Добра вечер. кај нас залади, се шетаме со чадор и уживаме во времево.. синчето си клоца а јас живеам за тој момент кога ќе го почуствувам и за миг посакувам да не станам и деноноќно да го чуствувам тоа чуство. мене не ме плашат непроспиените ноќи.. ниту пак не - времево што ќе го немам како некогаш. важна ми е љубовта негова, таа топлина и таа искрена душа. имајте убава вечер.
добра ви вечер девојки, јас оваа недела сум на контрола кај матичната треба брисови да ми зема. кажете ми кои брисови се во 16 недела? инаку се надевам дека ќе го дознаеме и полот, да не го нарекуваме само бебенце ве читам секој ден ама немам мн време за пишување, а сакав и да ве прашам вас поискусните мамички дали во текот на бременоста се дозволени инфузии со лендацин раствор(имам бронхопнеумонија па затоа прашувам). позз мешковци
Aaa jas sum uste tuka debela tromava seuste trudnaa!!! Ludnica sum celata eden den mi e vecnost veruvajte ne pominuvaat denovite i ne ! 40+5 a bebko uste vo stomak si pretka mi krsi rebra bubrezi si ika aber nema zlatoto
Iako ne vi pisuvam sekoj den ve čitam.Stignav pri kraj 39 ned utre ke mi zakazuvaat carski bidejki prvoto mi e carski.No mene ne mi e dobro nos zatnan glavata mi teži sega se napiv paracetamol i piev čaj.
Tesko, tesko. Ne e duplo potesko, mislam e 100pati potesko. Eve me vo cekalna kaj maticnata za boleduvanje da otvoram, cekam veke pola saat, demek kojznae kolku e komplicirano da se otvori edno obicno boleduvanje. Nebitno, ke pocekam. Vcera pregolema nervoza, neverojaten stres, se iznaplakav, tesko mene so ova moe okruzuvanje. I na kraj, jas sum bila kriva. Veke neznam koj kraj da go fatam od ova sekojdnevie. Bez veze mi e nekako. Negativno nautro, ama taka mi e tesko, neznam veke na kogo da se pozalam. I onaka samo tuka dobivam razbiranje i poddrska. Imajte ubav den trudnici, a i jas so vas
Здраво мајчички. Како сте ? Јас кафе и малку да ве читнам па после почнувам со работа... Вчера бев на преглед кај матичнава моево момче е супер, си напредува машала .. 930г е .. Се е под контрола толку од мене , се по старо .. Имајте убав ден
Добро утро Жени Како е? Јас малку пак како омалаксана, ама тоа е, до некаде од времето, донекаде од трудночата и така,...тераме... Туку @Jokiiniki како е? Да се јави ја мислиме? Дали сте добри сите три женски ? Немам што да кажам посабајлечки, после можда кога убаво ќе се рассонам ќе имам повеќе за муабет...
Добро утро и од мене! Денес некако утрово тмурно, расположението нека ни е ведро и гајле си немаме. Сваќе @eleni27 што толку те изнервирало? Абе секогаш трудната жена е крива, хормоните лудуваат па луѓето тој факт го злоупотребуваат во нивна корист. Игнор, гушкај си го синчето, галкај си го мешето и не му се замарај. @kikin за колку време ти ги рефундираат парите? Јас месец дена чекам за имуно да ми ги префрлат, па да знам уште колку треба да чекам?
Па од имуно уште ми ги немаат рефундирано зашто нема поминато ни една недела откако поднесов, меѓутоа досега за клексаните редовно ми ги рефундираат на околу месец дена, од прилика на 28-29 ден ми се на сметка....
Море сега се преиспитувам, скоро два месеци се поминати. Ќе ги причекам до крајот на неделава, па ќе одам од понеделник да проверам што е работава што не ги префрлаат?!
Абе два месеци? Нема толку откако ја прими ти или така ми се чини..... Ако е така појди прашај во фондот...
Ај добро ви утро! Јас арна сум, ама некако стомаков не ми е многу голем или си се филмам Нешто почнав и јас да вртам мисли у глава дали е се во ред. Матичниот ми е на одмор оваа недела па ќе чекам да ме ѕирне само, да ми каже дека се е во ред. не јадам многу, ама и не се замарам многу. Хммммм Сабајле се симнувам по скали и ме болат мускулите на нозете, ко да ми се затегнуваат. Магнезиум купив, ама не пијам. Но ќе почнам. Сакам да го правам она со мед, семе од коприва и други дрангулии. Ми е страв за крвата да не ми ослабе. И мислам дека треба да се пијат и дополнителни витамини. Другарка ми дека имаше многу ниско железо, по пораѓај не и заздравуваше раната цел месец. Затоа внимавјате. Поздрав
Шести месец сум и секојдневно почна да ми капнува од градите, нормално ли е уште сега да имам млеко??
dobro utro,dobar den,za kogo kako...mada ne se zalam,da se izrazam narodski se isprazniv sabajlevo mi se namali meot,mislev ke puknam... Utrogestanot pocnav da gi pijam po edno,ama imam jaki vrtoglavici...