Труднички муабети

Дискусија во 'Бременост' започната од meU, 23 јули 2012.

1. butterfly*

butterfly* Популарен член

Се зачлени на:
    3 јуни 2015
    Пораки:
    1.562
    Допаѓања:
    1.909
    Ako si kupuvas postelnina,msm stranici za krevetceto ima i so niv jorgance samo toa ti e potenko,za sega za ova vreme ma da denes ladnicko e

2. BO>DA

BO>DA Истакнат член

Се зачлени на:
    24 ноември 2014
    Пораки:
    91
    Допаѓања:
    58
    Pozdrav znam deka odis plodnost kaj tase.I jas planiram tamu ds se porodam sakav da pradam dali znajs davat pari na dr na sestri koga se poragas ili ne ili nesto drugo neznam kogo da prasam da znam da se spremam

3. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.956
    Допаѓања:
    203.295
    А зошто да даваш, кога веќе плаќаш за породувањето? Колку што знам, Плодност е приватна клиника. И на државно не би требало да се даваат пари за некој што си ја врши работата, ама така си ги научивме, да мора да се плаќа. Ако сакате да ги почестите, земи бонбониера и пијалок да се почестат тие што ќе бидат на смена, друго нема потреба.

На Delfina15, eleni27 и joy1 им се допаѓа ова.
  4. BO>DA

BO>DA Истакнат член

Се зачлени на:
    24 ноември 2014
    Пораки:
    91
    Допаѓања:
    58
    Pa I.jas to si velam privatno e ne bi trebalo da davas aj pijacki blago nesto ok ama pari neznam tolku pari se plaka plus da davas vaka gavol I pol.neznam zato rekov da se rasprasam

5. butterfly*

Се зачлени на:
    3 јуни 2015
    Пораки:
    1.562
    Допаѓања:
    1.909
    Ne e loso da se info :)

6. BirMelek

BirMelek Популарен член

Се зачлени на:
    30 декември 2013
    Пораки:
    2.673
    Допаѓања:
    14.781
    Искрено досега не знам некој да дал пари таму. Мислам доволно се почастени со сумата што ја оставаш на каса. Така и рече Таше на другарка кога ја породи пред 2 години. Не треба ништо екстра доволно сум почастен и рече. Речиси 99% сум сигурна дека ништо не се дава и ништо и нема да дадам, за пари мислам. Единствено ако планирам да го викнам докторот на повик ако не е на работа и ме фатат болки - тогаш регуларно на каса си доплаќаш 3000 (ако не сте претходно договорени и закажани за пораѓај). Јас планирам здравје боже кога ќе се породам на заминување од болница да почастам благо ќе нарачам некое интересно мафини или торта со бебешки мотиви и толку.

На eleni27 и joy1 им се допаѓа ова.
  7. BO>DA

BO>DA Истакнат член

Се зачлени на:
    24 ноември 2014
    Пораки:
    91
    Допаѓања:
    58
    Jas kaj obednikovski odam na kontroli I so nego ke poragam ama nema spomnato ako eventualno ne e na rabota da go viknam a I ne znaev deka se plaka plus pa cim e..taka zosto pak da mu davas pari aj nekoe viski ke mu zemime ok I blago nesto a drugo I jas ne planiram no mm vika sramota mozwbi ke cekat da.mu dam

8. Abeja

Abeja Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    4.407
    Допаѓања:
    17.659
    Јас пет фустани купив од таму и ги изнаносив. И тоа два секојдневни, два за на работа и еден за свадба. Модерни се, баш како што барав, интересни и погодни за носење и по пораѓање.
    Значи има, не е точно дека нема.
    Плус продавачките беа многу љубезни и попуст ми даваа секогаш.
    Имаше и убави фармерки и пантолони, купив по еден пар, но се преценив, мислев ќе се здебелам многу а јас ослабнав, па не ми се најдоа многу, ќе морам да ги теснам.

На eleni27, danichap и LadyC им се допаѓа ова.
  9. anastasija mitic

anastasija mitic Истакнат член

Се зачлени на:
    31 декември 2015
    Пораки:
    373
    Допаѓања:
    471
    27+4 sum nekako kako poretko da go custvuva bebuso deka mrda ... toa e deka pojke spija ili kako ? ako go zadevnam mrda nekogas samo ama poretko mrda .. ? so mislite spija pojke vreme ili ima nekoj problem .. ?

10. LadyIvvy

LadyIvvy Истакнат член

Се зачлени на:
    6 март 2011
    Пораки:
    574
    Допаѓања:
    773
    Dali moze da e cepot denes nesto epten ligavo mi protece ,skroz prozirno kako mrsulce :P:D inace si imam iscedok bel ova bese poinakvo

11. LadyC

LadyC Форумски идол

Се зачлени на:
    7 март 2016
    Пораки:
    12.250
    Допаѓања:
    148.761
    Бевме кај Ана. Машала две недели сме понапредни, во 26та сме веќе 1 кг :inlove:. Инаку не дава да се слика, па рачето на главче го ставашеМ .Нека е здрав и жив синко, ама кога и кажав дека јас сум поправена 12 кг. ( не изгледам поправена пошо нели висока) се фати за глава и ми рече да се контролирам колку јадам бидејќи можам проблеми со притисокот да си направам. Што ќе правам до 9ти побогу. :tmi:

Инаку @LadyIvvy се ближиш кон целта мислам. Нека е само со лесно :inlove:
    А @24.07 до кај е?

На Lolipop23, kavadar4anka, eleni27 и 5 други им се допаѓа ова.
  12. Dabi34

Dabi34 Активен член

Се зачлени на:
    1 јули 2016
    Пораки:
    72
    Допаѓања:
    46
    Zenski fala vi za soveti za se,inace imav spontan sabajle go izgubiv bebeto vo 21 nedela,me fatija bolki mn jaki sabajle otidov na klinika skros otvorena bebeto si nese dojdeno veke vo vagina,sum mozela doma da go rodam,od sto kako se desilo nikoj nisto ne kazuva.pozz devojki ve napustam :(

13. danichap

danichap Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    16.554
    Допаѓања:
    289.306
    Жал ми е што прочитав вакво нешто.
    Зеди си време за тагување и опоравување...да закрепнеш и ментално и физички.
    :u:

На joy1 и Dabi34 им се допаѓа ова.
  14. Надежна

Надежна Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2016
    Пораки:
    497
    Допаѓања:
    2.215
    Zenski dali periodov imate nekoj bolki od vremevo ili mene mi se slucuva samo kako nekoi bolki dole vo vaginata taka osekjam non stop, neznam sto da pravam me fakja strav, dali e od vremeto sto e promenlivo ili nesto drugo neznam, ve molam za sovet :(

15. LadyC

LadyC Форумски идол

Се зачлени на:
    7 март 2016
    Пораки:
    12.250
    Допаѓања:
    148.761
    Значи леле колку се потресувам ваква работа кога ќе прочитам неописливо е. ;( ;( ;(
    Од што? Како е можно во 21ва недела ако е се во ред да се деси тоа? Како? Како може да не кажуваат од што? Леле колку се вадам од кожа вака... Многу ми е жал, многу... Не можам да се носам со вакви постови жими се... ;( ;( ;(

На vitamina, Bebulleee и Dabi34 им се допаѓа ова.
  16. Надежна

Надежна Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2016
    Пораки:
    497
    Допаѓања:
    2.215
    Offff mila dusicke, gospod neka e so tebe i neka ti dade mir, nemam zborovi

На Dabi34 му/ѝ се допаѓа ова.
  17. NanaMia

NanaMia Популарен член

Се зачлени на:
    28 ноември 2015
    Пораки:
    731
    Допаѓања:
    2.938
    Можеби си нашла за себе, јас не најдов ништо. Си трефнала можда тазе роба. Ја бев август, скоро. Нема врска. Ствар укус башка ;):)

18. butterfly*

Се зачлени на:
    3 јуни 2015
    Пораки:
    1.562
    Допаѓања:
    1.909
    Mila so pomin neka ti e,ne gubi nadez znaj taa posledna umira,se nadevam povtorno ke se druzime :hug:

На Dabi34 му/ѝ се допаѓа ова.
  19. butterfly*

Се зачлени на:
    3 јуни 2015
    Пораки:
    1.562
    Допаѓања:
    1.909
    Mila jas 2 sabajlini se budam so bolki vo jajnici nez dali e od vremeto,samo da nesum naladena toa mi e strav

На Надежна му/ѝ се допаѓа ова.
  20. butterfly*

Се зачлени на:
    3 јуни 2015
    Пораки:
    1.562
    Допаѓања:
    1.909
    Ne se grizi kaj mene se slucuvase i 2 dena da go nema,no potoa mi naplatuvase za tie 2 dena,a i zavisi od deteto

На eleni27 и Bebulleee им се допаѓа ова.