сабатини.......А ДА ОДИШ ДРУГ ГИН ДА ТЕ ВИДИ, КАКО ВТОРО МИСЛЕЊЕ, УШТЕ СЕГА..ДА НЕ СЕ ТРАУМАТИЗИРАШ ДО УТРЕ! ПА ЌЕ ВИДИШ ДАЛИ Е ТЕХНИЧКА ГРЕШКА ИЛИ СЛ. ОЛЕСНИ СИ НА ДУШИЧКАТА..МОЈ СОВЕТ ИСКРЕНИ ЖЕЛБИЧКИ ЗА ДОБАР ИСХОД!
Jas ne sum vo Mk vo Germanija sum i mislam deka ne se plaka ni za prirodno ni za carski pokriva sve zdrastvenoto sto go plakame.....a za vtoro mislenje nemozam sega da odam bidejki tuka e se na zakazuvanje i ako nestp ne e bas itno ke si cekas togas koga ti rekol ginek....a ako ima potreba odma prakat vo bolnica..... Na mene mi preostanuva samo da si cekam do utre.... Ajde belkim taka mu se pricinilo nesto ili od sto mrdase mnogu taka se napravi.... Da se nadopolnam za carskiot ......da tocno e toa deka ako nema potreba od nego ke rAgas prirodno ....t.e se dodeka lekarot miski deka nema pricina od carski ragas normalno t.e prirodno....
тука сум.ме задежаа на патолошка ради тахикардично цтг.цела вечер џабе дремев.И кога сабајлето на долниот веш лигаво со крв и вода...викам водењакот и почна да ме стиска надоле.им мажав кога таа ми вика не е водењак него е јака инфекција.. си викам како до сега немав ништо..и си отидов цела у прашалници...не џнаат да ти објасснат..Па дали мрдло? викам мрда ама не многи..вика ќе си броус..абе ме испаничија до даска! а на тие што имаа врски контракции и пријатно./
е така е тоа во нашата мила македонија ... а не може матичниот да ти даде упат дека си итен случај да те примат ?
НЕМОЖАМ ДА СВАТАМ!!!! ЧОВЕЧЕ...АКО ИМА НЕДАЈ БОЖЕ НЕКАКОВ ПРОБЛЕМ, ПА ДАЈ СКРАТЕТЕ НИ ГИ МАКИТЕ..И ПОРАЃАЈТЕ!!! НЕ ЗНАМ ШТО Е ПРОБЛЕМОТ ИЛИ ТРЕБА ЗА СЕ ВРСКИ, ПАРИ МИТО...СЕ РАСПАМЕТУВАМ ЕЈ!!!!! ФОРКО, АКО ВИДИШ ДЕКА НЕМААТ АБЕР ДА РЕАГИРААТ...ДАЈ КРЕНИ МАЛКУ ГАЛАМА...ПОБАРАЈ ГО Д-Р ПЕТРОСКИ, ОН Е ШЕФ НА ПАТОЛОШКА, А МИСЛАМ ДЕКА ЧОВЕКОТ ИМА СЛУХ ЗА ВАКВИТЕ СЛУЧАЕВИ... ТИ ПОСАКУВАМ СЕ НАЈДОБРО!
Де бе не ги праша за провокација или нешто? Бог да чува се значи, толку се не ажурни и безобзирни чудо едно. Ништо, ќе си чекаме уште.... *инаку мене ми стигнаа сега резултатите од микробиологија и сите 4 бриса ми се негативни. И супер тоа, ама не ми е јасно, од последниот пат кога ја имав уреаплазмата + испив само уште едно пакетче суммамед, и кренав раце. ММ не ни пиеше. И некако сега бев сигурна дека ќе ја имам, зошто предходно се отрував со апчиња и вагиналети и пак ја појавуваше. Се си мислам да не е зачаурена или да не е неправилно земан брисот, па да се префрли на бебчето?!!?
ми рекоа прво оди си,па седи а оди си и на крај ми пукна филм и си отидов..викам што да дремам и од кај таа инфекција..па усте таква лигава со вода и крв.. не знам што да кажам утре ми е термин она ми вика уште 2 недели може после ушѕе една па после ај дојди утре..абе ужааас
Каков Петровски какви чуда пола се на конгрес у Охрид никој не те таму..само се смешкаат ко идиоти.а за контракции прашав и на тие што имаа врски им дадоа а мене ми рекоа оди у аптрка купи си
не се нервирај само смирено ке си го видиш бебушко за брзо инаку да сите доктори даваат плус недела, две за после терминот и кај мене беше така а ако ти е страв за тој исцедокот оди до кај матичниот и кажиму
На кој да кажам и они од тројца таму се замкнале сите у Охрид. И се јавив вика беа уредни брисевите освен уреоплазма ама може дека неделава имаше односи се појавило нешто.Си викам у памет моѓе пат прави де утре ми е термин..која е таа инфекција лигава со крв и вода и еве сега нема.. поима немаат само тоа знам.Се отрув со цигари ме измалтретираа и на крај дома. да мрдало бебето па мрда ама не ко што мрдаше.. еве чоколадо јадев знае да мрдне ама не и турбуленции.. по смирена е. они направија драма. цтг вакво такво а уствари не им ги бива апаратите.
АКО МОЖЕШ ДА ИЗЛЕЗЕШ ОТИДИ И КАЈ ДРУГ ДОКТОР.....А ДАЛИ ТИ Е ПОЧНАТ ПРОЦЕСОТ НА ПОРАЃАЊЕ, ШИРЕЊЕ НА КАРЛИЦАТА И СЛ. И ШТО УСТВАРИ ТИ ПРАВАТ ТАМУ ЦЕЛ ДЕН......???????????????????? СЕРИОЗНО, АКО Е ТУКА ДОКТОРОВ ШТО ТИ КАЖАВ, ПОБАРАЈ ГО, НА МНОГУМИНА ИМА ПОМОГНАТО..
а зошто не отидеш во Чаир кога веќе на ГАК вака се случило??? Јас искрено не би чекала ни секунда. п.с. извини вака ама многу незрело и неодговорно од твоја страна ова со цигарињата што го напиша.
Маци дома сум .. ни доктор ни бутур има .. и тие што се таму да ги бараш со фенерче.каква карчица чуда ти викам ми рече инфекција е не е водењак наводно не си ни отворена и толку.секое гледање различен муабет.
И во Чаир иста песна беше на крај испагаше дека е до апаратите само ме потресуваа.. и п.с пола од трудниците пушеа па родија здрави деца денес.Не сме сите антипушачи ко тебе.
Се сложувам со Форко за цигарчињата, и јас си палам по некоја, и мислам дека никој на никого нема право тука на форумов, па и надвор тоа да го забранува...личен избор сепак, а и не е се во цигарите. Ај да не спомнувам милион примери... Форко жал ми е што си се испоматкала, изнервирала, и се со ред...нека одат во бестрага. Нема некое врскиче да најдеш, макар и чистачка на родилна сала(ова сум го слушала од познати)? Ајде обиди се да се смириш, со нервози нигде не стигнуваш
абе знаеш не сум некоја лигава па да аздисувам и пребарувам..сепак си е државно на крај краева не може како дома да ти е .. они си беа фини али беа нестручни во смисла памет да ти извадат да не знаеш на што си.А маж ми доаѓа - е тогаш можеа и време и се да најдат.да не зборам па за тие со врски што беа - посебен третман.Како и да е морам таму..се надевам се ќе биде во ред.imav vrski ama nema nikoj nigde.dzabe mi bea i vrskite koga e eden doktor i nemas kogo da prasas za vtoro mislenje.da znaes dali ovaa gresi ili ne.