Труднички муабети

Дискусија во 'Бременост' започната од meU, 23 јули 2012.

1. LadyC

LadyC Форумски идол

Се зачлени на:
    7 март 2016
    Пораки:
    12.250
    Допаѓања:
    148.761
    Морниииинг!
    Како сте девојчици? Јас да ви се пожалам имав гостин од др град, мој братучед кој тука почнал со работа и необезбеден стан и дечкото дојде кај мене за да преспие и маста ми ја извади. Не сум видела и сретнала понеосетлив чоек, плус ко божем близок кој во мој дом ми наредува да му напраам ручек, да го испеглам, да му топлам бојлер, од моите вина што ги чуваме со мм да му отварам. Скроз ме изнервира, едвај чекав да си оди и НИКАД ВИШЕ нема дома да ми стапне. Тетка ми уште па ми ѕвони да сум го примела па на уште една вечер АКО му затребало. Ни да ми дојде, ни да им идам. Ќе ми се прибира у ниедно време насабајле од раб и уште захтеви ќе има. (facepalm) :devil: :punch:
    Тоа у глобала, мојот викенд сосема „интересно помина“ , мм си доаѓа за неполни 3 недели и веќе не можам да издржам да ви кажам. Вечност ми се гледаат.
    Бебо е одлично, се поактивен е и посилен, да покаже он дека ќе ја чува мајка кога ќе порасне. :D
    А мајка ми ми влезе со коментар вчера дека волкава била со мене у 9ти месец. (facepalm) Абе само нешто ми коментира, лудо мајче мое. Ама многу ја сакам, знае да ме извади од кожа и да ме изнасмее. :)
    Извинете на рефератов, имајте убав ден и силно ве гушкам! :*

На pink95, eleni27, butterfly.mk и 7 други им се допаѓа ова.
  2. kikin

kikin Популарен член

Се зачлени на:
    4 јуни 2010
    Пораки:
    4.254
    Допаѓања:
    13.903
    На LadyC му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Miami1

Miami1 Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2014
    Пораки:
    435
    Допаѓања:
    922
    zenski edno prasanje.bev kaj maticnata da mi zakaze skrining i priska na gak ama vika terminite ne se otvoreni a treba da odam vo ponedelnik.dali moze so prioriteten upat ako ne najdeme termin?

4. Kejtovska

Kejtovska Истакнат член

Се зачлени на:
    9 февруари 2015
    Пораки:
    351
    Допаѓања:
    497
    Добро утро и од мене :) оваа промена на време ептен ми делува заникаде :( ние цел викенд си лежиме како и секој ден, а мм ја кречеше собата конечно се реши :) и ова ни е првата припрема
    убав ден на сите :*

На Bebulleee, kikin и LadyC им се допаѓа ова.
  5. LadyC

LadyC Форумски идол

Се зачлени на:
    7 март 2016
    Пораки:
    12.250
    Допаѓања:
    148.761
    Да се пријави @Jokiiniki како е и @Twins02 исто така ! Ве мислиме женски, пишете ни.

На Miami1 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. savana

savana Популарен член

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    1.770
    Допаѓања:
    9.567
    Здраво девојки:hai:
    Ние се видовме со синко , докторов вели ова кај и да е ќе излезе спремно е. :D
    Ме изненади со оглед на тоа што термин ми е 07ми октомври, но според него плодот е зрел и понапреден одговарал дури за 39та недела.
    И така возбудена зедов ја спремив торбицата за во болница, нека биде спремна да не трчам во последен момент.
    Депилација закажана, останува само да чекаме. :inlove:

На vitamina, Smizzy, Lolipop23 и 5 други им се допаѓа ова.
  7. Grungie

Grungie Популарен член

Се зачлени на:
    6 септември 2013
    Пораки:
    1.161
    Допаѓања:
    2.249
    Да, јас на сите прегледи на клиника досега одев со приоритетен упат,затоа што барем месец дена уназад никогаш немало термин...Последно што видов после 13.00 се прегледите со приоритетен упат, но секако распрашај се поубаво..

8. BirMelek

BirMelek Популарен член

Се зачлени на:
    30 декември 2013
    Пораки:
    2.673
    Допаѓања:
    14.780
    Добар ви ден мешковци. Досаден понеделников ептен, едвај чекам дома.
    @LadyC муабетов ме потсети на моите роднини. Со мм имаме убави работи, посебно тој и сите цело време некоја мака имаат која ние „треба“ да ја решиме, па после се лути ако не се задоволни од услугата. Не сфаќаат дека помина тоа време кога беше имам човек јас ваму-таму се ќе ти средам. Кругот на вистински роднини и пријатели се повеќе го теснам.
    Леле мешковци едвај издржувам на работа како ли само би спиела|-)|-)|-) Вчера одлучивме малку да се погалиме:$:$:$ и ете ми сега не можам да си спијам. Ама нели е еден кекс на 2-3 недели, па ќе се издржи уморов. Ќе се тешиме дека е од времево;)

На vitamina, Bebulleee, ssweety и 3 други им се допаѓа ова.
  9. niticka

niticka Истакнат член

Се зачлени на:
    2 септември 2015
    Пораки:
    107
    Допаѓања:
    145
    Zdravo zenski,imam edno prasanje,sega sum 16 nedela i na urinokulturata mi se javi enterococcus 50.000, vo panika sum cela,od kade ova sega koga prethodno nemav nisto,plus sum so invtro,nemame ni odnosi so mm,se cuvam krajno i pa nisto,dali nekoja imate ili imavte vakov proble, se javiv kaj maticnata vikaa nisto strasno antibiotik da pijam ama mene mi e strav i da pijam,edvaj dojdov do bremenost panika me fakja od se, pomagajte

10. alisijad

alisijad Популарен член

Се зачлени на:
    1 март 2015
    Пораки:
    3.305
    Допаѓања:
    6.766
    nema sto da se plasis jas ispiv kup antibiotici pa eve go zdravo pravo kenka do mene :) ni nie nemavme odnosi pa isto kup bakterii se cudev..vidi da ne ja imas vaginalno..jas ja imav pa belja mi napravi stignav do serklaz, ne te plasam samo proveri se ubavo i sto poskoro pocni so antibiotik, ne se plasi ic od antibiotikot, bakteriite se losi antibioticite ne.

На Mariangel, Bebulleee и niticka им се допаѓа ова.
  11. niticka

niticka Истакнат член

Се зачлени на:
    2 септември 2015
    Пораки:
    107
    Допаѓања:
    145
    откако ќе за варшам со антибиотиков после 4 дена ми рече да направам контрола и брисеви сега не,фала многу , страв ми е од се,

12. alisijad

alisijad Популарен член

Се зачлени на:
    1 март 2015
    Пораки:
    3.305
    Допаѓања:
    6.766
    rano ti e 4 dena, treba da pominat bar 10 tina dena da iskoci antibiotikot od organizmot vaka moze da se lazno negativni rezultatite

На Freyja му/ѝ се допаѓа ова.
  13. kikin

kikin Популарен член

Се зачлени на:
    4 јуни 2010
    Пораки:
    4.254
    Допаѓања:
    13.903
    Аууу, истата сум, не можам да издржам веќе на работа, почнува да ми се спие како првите месеци. Значи стварно 4, 5 и 6 месец се најлесни, сега сфаќам дека како што поминува 7ми и одам понатаму, мрзата и омалаксаноста се враќа. )

14. LadyC

LadyC Форумски идол

Се зачлени на:
    7 март 2016
    Пораки:
    12.250
    Допаѓања:
    148.761
    + 1! Имам мачнини, ми се спие цело време, киселини ме убиваат и плус новост е кичма ме фаќа и отекувам ако шетам подолго. Навечер ми станува се потешко за спиење, некогаш знаат саати да отидат у завземање на удобна положба. :D
    Кај ни е крајот. :D

На kikin му/ѝ се допаѓа ова.
  15. butterfly.mk

butterfly.mk Популарен член

Се зачлени на:
    24 јуни 2010
    Пораки:
    1.142
    Допаѓања:
    1.079
    uste ne sum pocnala so mg ke probam

16. LadyC

LadyC Форумски идол

Се зачлени на:
    7 март 2016
    Пораки:
    12.250
    Допаѓања:
    148.761
    Пробај си и обавезно одмарај. :)

На butterfly.mk му/ѝ се допаѓа ова.
  17. kavadar4anka

kavadar4anka Популарен член

Се зачлени на:
    18 ноември 2012
    Пораки:
    971
    Допаѓања:
    4.388
    Витамините кога ги пиете?

18. LadyIvvy

LadyIvvy Истакнат член

Се зачлени на:
    6 март 2011
    Пораки:
    574
    Допаѓања:
    773
    Meshinja kako ste so zelezoto?

19. Ctete

Ctete Популарен член

Се зачлени на:
    17 ноември 2015
    Пораки:
    357
    Допаѓања:
    5.153
    Јас после ручекот а ако заборавам и навечер ги пијам

На kavadar4anka му/ѝ се допаѓа ова.
  20. LadyC

LadyC Форумски идол

Се зачлени на:
    7 март 2016
    Пораки:
    12.250
    Допаѓања:
    148.761
    Најчесто навечер, али некад и преку ден. Кога како ќе ми дојде, само се трудам да не заборавам.
    @LadyIvvy 8.5, под граница , ама сега почнав па да пијам витамини.

На kavadar4anka му/ѝ се допаѓа ова.