve prasam vo 39 nedela sum I ke se poragam vo plodnost sakam da prasam dali posle poragaj trebi da se davat pari za muzde ili ne da znajj mm da e spremen I dali na dr mu zemate nesto ili ne
Еве јас за вакви вреќички мислев. Овие ги користев за син ми, сега здравје и за ќерка ми. Имам и две големи, ама џабе ги имам. Ѕверко сака гол да спие.
И од практични и од безбедносни причини, најдобри се вреќичкиве за спиење. И кај нас е исто кога се роди, па се до пред некој месец спиеше во вреќичка, а сега нема шанси, ни во вреќа сака, ни да се покрие. Некогаш само во пелена спие, с'клет дете
Феминкииии дaј те сoвет ми требa труднички фустaн нo нештo пoсвечен зa нa блискa свaдбa...не сум мнoгу зa шиење...дaј те предлoзи кaј мoже дa се купи
Zdravo lepotici, I kaj nas vrne, sakav pes do kaj majka mi da odam ama vremeto ne dozvoluva. Koga sme kaj vrekjickite, jas imam edna frotirna, e sega me interesira so im oblekuvate koga gi stavate vo vrekjickata da spijat, mojata ne e mn debela, taman mislam deka ke ni e dodeka da fati ladnoto, posle ke barame drugo care. Cel den si se iznarabotiv niz doma, izgleda ke doagja bebusot naskoro, kako sto ni kazuvaa ne se znae dali do 37 ke izdrzi, super e, ja terame 38 nedela. Pozdrav zenickiii
Врнежлив ден само за излежување, одмарање и галење на мешко. Деновиве да закажам кај матичната за брисеви, потоа уште една проверка на крв и урина, депилација и бебуш може да доаѓа. Треба да почнам и со перење на алиштата за бебуш, само нека се стабилизира времево. Речиси се е спремно, уште еден список да направам за се што ми треба од аптека, козметика и такви работи. Инаку вреќичкиве за спиење убави, колку се движат цените?
Денес е Д Деј. Синко ќе си го видам конечно. Се издолжил мајкин тој па клоца да покаже колкав е. Ист е ко татко му нежен. Некогаш ако го изнервирам знае да ме шутне онака по јајници у знак протест. Инаку ќе биде мирно бебе. Кажете луда сум, како можам пред време да кажам, ама ете - мајчински инстинкт, женска интуиција? Тоа е срцки мои, ќе си побарам од Кацарска и сликиче, срцка ми е, ќе ми даде она. Убаво попладне, јас се изнаспав денес откако ги измеркав Банките.
Види во тие во буњаковец во подрум.. Јас бендисав повеке во таа што доага од десно На крај си купив фустанче од обична продавница ама таков пуштен од горе до коленици. ке може и натаму да си го носам
Јас почнав да купувам, ама пусто незнаење на ќебенца заборавив дека ќе требаат Со колку ќебенца/вреќички да се снабдам?